inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím klavír zn. Bösendorfer

Kategorie: Klávesové nástroje

Koupím klavír zn. Bösendorfer s anglickou nebo poloanglickou mechanikou.

Za klavír s anglickou mechanikou a osmdesátiosmi klávesami dám 80 000 Kč.
Za klavír s anglickou mechanikou a osmdesátipěti klávesami dám 40 000 Kč.
Za klavír s poloanglickou mechanikou a osmdesátiosmi klávesami dám 50 000 Kč.
Za klavír s poloanglickou mechanikou a osmdesátipěti klávesami dám 25 000 Kč.

Nástroj může být i ve špatném stavu, vhodný na generální opravu. Špatný stav nesnižuje kupní cenu.

Stěhování a doprava zajištěny v celé ČR. Platba v hotovosti. Děkuji za nabídky.

anglická mechanika + 88 kláves = 80 000 Kč
anglická mechanika + 85 kláves = 40 000 Kč
poloanglická mechanika + 88 kláves = 50 000 Kč
poloanglická mechanika + 85 kláves = 25 000 Kč

Dále mám zájem o klavíry zn. August Förster, C. Bechstein, Blüthner, Petrof, Rösler, Scholze, Steinway & Sons a jiné. Mám zájem i o některé typy klavírů zn. Bösendorfer s vídeňskou mechanikou. Kupní cena dohodou.
Koupím klavír zn. Bösendorfer
Podobné inzeráty
Koupím klavír(křídlo)i pianino ihned po Čr
Koupím klavír nebo pianino hezké i poškozené koukněte na fotky zn.Petrof,Scholze,Rosler,Weinbach křídlo)značka Bösendorfer,August Forster,Petrof,tyhle značky jen křídlo Dalibor,Brož,Rous aj.jen anglickou mechaniku nabídněte buď na mail nebo WhatsApp tel. platba na ruku
Piano Bosendorfer
piano Bosendorfer vhodne k renovaci
Klavír Rösler
Nabízíme k prodeji klavír značky Rösler. Klavír jsme pořídili před rokem za 30 000 z druhé ruky, ale bohužel ho musíme vyměnit za menší elektricky kvůli místu. Cena je 25 000 plus vlastní doprava.ke klavíru je i stylová židlička. Klavír je možné si vyzvednout v Pavlově
Klavír
Prodám klavír znacky H. Adam Aachen. Klavir neni urcite naladen. Jedna se o pancerovy klavir. Nikde se neodlupuje drevo a je v dobrem stavu. Cena nabidnete.
Klavír
Prodám klavír značky Triumf. Klavír naladěn a seřízen cca před rokem. Spíše jako dekorační nebo pro začátečníka. Pořižuji dceři ový klavír, takže tento může někomu posloužit. Momentálně v 3. patře. Přichystán k vyzvednutí bez nutnosti snášet dolů bude koncem března, kdy stačí jen přijet a naložit jej.
Elektronický klavír s USB vstupem
Prodám elektronický klavír s USB vstupem. Popis funkcí: Tlačítko zapnutí / vypnutí, Hudební klávesnice (36 bílých kláves + 25 černých kláves), Digitální displej, 16 tónových tlačítek (např. Klavír, violoncello, jazzová kytara, trubka, saxofon, flétna ...), Tlačítka ke spuštění 10 rytmů (např. Valčík, funk, balada, diskotéka, jazz ...), Tlačítka ke spuštění bubnu, Demonstrační tlačítko (6 melodií), Tlačítka ovládání / hlasitosti MP3, Tlačítka ovládání hlasitosti, Tlačítka pro nastavení tempa, Tlačítko start / stop, Tlačítko nahrávání, Programovací tlačítko, Tlačítko S.E / PLAY, výstup mikrofonu vstup USB reproduktor napájecí adaptér Napájení: / 2 možnosti / 4 ks baterií typu AA1,5V - nejsou součástí balení elektrický napájecí adaptér - je součástí balení Klavír je plně funkční. Preferuji osobní předání v Lysé nad Labem, ale mohu je také zaslat. V případě zájmu mě kontaktujte e-mailem nebo zprávou.