inzerce, prodej, prodám, bazar

koupím auto do 5000

Kategorie: Opel

jediný požadavek je pojizdnost ideálně i stk
koupím auto do 5000
Podobné inzeráty
OPEL ANTARA 4x4  2.0 CDTI 110KW
Prodám OPEL ANTARA 4x4 2.0CDTi Rok výroby 2007 Najeto 344 XXX km Výkon 110kw Manuální 5 stupňová převodovka 4xel. okna + el. zpětná zrcátka Polokožená vyhřívaná sedadla Dešťový senzor Klimatizace Střešní hagusy Tažné zařízení Parkovací senzory Asistent sjezdu z kopce Multifunkční volant Tempomat Palubní počítač 10xairbag Ochranná plastová vana v kufru Dvojité dno kufru Nyní je auto po servise a bylo provedeno následující : Nový motorový olej+filtry Nové turbodmychadlo Nové palivové vstřikovače Vyčištěn DPF filtr Nové přední brzdové kotouče+desky Nové zadní brzdové desky Nový akumulátor Nový alternátor a startér motoru Po tomhle rozsáhlejším servise nemá auto najeto ani 200km! Delší dobu auto stálo u mechanika tudíž je ku dnešnímu dni bez stk, ale není problém zájemci zařídit novou. Momentálně proinvestováno dost peněz a času, bohužel po všech opravách začalo něco klepat v motoru, dle mechanika závada na Hydroštelech a je nutná investice cca 15tis korun s materiálem i s prací. Auto prodávám staršímu kamarádovi, který do oprav investoval spousty peněz a již mu došla trpělivost a finance na to, aby auto nadále opravoval. Po opravě si troufnu říct, že to bude schopné auto či dělník po servise. Mezi závady bych vytkl výše zmiňovamou vadu hydroštelů (každopádně auto je normálně provozu schopné a jezdí bez problémů) "jen" klepe, na emise závada nemá vliv tudíž technickou kontrolou na opravu normálně projde a může si jej někdo opravit. Zbytek je spíše zub času v podobě škrábanců a ťukanců dookola vozu, natrhnutá řidičova sedačka ve spodním podsedáku, orezliny na přední kapotě a hlavně víku kufru (bolest u těchto modelů) K autu je další sada pneumatik Na ceně je možné se určitě dohodnout po prohlídce s majitelem, opravu již nechce řešit. Vzhledem k závadě bude auto prodáváno jako nepojízdné na opravu, nebo náhradní díly. Děkuji za pochopení
Opel Combo 1,7 D
Prodám Opel Combo 1,7 D. Tv. 2000. Najeto necelých 330000 km Auto v zachovalém stavu . Na rozvodech najeto cca 5000 km , Brzdy jsou vyčištěné - zadní pakny nové ,přední desky cca 50%. Auto má vyměnění olej, vzduch a olej filtr , stříkaný spodek, zánovní výfuk. Zimní pneu na 80% a druhá sada na dojeti. STK do konce roku. Auto je bez investic. K auto je druhé combo na náhradní díly - modré Cena je za obě dvě auta. STK mohu udělat aby se nedělala evidenční kontrola ale cena je za 28500 ,- KČ
Opel Vivaro 1,9CDTI 74kw 2006 9 míst
K prodeji dávám svou dodávku opel Vivaro, není to leštěnka ale stav má pěkný. Auto dostalo vždy to co potřebovalo jak na motoru tak na podvozku. Během doby co jsem ho mel tak se menila spojka, dvojhmota, lambda, egr, žhaviče, čepy, stavilizační tyče, táhla řazení, zadní tlumiče, silentbloky motoru,táhla ruční brzdy a další. V minulém roce rozvody a veci s tim spojene. Olej měněn poctivě po 14-15tis kilometrech. Na podzim ošetřen komplet podvozek.Lehká povrchová koroze na předních podbězích. Jsem druhý majit v Čr , auto jsem koupil od