inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupelnový nábytek včetně umyvadla zdarma

Kategorie: Koupelny

Nový koupelnový nábytek v barevném provedení wenge se skládá ze dvou praktických skřínek : spodní skřínky, skřínky pod umyvadlo. Keramické vysoce odolné umyvadlo je součástí a zrcadlo zdarma. Možné zakoupit také v bílém provedení.
Koupelnový nábytek včetně umyvadla zdarma
Podobné inzeráty
Koupelnová skříňka s umyvadlem 60 cm bílá lesk
Nabízím skříňku vč. umyvadla ve vysokém lesku s tichým dojezdem zásuvek. Také v rozměru 50 cm za cenu: 3 290,- Kč. a 80 cm za cenu: 4 490,- Kč Při koupi 2 a více setů cena: 2 990,- Kč Šířka koupelnové skříňky (v cm) 60 Hloubka koupelnové skříňky (v cm) 45,5 Výška koupelnové skříňky (v cm) 48 Výška okraje (v cm) 2 Délka umyvadla (v cm) 61,5 cm Šířka umyvadla (v cm) 47 Vnitřní rozměry umyvadla ( v cm) 41 x 26 Počet zásuvek 2 Barva rukojeti Chrome Barva umyvadla Bílá, Skříňka také v provedení antracit a dub Přední povrch Vysoký lesk Tloušťka předního materiálu (v mm) 16 Přední materiál / povrchová úprava Lakovaná dřevotříska Tloušťka materiálu nábytku (v mm) 16 Materiál a povrchová úprava korpusu, Lakovaná dřevotříska Materiál a povrchová úprava madla lesklý kov Tichý dojezd zásuvek Určeno pro vlastní montáž Barva umyvadla Bílá Montážní prvky v sadě Skřínka je dodávána v demontu. Baterii s výpustí 12 cm je možné dokoupit za cenu 790,- Kč Baterii s výpustí 15 cm je možné dokoupit za cenu 1 390,- Kč Zasílám po celé ČR přepravní společností za cenu 390 Kč s dobírkou + 90,- Kč. Osobní vyzvednutí Říčany.
Koupelnová skříňka s umyvadlem 60 cm dub
Nabízím skříňku vč. umyvadla SenSea v dekoru dub, s tichým dojezdem zásuvek. Také v rozměru 50 a 80 cm. Šířka koupelnové skříňky (v cm) 60 Hloubka koupelnové skříňky (v cm) 45,5 Výška koupelnové skříňky (v cm) 48 Výška okraje (v cm) 2 Délka umyvadla (v cm) 61,5 cm Šířka umyvadla (v cm) 47 Způsob montáže zavěšení. Počet zásuvek 2 Barva rukojeti černá Barva umyvadla Bílá Přední povrch dekor dub Tloušťka předního materiálu (v mm) 16 Přední materiál / povrchová úprava Lakovaná dřevotříska Tloušťka materiálu nábytku (v mm) 16 Materiál a povrchová úprava korpusu, dřevotříska Materiál a povrchová úprava madla kov matný Tichý dojezd zásuvek Určeno pro vlastní montáž Barva umyvadla Bílá Montážní prvky v sadě Skřínka je dodávána v demontu. Je možné dodat vysokou skříňku 140 cm ve stejném provedení, baterii a zrcadlo. Mohu zaslat přepravní společností za cenu 390 Kč, dobírka + 90,- Kč. Osobní vyzvednutí Říčany.
Koupelnová skříňka s umyvadlem 80 cm
Nabízím skříňku dub vč. umyvadla SenSea 80 cm šíře s tichým dojezdem zásuvek. Možno také v bílém lesku Šířka koupelnové skříňky (v cm) 80 Šířka umyvadla je 81,5 cm Hloubka koupelnové skříňky (v cm) 47 Výška koupelnové skříňky (v cm) 48 Výška okraje (v cm) 2 Hloubka umyvadla (v cm) 47 Způsob montáže zavěšení. Počet zásuvek 2 Barva rukojeti Chrome Barva umyvadla Bílá Přední čela šuplíků dub zlatý Přední materiál / povrchová úprava Lakovaná dřevotříska Tloušťka materiálu nábytku (v mm) 16 Materiál a povrchová úprava korpusu dřevotříska Materiál a povrchová úprava madla matný kov Tichý dojezd zásuvek Určeno pro vlastní montáž Barva umyvadla Bílá Montážní prvky v sadě Skřínka je dodávána v demontu. Také v rozměru 60 cm Mohu zaslat přepravní po celé ČR společností za cenu 390,- + 90,- Kč dobírka. Osobní vyzvednutí Říčany.
Koupelnový nábytek / Koupelnový set / Skříňka s umyvadlem
Prodám koupelnový set viz fotografie. Jedná se o umyvadlo vč. skříňky pod umyvadlo a pákové baterie plus dvě skříňky. Jedna je volně stojící a druhá závěsná. Rozměry jsou: - umyvadlo šířka 1020 mm - skříňka pod umyvadlo 970x790x335 mm - skříň volně stojící 1970x355x335 mm a - závěsná skříňka 800x225x190 mm. Vše pouze vlastním odvozem, nezasílám ani nedopravím. Cena za koupelnový set je 5000,-Kč. Dále je možné k setu prodat LED světlo nad zrcadlem i zrcadlo viz fotografie. Cena za LED světlo a zrcadlo je 1500,-Kč.
Koupelnový nábytek
Pouze vážní zájemci! Nabízím k prodeji lamino desku s umyvadlem a šuplíky, navíc s prostorem na pračku. Celý set byl vyroben na zakázku truhlářem, ale z důvodu rekonstrukce nám již rozměrově nevyhovuje. Stáří cca 1 rok. Jedná se o dvojité lamino (barva - Dub lanýžově hnědý), prostor vedle umyvadla lze různě využít, například při přebalování miminka. Do prostoru na pračku se vejde pračka s běžnými rozměry. ( výška pračky do 85 cm, šířka pračky 60 cm. ) Celý set má rozměry: 146 x 53 x 88 cm Rozměry umyvadla: 61 x 46 x 12 cm Dva šuplíky jsou prostorné viz foto. Celý set bude volný v průběhu měsíce března. Cena: včetně umyvadla s baterií: 10500,- Předání osobně.
Koupelnový nábytek Keramia Pro
Dobrý den, prodám koupelnový nábytek. Je ještě zabalený v původním obalu. Jde o skříňku s umyvadlem 80x50cm, zrcadlo se světlem a poličkou 60x80cm, skříňku k zrcadlu 20x17,2. Důvod prodeje: Koupili jsme stejný nábytek do koupelen v koupeném domě. Jedna koupelna se však musí celá předělat ale za dobu neurčitou, takže je zbytečné aby nábytek ležel možná i několik let v garáži. K nábytku přidám i novou baterii.