inzerce, prodej, prodám, bazar

Kosmetický - masážní salon k pronájmu, cca 75 m2, Praha 2 -

Kategorie: Obchodní prostory

Nabízíme nebytový prostor k pronájmu a užívaní jako zavedený kosmetický salon, nebo nehtové studio nebo masážní salon v žádané lokalitě Praha 2 Vyšehrad.
Prostor je po kompletní rekonstrukci. Nachází se v přízemí a vchod je přímo z ulice. Pro více informací kontaktujte prosím makléře nemovitosti. Doporučuji prohlídku.
Prostor se nabízí k pronajmu bez odstupného. Doporučuji prohlídku.
Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 48 000 Kč/měs
Kosmetický - masážní salon k pronájmu, cca 75 m2, Praha 2 -
Podobné inzeráty
Převzetí Salónu krásy za odstupné. 18 800 kč za mesic , 71 m
Ev.č. 09229119 Stávající provozovatel hledá osobu / společnost, které by předal funkční a ziskový podnik za velmi zajímavých podmínek. Ty a další podrobnosti sdělí makléř společnosti. Salón krásy nabízí služby, které vaši budoucí klienti mají rádi na jednom místě. Jsou to kompletní kosmetické, kadeřnické, pečovatelské, relaxační a vizážistické služby. Také je k dispozici masáže, manikúra a pedikúra. • Pro každého návštěvníka je k dispozici bezplatné parkování. • Kosmetický salon byl otevřen v roce 2018 a bezpečně přežil dobu COVID a krizi v tomto odvětví. • Salón krásy je zkolaudován, má všechna potřebná povolení, funkční webové stránky ve třech jazycích s e-shopem, stránky na sociálních sítích Instagram a Facebook, platební terminál, pojistné smlouvy, věrné klienty a kalendář akcí v průběhu celého roku. • Salon se nachází v prestižní čtvrti Nebušice. Místo salónu je na pomezí městského života a harmonie přírody oblasti Šárka. • Výborná je dostupnost pro obyvatele Dejvic, Břevnova, Horoměřic, ale částečně i pro ty, kteří bydlí v centru Prahy. • Salon spolupracuje s hotelem, jehož je součástí. Podnik je připraven k převzetí • má uzavřeny smlouvy s dodavateli nejlepších materiálů a značek pro péči o obličej, tělo a vlasy apod. • provoz je zajištěn, obsazen kvalifikovaným a trvale proškolovaným personálem. • má stabilní klientelu. • nájemní smlouva poskytuje dostatek času a bezpečí vaší investice. Salon krásy je skutečnou příležitostí, jak rozjet své podnikání. Více informací u makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: volejte makléři, 5 000 kvartálně služby, včetně elektřiny, včetně DPH.
Pronájem obchodního prostoru (masážní a kosmetický salón), n
Ev.č. 00872 Pronájem obchodního prostoru (masážní a kosmetický salón), na ul. Litovelská, Olomouc. Jedná se o přenechání zavedeného masážního a kosmetického salónu schválený Hygienou o výměře cca 25m2. Salón je perfektní pro začínající podnikatele. Možnost umístění reklamy z hlavní ulice. Požadovaná peněžní jistota. PENB štítek prozatím nedodán - třída G. Volné od 1. 3. 2023. Více informací u makléře nabídky. Doporučujeme osobní prohlídku nemovitosti. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem, obchodní prostory, 18 m2, Praha 10 - Estonská ul.
Hledáte vhodné prostory pro Vaše podnikání, jako jsou masáže, kadeřnictví, kosmetický salon? Pronajmu jednu místnost o rozměrech 5m x 3,5m. V prostorách je také společná kuchyňka, WC a sprcha. V přední části prostor je recepce, kterou lze po dohodě sdílet s vámi, ve vedlejší místnosti je můj masážní salon. Parkování možné přímo před budovou. Vchod je přímo z ulice, takže Vás zákazníci nebudou hledat. Navíc je blízko zastávka MHD. Estonská 8, 101 00 Praha 10-Vršovice Rozmery: 5m x 3,5m Cena: 6000Kč + incaso, mozna dohoda Volné ihned.
Pronajem místnosti v salonu Praha
Pronajem místnosti v salonu na adrese V Olšinách 65, Praha 10 Strašnická kde 7 let působí kosmetický salon. Salon má chodbu, wc, recepci, dvě samostatné místnosti, prostor pro kuchyňku, jednu malou místnost. Salon je hned u metra, autobusu a tramvaje na Strašnické. Cena za pronájem včetně poplatku 8.000 Kč za měsíc. Jedná se o prostor který má zřízené vlastní topení, nové podlahy, podhledy, bezpečnostní dveře, plastová okna a zrekonstruované WC. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat na tel čísle nebo email o.sirl@
Pronájem obchodního prostoru/restaurace 125 m2 v Liberci, ul
Ev.č. N50004 Tímto bych vám chtěl nabídnout k pronájmu nebytové prostory v přízemí domu na adrese Husova 25/5, blízko Šaldova náměstí v Liberci. Vstup do nabízených prostor je z hlavní ulice a vede přes reprezentativní halu společnou také pro ostatní uživatele domu. V pravé části přízemí domu je v současné době provozován malý kosmetický salón. Plocha prostoru je velkorysá a členitá. Prostor je dobře osvětlen denním světlem, díky 4 velkým dřevěným obloukovým oknům orientovaným na jihovýchod. Nová dřevěná euro okna jsou situovaná do Husovy ulice, proto je lze dobře využít i pro vlastní propagaci. Prostory byly dříve využívány jako restaurace a disponují stále povolením zde tuto činnost vykonávat. Z této doby zde zbyla část restauračního vybavení, mimo jiné je zde i bezpečnostní trezor ve zdi. Prostory jsou vytápěny rekuperačním vytápěním v kombinaci plyn/elektřina, proto lze využívat nízký tarif elektrické energie pro vytápění pro všechny spotřebiče po dobu 20 hodin denně. Prostory jsou vhodné nejen pro restaurační činnost, ale i pro další obchodní činnosti díky své přístupností a umístění ve středu města, např. pro prodej jakéhokoliv druhu zboží či služeb – kosmetický salón, kadeřnictví nebo poradenské činnosti. Pro představu jsem připravil vizualizaci možného využití jak pro restauraci, tak i pro obchod či poradenskou kancelář, viz. fotodokumentace. Je zde jedna velká prodejní místnost 53 m2, na kterou navazuje salónek 20 m2, dále kuchyň 22 m2 a k dispozici je WC pro personál a hosty 7 m2. Součástí je také sklep 23 m2, vhodný pro uskladnění zboží a šatnu. Pro více informací a termínu domluvení prohlídky prostoru neváhejte kontaktovat makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: Záloha dle individuality provozu+elektřina a plyn na vlastní smlouvu s dodavatelem + vratná jistina ve výši 60.000, - Kč, + provize RK.
Kosmetický salon
Pronajmu zařízený kosmetický salon v širším centru Českých Budějovic. Možno prostory využít na poskytování kosmetických služeb, masaží, pedikúra, manikúra atd.