inzerce, prodej, prodám, bazar

KOTTEK - rozhlasové a TV přijímače

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám dva díly příruček k opravám starých radií a TV.Viz foto. 1 Ks za 500,-Kč
KOTTEK - rozhlasové a TV přijímače
Podobné inzeráty
Knihy rádio, televize, audio, video - doplňuji
1) Československé rozhlasové a televizní přijímače, E. Kottek, SNTL, 1964, 312 s., včetně příloh, velmi dobrý stav, cena 199 Kč. 2) Československé rozhlasové a televizní přijímače, E. Kottek, SNTL, 1964, 312 s., včetně příloh, výborný stav, cena 249 Kč. 3) Československé rozhlasové a televizní přijímače II. 1960-1964, E. Kottek, SNTL, 1965, 208 s., včetně příloh, výborný stav, cena 249 Kč. 4) Československé rozhlasové a televizní přijímače III.(1964-1970) a zesilovače, E. Kottek, SNTL, 1982, 320 s., včetně příloh, výborný stav, cena 249 Kč. 5) Československé rozhlasové a televizní přijímače IV(1970-1977) a nízkofrekvenční zesilovače, E. Kottek, SNTL, 1985, 1.vyd., 440 s., bez příloh, kromě papírové obálky výborný stav, cena 199 Kč. 6) Rádce televizního opraváře, M. Český, SNTL, 444 s., bez příloh, velmi dobrý stav, cena 149 Kč. 7) Televizní technika, V. Vít, SNTL Alfa, 1979, 928 s., poškozený papírový obal, jinak výborný stav, cena 149 Kč. Osobně na Praze 4 nebo do Balíkovny za 65 Kč.
Československé rozhlasové a televizní přijímače III. 1964-19
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Československé rozhlasové a televizní přijímače III. 1964-1970 a zesilovače - Eduard Kottek Rok vydania - 1973 Jazyk - český Vydavateľstvo - SNTL - Státní nakladatelství technické literatury Tvrdá väzba, veľký formát, 318 strán Stav - výborný Cena 519 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Popis - Určeno opravářům a konstruktérům rozhlasových a televizních přijímačů a radioamatérům. Kniha obsahuje popisy, schemata a slaďování československých rozhlasových a televizních přijímačů z výroby let 1964 až 1970. Novým doplňkem jsou popisy a schémata československých nízkofrekvenčních zesilovačů z výroby let 1950 až 1970. Kniha „Československé rozhlasové a televizní přijímače III. (1964 až 1970) a zesilovače“ je upravena tak, že sama je cennou pomůckou pro zájemce o rozhlasové a televizní přijímače i komerční zesilovače, kteří nevlastní předchozí díly. Úvod knihy, který obsahuje všeobecné pokyny k nastavování, význam jednotlivých znaků užívaných ve schématech i vysvětlivky k technickým vlastnostem zařízení odstraňuje úplně návaznost na předchozí publikace a umožňuje plné využití zveřejněných informací. U dosud nepublikovaných zařízení, jako u stereodekódérů, kanálových voličů s plynulým laděním i u voličů pro IV. a V. televizní pásmo, konvertorů a anténních zesilovačů televizních signálů i u komerčních zesilovačů naopak dále rozšiřuje rozsah o směrnice pro seřizování a nastavování těchto zařízení. Autor, který pracuje již přes 40 let se zaměřením na technickou dokumentaci a opravy zařízení ve slaboproudém průmyslu, je jistě osobou nad jiné povolanou k zpracování tak náročného díla, a dává záruku, že stejně jako předchozí díla, i tato publikace splní své poslání. Kniha chce sloužit všem technikům, technickému dorostu i amatérům, kteří se chtějí seznámit se zapojením nebo funkcí rozhlasového či televizního přijímače, popř. komerčního zesilovače. Dobře poslouží i jako praktický doplněk ostatních knih pojednávajících o obecných principech, funkci a údržbě rozhlasových i televizních přijímačů.
E.Kottek - Československé rozhlasové a televizní přijímače
Eduard Kottek - Československé rozhlasové a televizní přijímače r. 1961. Pracovní pomůcka pojednává o přijímačích vyráběných u nás od r. 1946 do konce r. 1959. Uvádí technická data, schémata, obrázek vnějšího provedení a pokyny pro slaďování. Přijímače jsou tříděny podle druhu a napájení, podle velikosti, vlastností a typového označení. Včetně lehce poškozeného papírového přebalu, uvnitř však stále pěkná a hlavně funkční kniha obsahuje i přílohy a fakturu o nákupu z roku 1961. Cena 225 kč + doprava. Zaslání Poštou, Balíkovnou i Zásilkovnou. Osobně v Jihlavě. Bližší info a foto zašlu.
Československé rozhlasové a televizní přijímače II
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Československé rozhlasové a televizní přijímače II. - ( 1960 až 1964 ) Rok vydania - 1965 Jazyk - český Vydavateľstvo - Státní nakladatelství technické literatury Tvrdá väzba, veľký formát, 210 strán Stav - veľmi zachovalá Cena - 515 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email Ďakujem Popis - Kniha navazuje na první a druhé vydání publikace Eduarda Kottka: Československé rozhlasové a televizní přijímače a pojednává obdobně o rozhlasových a televizních příjímačích, vyráběných československým radiotechnickým průmyslem pro tuzemské spotřebitele od r. 1960 do konce r. 1964. Přijímače jsou rozděleny na tři hlavní skupiny podle druhu napájení a dále na podskupiny podle velikosti s přihlédnutím k jejich vlastnostem nebo typovému označení. V jednotlivých podskupinách uvádí kniha jednotlivé přístroje podle dat výroby, a to tak, že příslušný stručný technický popis, obrázek vnějšího provedení, rozmístění sladovacích prvků, pokyny pro sladování a základní schéma tvoří vždy snadno přejledný celek. Kniha je určena především jako pomůcka pro opraváře, konstruktéry a radiotechnické kroužky Svazarmu. Stejně dobře však poslouží i ostatním zájemcům z řad techniků, technického dorostu i amatérů, kteří se chtějí seznámit s novými přístroji československé výroby. 324 obrázkov, 93 tabuliek
Rozhlasové a televizní přijímače 1970 - 1977
Kniha, Eduard Kottek - Rozhlasové a televizní přijímače a zesilovače. Popisy, foto, schémata, přílohy
Kniha rozhlasové a TV přijímače
Nabízím knihu Československé rozhlasové a televizní přijímače vyráběné v letech 1946 - 1963. Kniha obsahuje podrobný popis, technické údaje, schemata zapojení, fotografie, součástky apod. všech tehdy vyráběných RA a TV v naší republice. Je určena sběratelům, technikům, opravářům a zájemcům o tomto odvětví. Nedá se již sehnat ani v antikvariátech. Tel. 140657. Na SMS nebudu odpovídat.