inzerce, prodej, prodám, bazar

KOTION EACH G9000 herní HEADSET

Kategorie: Herní zařízení

KOTION EACH G9000 3,5 mm / USB
stereofonní herní sluchátka s mikrofonem s potlačením hluku
LED světla na náušnících
Pletený kabel
k balení přidávám i stereo jack adaptér (viz. obrázek)
--------------------------------------------
KOTION EACH G9000 vám přináší živé zvukové pole a čistotu zvuku. LED světla jsou navržena s chladným světelným efektem na náušnících, díky čemuž jsou módnější a stylovější. Jeho super měkké nástavce přes uši jsou velmi pohodlné pro dlouhodobé nošení a jsou to skvělá sluchátka pro hráče her.

Vlastnosti: Sluchátka s mikrofonem
Vysoce přesný měnič o průměru 40 mm vám přináší živé zvukové pole a čistotu zvuku, což vám umožní zažít realistické herní zážitky.
Skvělé potlačení okolního hluku zajistí, že vaše komunikace bude čistá a nikým a ničím nerušená.
Náušníky použité s koženým materiálem šetrným k pokožce a super měkké polštářky přes uši, které jsou velmi pohodlné pro dlouhodobé nošení.
Na náušnících jsou navržena oslnivá LED světla, která podtrhují atmosféru hry.
Opletený drát, odolný v tahu účinně snižuje vnější odpor; kabelová vazba, zabraňuje kroucení vedení.
ovládání na kabelu je vybaveno otočným ovladačem hlasitosti, jedním tlačítkem Mic mute, pohodlnější použití.


Specifikace: Hráčské sluchátka s mikrofonem pro hraní her:
KOTION EACH G9000
Impedance: 22 ohmů
Citlivost: 105dB ± 3dB při 1KHz
Frekvenční odezva: 15Hz-20KHz
Rozměry mikrofonu: 6,0 * 5,0 mm
Citlivost mikrofonu: -38dB ± 3dB
Pracovní napětí LED: DC5V ± 5%
Rozhraní náhlavní soupravy: 3,5 mm + USB (USB pro LED světlo)
Délka kabelu: Přibližná délka kabelu: 2,2 m.
Barva: černo-červená, černo-modrá (volitelně)

Velikost sluchátek: Přibližně 21,5 * 20,0 * 9,0 cm (8,5 * 7,9 * 3,5 palce)
Hmotnost sluchátek: 330 g / 11,64 oz
Velikost balení: 23,6 * 22,0 * 9,7 cm / 9,3 * 8,7 * 3,8 palce
Hmotnost balení: 538 g / 18,98 oz



