inzerce, prodej, prodám, bazar

Kostky - Čísla

Kategorie: Hračky

Zdravím,
Chtěla bych zde představit naše ručně dělané kostky pro děti.
U nás doma mají obrovský úspěch, tak ráda nabídnu i pro vaše děti.
Nápady dává můj synek, máma pak tvoří :)
Kostky jsou ošetřeny a malovány materiálem určený pro dětské hračky. Není tedy problém dát kostičky do rukou nejmenším :)
Jsou ošetřeny proti nárazům (syn dává kostkám dost zabrat a z osobní zkušenosti zaručuji opravdu odolnost)
Rozměr kostky 5x5 (cm)
Jsou vyrobeny ze smrkového dřeva.
-Je možnost domluvy na větším počtu kostek.
Kostky - Čísla
Podobné inzeráty
LEGO DUPLO KOSTKY 2x6, VYSOKÉ KOSTKY 2x4 a 2x2
Hrané, dobrý stav. Vysoké kostky 4x2x2 (8 nopů), více hrané, hodně škrábanečků: - sv. žlutá 4ks 40 Kč, - sv. žlutá a červená 4ks 40 Kč. Dlouhé kostky 2x6 (12 nopů) - hnědá, béžová, modrá - 4ks - 100 Kč. Vysoké kostky 2x2x2 (4 nopy): - 4ks sv. růžové kostky bez drážek - 10 Kč/ks, - 14ks růžové kostky bez drážek - 15 Kč/ks, - 7ks růžové kostky s drážkami - 15 Kč/ks, - 6ks červené kostky s drážkami - 15 Kč/ks. Kostky s drážkami se dají využít na přichycení stěn, které si sami vyrobíte z kartonu nebo jiného pevného kartonu. Osobní odběr v Olomouci, nebo mohu poslat do balíkovny za 65 Kč, do zásilkovny za 79 Kč, případně na adresu přes zásilkovnu za 119 Kč nebo poštou dle ceníku ČP. Prodávám i další typy kostek, viz mé inzeráty.
Pirátská loď, švábi v kuchyni, nešťourej se v nose, kostky
Piratska Lod skladacka bez lepidla a nuzek - stavebnice. Knížka a poučná hračka v jednom! Z kartonových archů stačí vyjmout jednotlivé díly a podle podrobného návodu z nich krok za krokem sestavit model pirátské lodi. Hotová loď se pak může stát dominantou dětského pokojíku. Skládačku doplňuje přiložená knížka s portréty proslavených pirátů i s mnoha dalšími informacemi souvisejícími s pirátským životem. 300kč *** Společenská hra La cucaracha. Bludištěm běhá šváb, kostka ukáže, kterým příborem můžete otočit a přesměrovat tak utíkajícího švába. La Cucaracha pobaví malé i velké. Součástí je šváb, který se pohybuje pomocí baterie. Hra pro děti, které si oblíbily robotické hračky. Hexbug Nano šváb je přímým účastníkem hry. Řádí v kuchyni, má chuť na dobroty a hráči se snaží zamezit mu přístup k nim. Používají past na šváby, kterou je připravený příbor. Zda se jednotlivé části příboru otáčí a v daném okmžiku mohou použít, dává vědět vržená kostka. 500kč *** Hra Nešťourej se v nose! aneb Etiketa pro děti. Edukace dětí formou zábavné hry. Společenská vzdělávací hra pro děti. Ve hře se děti dozví, jak se chovat v přírodě, ve společnosti, a jak přistupovat k těm, kteří jsou v něčem odlišní. Hravou formou si zde připomenou a osvojí základy osobní hygieny, základy slušnosti, stolování a mezilidské komunikace. Tuto hru lze kombinovat s dalšími z cyklu 4bambini a hrát všechny najednou. Příjemný způsob jak dětem hravou metodou vysvětlit chování v určité situaci. 300kč *** Dřevěné kostky v kufru. Spousta dřevěných kostek v praktickém kufříku. 140 kostek :) Plně funkční dětské stavební kostky 500 *** Vyukove drevene kostky - pismenka, zvirata, cisla, predmety. 200kč *** Pirátská loď Black Falcon 501 (družstvo Směr Praha) Historický retro kousek pořízen za 30Kčs - lepení započato ale nedokončeno. Nenabarveny vintage model. 440kč *** Raritní retro socialistické dřevěné kostky s motivem různých pohádek z TOFA Semily 1977. Pěkné ilustrace Viz foto. 600kč. Mrkněte na další věci, co nabízím. *** TOFA SEMILY kostky s ruským pohádkovým motivem KUBUS STŘEDNí 1969 - viz foto 600kč. *** Dětské kostky s ptáky. OBRAZOVÝ KUBUS 1977. Pěkné ilustrace. Jedna z kostek je poškozená. 500kč *** Retro skládačka Ornamenty TOFA. Československá RETRO skládanka Ornamenty z TOFA Semily. Krásná retro dřevěná skládanka Stavebnice s ornamenty TOFA Semily z roku 1974. VELMI PĚKNÝ STAV. VIZ FOTO. 480kč.
Lego auta Kuličkodráha Dětské stavebnice WOMA dřevené kostky
