inzerce, prodej, prodám, bazar

Kosmetické zrcátko

Kategorie: Koupelny

Prodám kosmetické zrcátko, teleskopické, průměr 15cm, z jedné strany zvětšovací cca 3x, chromované.
Kosmetické zrcátko
Podobné inzeráty
Kosmetické zrcátko HOLYWOOD s LED žárovkami bílé
Stolní kosmetické LED zrcátko s 12 velkými LED diodami s možným natočením o 25°, s 3 režimy svícení s ohledem na okolní světlo, napájení pomocí adaptéru. Detailní popis produktu Designové kosmetické make-up zrcátko Hollywood s LED žárovkami bílé, které vypadá jako z filmu. Užijte si líčení s dokonale osvětlenou pletí, kdy vám neunikne žádný detail. Stolní kosmetické make-up zrcátko s LED žárovkami je dostatečně široké, a to 30×45 cm. Krásně uvidíte kontury a nanesete perfektní líčení. Podle potřeby si můžete snadno upravit intenzitu svícení 12 LED žárovek, a to podle 3 přednastavenýchrežimů, jako je bílé studené světlo, bílé denní světlo a přirozené světlo. Stolní kosmetické make-up zrcátko s LED žárovkami je napájeno pomocí klasického adaptéru do zásuvky. Nemusíte tak řešit AAA baterie jako u jiných LED zrcátek. Kosmetické make-up zrcátko Hollywood s LED žárovkami bílé snadno položíte na kosmetický stolek, je stabilní a vyrobené z odolného ABS plastu a skla, díky tomu má dlouhou životnost. KOSMETICKÉ ZRCÁTKO HOLYWOOD S LED ŽÁROVKAMI BÍLÉ - Parametry produktu: Počet LED: 12 ks ztmavovacích LED žárovek Vypínač světla: Dotykový Jas: Nastavitelný vypínačem Barva: Bílá Výška: 45 cm Šířka zrcátka: 30 cm Hloubka zrcátka: 6,4 cm Rozměr základny: 22x14 cm Doprava - dobbírka - PPL v ceně 200 Kč.
Kosmetické zrcátko Hansgrohe AddStoris
Prodám kosmetické zrcátko Hansgrohe AddStoris, sklopné matná černá. Zrcátko je pouze rozbalené, a zpět zabalené (nehodí se nám rozměrově do koupelny :-( ). Technické údaje: materiál rámu: kov naklápěcí zvětšení: 1-krát, 3-krát otočné součásti dodávky: kosmetické zrcadlo, upevňovací materiál, montážní návod rozteč vrtání: 31 mm průměr vrtaných otvorů: 6 mm Cena je na eshopech (např. Siko) 2 492,- Kč. Moje cena pouze 1 000,-Kč + příp. dopravné, možné osobní předání Brno. Prosím pouze email, tel. číslo je neaktivní. Děkuji!
Kosmetické zvětšovací zrcátko na zedˇ
Prodám nové kosmetické zvětšovací zrcátko k přidělání na zed´, pohyblivé, otáčecí.
Nové kosmetické nástěnné zrcadlo chrom
Prodám nepoužité oboustranné nástěnné vytahovací kosmetické zrcátko "Two in one" v chromovém provedení. Jedna strana je 1:1, druhá 3x zvětšuje, průměr zrcadla je 17,5 cm. Součástí balení je zrcadlo, vytahovací rameno, šroubky a montážní návod. Máte-li zájem, využijte prosím formulář níže nebo uvedené telefonní číslo.
Zrcadlo Artalo design
Dobrý den, prodám krásné a nikdy nepoužité zrcadlo. Zrcadlo má vestavěný bluetooth reproduktor, vyhřívací rohož proti mlžení, kosmetické zrcátko s led, dotykové hodiny. Zrcadlo nelze vrátit, protože je nakonfigurované na přání. Je nám líto ho nechat ležet ve sklepě. Nevleze se nám do zrekonstruované koupelny. Původní cena byla pomalu 15tis. Kč. Při rychlém jednání možná sleva. VYZVEDNUTÍ V BRNĚ. Po domluvě doprava po jihomoravském kraji.
Zrcadlo s LED a hodinami
Prodám zrcadlo LED SlimLine s digitálními hodinami. Zrcadlo je téměř nové, včetně kompletního příslušenství. Důvodem je malý kousek odštípnutého rohu, který byl již při dodání zboží (viz.foto). Bohužel se nám nepodařilo uplatnit reklamaci a museli jsem pro zákazníka zakoupit nové. Jedná se o výrobek společnosti Artforma v provedení zrcadla DeLuxe. Parametry zrcadla: Zrcadlo LED - SlimLine L15 Šířka x Výška: 120 x 60 cm Barva LED: Neutrální bílá 4 500K Vypínač osvětlení: Ne Stanice/hodinky/LCD panel: Dotykové hodiny pravá Kosmetické zrcátko: Ne Topná rohož: Ne Bluetooth reproduktor: Ne Skleněná police: Ne Zkosené hrany : Ne Současná cena nového zrcadla v tomto provedení je 9.322,-