KOTION EACH G9000 herní HEADSET
Podobné inzeráty
Headset Sennheiser SC 260
Headset / sluchátka s mikrofonem Sennheiser SC 260, nové, pouze ozkoušené, bez původního balení. Technické specifikace viz web, níže nějaké základní info. Vhodné především do kontaktních center (zákaznické linky, callcentra), či na konferenční hovory vyžadující kvalitní čistý zvuk. Tak uvádí výrobce, ale kvalitu mikrofonu oceníte i při hrách v kooperaci s dalšími hráči. Délka kabelu cca 320 cm, takže netřeba při krátkém odběhnutí od PC každou chvíli sundavat. Cena 999,-Kč. *Osobně ČB či zašlu ideálně Zásilkovnou na výdejní místo (platba předem převodem). Na dobírku nezasílám. V případě zájmu prosím kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji. "SC 260 je cenově výhodný oboustranný širokopásmový headset navržený pro profesionály v kontaktních centrech, kteří vyžadují zařízení poskytující vysokou hlasovou čistotu kvality Sennheiser. Konstrukce headsetu byla navržena s důrazem na odolnost vzhledem ke každodennímu provozu v kontaktním centru. SC 260 nabízí také: patentovaný dvojitý závěs náušníků CircleFlex® , pro okamžité perfektní usazení na uši a nejvyšší možné pohodlí, mikrofon s eliminací okolního hluku a lehký hlavový most. Headset SC 262 - tato varianta je optimalizována pro použití se zařízeními s nízkou impedancí jako například s mobilními telefony a s telefony DECT. Vlastnosti - Nejlepší ve své třídě - patentovaný systém zdvojených náušníkových závěsů CircleFlex® je zárukou pohodlného celodenního nošení. Náušníky headsetu díky tomuto systému perfektně sedí na uchu. - Noise-cancelling mikrofon – optimální čistota přenášeného hlasu díky odfiltrovávání rušivých okolních hluků - Robustní odolná konstrukce - Oboustranný headset – možnost jemného přizpůsobení hlavového mostu ke tvaru hlavy , vhodný do hlučného prostředí - Vysoká odolnost - hlavový most je vyztužený kovem - Sennheiser HD voice clarity – širokopásmový zvuk, přirozený poslech - Ohebné raménko mikrofonu - zajištění vždy optimální pozice mikrofonu. - Otočné raménko mikrofonu v rozsahu 350° - možnost přesného nastavení a nošení mikrofonu na levé, či pravé straně - Jmenovka pro označení headsetu - vyhnete se tak používání sousedova headsetu - ActiveGard™* – technologie chránící před akustickými šoky
Souprava ke hrám
Prodám sluchátka MPOW BH359,MPOW BH059,Kotion G9000.2x joystick Easy SMX ESM9013,1x for PS4,1x for PS3.Sluchátkaprakticky nová,ost v pořádku.Skutečná cena 2500,-Kč,prodávám komplet za 1000,-Kč.Poslat poštou po dohodě mohu.
Herní sluchátka Omen Mindframe Prime headset
Nabízím nová a nepoužívaná herní sluchátka Omen Mindframe Prime headset koupené jako nevhodný dárek. Pro nového uživatele by mohla být sluchátka skvělým dárkem k Vánocům. Pro více informací ohledně sluchátek: Cena těchto sluchátek je 1999 Kč
Herní sluchátka Tronsmart Glary 7.1 USB (3x)
Tronsmart Glary 7.1 USB – herní sluchátka 50mm zvukové ovladače - 7.1 virtuální prostorový zvuk - LED osvětlení - Mikrofon s potlačením hluku - Pěnové náušníky - Led podsvícené sluchatka Optimální in-line ovládání - Podpora Jako nový Tronsmart Glary 7.1 USB - Gaming Headset, headset vytvořený pro vaše potěšení. Pokud hledáte autentický herní zvuk, speciálně navržený pro vás, abyste si své hry užili a zůstali bez problémů v kontaktu se svým týmem, tato herní náhlavní souprava od Tronsmart je pro vás! Zachovalý stav(skoro nové plně funkční) Cena za kus (Prosim volat nebo sms)
NOVÉ Herní sluchátka uRage SoundZ 300
Prodám herní sluchátka uRage SoundZ 300. Nikdy nepoužité, nerozbalené. Nevhodný dárek. Detailnější info: - moderní dynamický herní headset - It's time for u to Rage - stereo headset v gamingovém designu - ovládání hlasitosti a vypnutí zvuku na kabelu - nastavitelný hlavový oblouk, polohovatelné rameno mikrofonu - polstrované mušle pro pohodlné nošení - jednostranně vedený kabel pro větší volnost pohybu - extra dlouhý opletený kabel - hluboké basy a čisté výšky Systémové požadavky: - operační systém: Windows 10/8/7/Vista/XP Technické parametry: - připojení: 3,5 mm jack - citlivost sluchátek: 115 dB +/- 3 dB - citlivost mikrofonu: -42 dB +/- 3 db - frekvenční rozsah sluchátek: 20 Hz - 20 kHz - frekvenční rozsah mikrofonu: 50 Hz - 10 kHz - impedance sluchátek: 16 ohmů - impedance mikrofonu: 2,2 kiloohmů - průměr reproduktoru: 50 mm - délka kabelu: 2,2 m - materiál: plast - barva: černá