2x Lego Creator auta - policejní auto LEGO CITY + červený sporťák. Kus 250kč. *** Velká stavebnice Super Heroes Superior kostky Lego. Variabilní stavebnice WOMA J5633A Super Heroes Superior 10 v 1. Kompatibilní s bloky Lego -super řada stavebních bloků zaručuje minimálně .10 možností postavení skvělých aut a robotů. Návod na obalu. Dohromady opravdu hodně dílků všechno v jedné krabici - viz foto. Kluci si můžou sestavit auta, vrtulník, traktor, postavičky - opravdu ledasco. Rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu, skládání všemi směry navíc dynamicky rozvíjí prostorové myšlení a technické schopnosti. Sestavené modely jsou variabilní, funkční a pevné. Libovolně jde kombinovat a zkoušet stále nové a zajímavé modely. Vyfotil jsem to i s flaškou od piva ať je vidět jak je ten robot opravdu velký :) Pro sestavení dalších modelů je potřeba dílků obsažených v robotovi, takže kostru auta a zbylých dílů nechávám vedle. Nechám dohromady všechno jak vidíte za 840kč. Brno nebo pošta 160 dobírka 220. *** Monster kuličkodráha. Mega kreativní zábava pro děti. Jak si autodráhu sestavíte už jen a jen na vás a fantasii. Má mnoho variant sestavení, některé varianty jsou těžší, jiné snazší. NEJSOU ŽÁDNÉ další prasklé zlomené nebo jinak poškozené díly nebo kusy! Celkově v pěkném stavu. Originální krabice chybí. Komplet má přes 120 dílů a dílků! Součástí 10 kuliček. Obsahuje funkční kuličkový výtah (šnek/spirála) do 3 pater. Některé části mají zvukové a světelné efekty, ale tohle jsem kvůli chybícím bateriím nezkoušel. Pro měřítko jsem tam dal i plechovku která má klasických 17cm. Má to být sice od 5 let, ale místy docela oříšek i pro tatínky, kteří se ale u této hry také dobře zabaví, když budou ratolestem pomáhat při sestavování. Zábava pro celou rodinu. Lehce přenositelné. 1200kč *** Dřevěné kostky v praktickém kufříku. Spousta dřevěných kostek v praktickém kufříku. 140 kostek :) Použité, ale plně funkční dětské stavební kostky pro malé stavitele. Smíchaných několik sad, čistě dřevěné, ale i barevné dřevěné kostky v pěkném transportním žlutém kufříku Krteček na zacvaknutí a rychlé uklizení. Preferuji spíše osobní předání. Viz foto. Pouze v celku. 480kč *** Velká sada dětská stavebnice: Žako, LORI - vláčky. Spousta plastových kostek na stavění. Nabízím několik smíchaných stavebnic (skládačka kostky) pro nejmenší děti od cca 3 let. Kromě kostek obsahuje okna, střechy, auta, ploty, stromy jehličnaté, listnaté, vagonky, mašinky, panáčky. Kostičky malé dvoudílné, střední čtyřdílné i velké šestidílné. Nepočítal jsem to, ale raději vyfotil - je toho velký pytel. Všechno jak vidíte na fotkách. Ty věže jsou plné kostek - nejsou to jen obvodové zdi. Děti už přešly na Lego a Duplo, takže tahle sada může udělat radost nějakému dalšímu mrňousovi. Cena 950kč *** Nehrané drevene vyukove kostky 200kč
LEGO DUPLO VYŠŠÍ A MALÉ KOSTKY S POTISKY
Hrané, ale stále pěkné, foto odpovídá. Vyšší kostky 2x2x2 - 4x čísla 20 Kč/ks, - 2x pumpa, více hrané 15 Kč/ks, - 1x záchranář, více hrané 15 Kč/ks, - 1x pohár, poškozený potisk 10 Kč, - 8x žluté se slunečnicí 20 Kč/ks. Kostky s kytičkami: - 2x oranžová 2x2 15Kč, - 3x žlutá (2x2, 2x2, 4x2) 20 Kč. 7x modré kostky s hvězdičkami 10 Kč/ks. 2x červené kostky s pohárem 10 Kč/ks. 2x žluté kostky s písmeny (a je na nich i číslo), více hrané 5 Kč/ks. 2x červená kostka s drápky, více hrané, cena za obě 15 Kč. 1x žlutá kostka s nápisem lego 20 Kč. 3x hnědá kostka bedýnka s jablíčky 15 Kč/ks. Osobní odběr v Olomouci, nebo mohu poslat do balíkovny za 65 Kč, do zásilkovny za 79 Kč, případně na adresu přes zásilkovnu za 119 Kč nebo poštou dle ceníku ČP.
LEGO DUPLO ATYPICKÉ KOSTKY S POTISKEM
Hrané, ale stále pěkné, foto odpovídá. 1. řada nahoře 30 Kč/ks: šedé kostky zoo se zvířátky, kufr, bílá kostka s projektem domu. Horní polovina 20 Kč/ks: velké modré a žluté kostky, zkosené a atyp kostky. Spodní polovina 25 Kč/ks: kostky oblouk, obličej, slon, Lego Ville. Poslední řada dole 45 Kč/ks: bílý stupínek vítězů (2 kostky), velká zelená kostka na stavbu jeřábu nebo na most. Osobní odběr v Olomouci, nebo mohu poslat do balíkovny za 65 Kč, do zásilkovny za 79 Kč, případně na adresu přes zásilkovnu za 119 Kč nebo poštou dle ceníku ČP.
Papírové kostky Petit Monkey
PRODÁM sadu dětských papírových kostek od značky Petit Monkey. Kostky jsou různých velikostí, fungují jako stavebnice, ze které lze postavit věž nebo cokoli dalšího. Zároveň do sebe kostky zapadají, takže se dají využívat jako stohovačka od největší po nejmenší. Kostky jsou očíslované od 1 do 10, na jedné straně písmena abecedy, dále pak přírodní motivy a zvířátka. V krásných jemných duhových odstínech. Používané, 4 kostky poničené (viz foto). I přes tyto nedostatky jsou kostky stále v pěkném stavu. Největší se dají později použít na skladování menších hraček/figurek, nebo třeba na pastelky. Hezké i jako dekorace do pokojíčku. Možné vyzvednutí na Praze 9 nebo zašlu přes Zásilkovnu za 79 Kč