inzerce, prodej, prodám, bazar

Kosmetické zvětšovací zrcátko na zedˇ

Kategorie: Koupelny

Prodám nové kosmetické zvětšovací zrcátko
k přidělání na zed´, pohyblivé, otáčecí.
Kosmetické zvětšovací zrcátko na zedˇ
Podobné inzeráty
Kosmetické zrcátko HOLYWOOD s LED žárovkami bílé
Stolní kosmetické LED zrcátko s 12 velkými LED diodami s možným natočením o 25°, s 3 režimy svícení s ohledem na okolní světlo, napájení pomocí adaptéru. Detailní popis produktu Designové kosmetické make-up zrcátko Hollywood s LED žárovkami bílé, které vypadá jako z filmu. Užijte si líčení s dokonale osvětlenou pletí, kdy vám neunikne žádný detail. Stolní kosmetické make-up zrcátko s LED žárovkami je dostatečně široké, a to 30×45 cm. Krásně uvidíte kontury a nanesete perfektní líčení. Podle potřeby si můžete snadno upravit intenzitu svícení 12 LED žárovek, a to podle 3 přednastavenýchrežimů, jako je bílé studené světlo, bílé denní světlo a přirozené světlo. Stolní kosmetické make-up zrcátko s LED žárovkami je napájeno pomocí klasického adaptéru do zásuvky. Nemusíte tak řešit AAA baterie jako u jiných LED zrcátek. Kosmetické make-up zrcátko Hollywood s LED žárovkami bílé snadno položíte na kosmetický stolek, je stabilní a vyrobené z odolného ABS plastu a skla, díky tomu má dlouhou životnost. KOSMETICKÉ ZRCÁTKO HOLYWOOD S LED ŽÁROVKAMI BÍLÉ - Parametry produktu: Počet LED: 12 ks ztmavovacích LED žárovek Vypínač světla: Dotykový Jas: Nastavitelný vypínačem Barva: Bílá Výška: 45 cm Šířka zrcátka: 30 cm Hloubka zrcátka: 6,4 cm Rozměr základny: 22x14 cm Doprava - dobbírka - PPL v ceně 200 Kč.
Koupelnové zvětšovácí zrcátko
Nástěnné zvětšovácí zrcátko s světelný podsvícením chromové.
Kosmetické zrcátko
Prodám kosmetické zrcátko, teleskopické, průměr 15cm, z jedné strany zvětšovací cca 3x, chromované.
Zrcadlo - zvětšovací, oboustranné
Oboustranné kosmetické zrcadlo na vysouvací konstrukci. Zvětšovací. K upevnění na zeď.
Kosmetické zrcátko Hansgrohe AddStoris
Prodám kosmetické zrcátko Hansgrohe AddStoris, sklopné matná černá. Zrcátko je pouze rozbalené, a zpět zabalené (nehodí se nám rozměrově do koupelny :-( ). Technické údaje: materiál rámu: kov naklápěcí zvětšení: 1-krát, 3-krát otočné součásti dodávky: kosmetické zrcadlo, upevňovací materiál, montážní návod rozteč vrtání: 31 mm průměr vrtaných otvorů: 6 mm Cena je na eshopech (např. Siko) 2 492,- Kč. Moje cena pouze 1 000,-Kč + příp. dopravné, možné osobní předání Brno. Prosím pouze email, tel. číslo je neaktivní. Děkuji!
Oboustranné zrcadlo s prodlužujícím ramenem (vč. zvětšovací)
Oboustranné zrcadlo s prodlužujícím ramenem - normální a zvětšovací. Nepoužité, jen pár let leželo ve sklepě. Rozměry viz foto. Možnost osobního převzetí v Říčanech u Prahy, či zaslání přes zásilkovnu.