souseda ktery ho provozoval od roku 2009 a auto daval stejnou péči. Opravdu poctivých cca 390 000 km, kdy auto nikdy netrpělo. Auto jsem vyuzival na převoz žebříků a elektrikářského nářadí takže nevozilo žádný velký náklad ani suť. Nákladový prrostor byl ošetřen a natřen. Na autě zimní kola na dojezd a druhá sada letních v slušném stavu cca 6mm. K autu jsou dvě lavice a tedy 9 míst k sezení + střešní nosiče. Auto mě nikdy nikde nenechalo, jede velice pěkně, najde se nějaká kosmetika. dohoda možná na místě, prodej možný ihned . Stejné jako Renault Trafic. Prosím hlavně volat a bazary hlavně nevolat.
Opel Movano Zánovní, devítimístná dodávka najeto pouze 6513
Prodáme zánovní devítimístné auto Opel Movano. Původní cena 850.000,-Kč. nyní pouze 650.000,- Kč. Auto je možné využít pro přepravu až 9 osob. Po jednoduchém vyndání sedaček vznikne veliký úložný prostor výška kufru 180 cm. Šířka 175 cm. Délka 3 metry. Auto je rok staré, velmi málo používané. Má najeto pouze 6.513 km. Auto má zadní kameru, signalizaci při přejetí čáry. Šetří naftu, má navigaci. Kola má letní i zimní. Při rychlém jednání možná sleva dohodou. Auto inzeruji i na jiných místech, je možné že bude již prodané, než stihnu stáhnout tento inzerát. Jde max o 24 hodin, takže pokud tento inzerát vidíte je auto nejspáš stále na prodej.
Opel Corsa D OPC 1.6t 141kW, po servisu
Prodám svojí Corsu OPC. Auto vlastním šestým rokem, bohužel už pro něj nemám využití. Je to rok výroby 2007, na tachometru je 182kKm. Najel jsem s ním 8kKm ročně, každý rok dostalo nový Millers Oils olej, nechal jsem jej každý rok kontrolovat v servisu a řešil všechno co bylo potřeba. Auto dostalo vždy plný servis, který potřebovalo. Teď proveden předprodejní servis (brzdy, poloosa aj.), auto má čerstvou STK. Motoricky perfektní, netrpí žádnými propady výkonu, není shnilé ani napadené kutilem. Corsa je téměř v seriovém stavu, jediná úprava je laděný zakázkový výfuk. Sériový je k vozu. Originál výbava OPC plus příplatky kožená vyhřívaná Recaro sedadla, příplatkový palubní počítač a automatická klimatizace. Za mě jeté jen v létě, od předchozího majitele je k autu i zimní sada. Žádné technické problémy auto nemá, nicméně drobná kosmetika po 16ti letech provozu se najde. Na autě byly historicky měněné dveře - nacouval do mě pán s dodávkou, předchozí majitel s ním srazil zvěř. Auto je původem ze Švýcarska, celkově jsem třetí majitel. Vůči nájezdu, stavu a výbavě mi přijde fér cena 169kKč, nicméně s rozumným zájemcem se u auta rád domluvím k oboustranné spokojenosti. Auto je zaparkované v garáži v Praze 5. Další fotky nejsou problém, ale preferuji osobní jednání u auta.
Opel Astra
Prodám Opel Astra H 1.6 16v 77kw Auto momentálně na zimních pneu ( ještě jednu zimu dají) K vozu jsou letní na originálních Alu 16". Multifunkční volant , digi klima, xenony, mlhovky atd. Auto je v pěkném stavu ,nikde nic nemlátí ,neteče . Vše funkční sednout a jezdit. Ježděno ženou ,nekuřák. Auto pravidelně servisováno. Olej a filtry po 10tis. Auto u nás jezdilo pět let a nikdy žádný problém. Důvod prodeje ,žena dostala firemní auto a jedno musí z baráku. Momentálně auto od ledna stojí.