inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím ouessantského beránka s POP

Kategorie: Ovce a kozy

Koupím ouessantského beránka s POP
Koupím ouessantského beránka s POP
Podobné inzeráty
Quessantský (ouessantsky) mini beránek
Prodám jednoho černého quessantského (ouessantského) beránka. Narozený přelom dubna a května 2022. Osobní odběr po tel. domluvě ve Mšených-lázních (PSČ 411 19). Platí do smazání. Cena 1200 Kč.
Clun Forest jehnata s POP beran ovce Beranek jehne beran
Clun Forest jehnata s POP beran ovce Beranek jehne beran. Narozeni 03/2022. Prodej: cistokrevna jehnata. Beranci, beran ovce plemeno 100% Clun Forest. Prukaz o puvodu /POP list/, Zootechnicky list. Beranci nebyli bonitovani, protoze dle narizeni EU, berani z chovu, kde je mene nez 10 ovci ve stade nepodlehaji bonitaci. Berani jsou narozeni v nasem hobby chovu. Chov je veden v KONTROLE UZITKOVOSTI CHOVU. Otec: linie Gary (GAR-0001) - nová linie v ČR! Otec a matky jehňátek jsou nas přímý dovoz z Holandska. Nova nepribuzna linie v CR. Na fotografii nize je videt jejich otec beran Gary v 1. roce veku. Beran Gary - je z trojcat. Vsechna jehnata jsou 100% Clun Forest. Mozno i s prukazem puvodu /POP list/, Zootechnicky list. Plemeno Clun Forest je idealni, nenarocne plemeno pro chov ovci v Ceske republice i na Slovensku. Cistokrevna jehnata jehne beran berani beranek PSČ 511 01, Turnov, Ceska republika. Facebook: Clun Forest Bukovina u Turnova.
Koupím beránka TEXEL
Koupím jatečného beránka 1 - 2 roky k chovu. Plemeno TEXEL Pardubický kraj a okolí.
Koupím Kamerunské ovce + beránka
Na chov koupím 4x ovečku a jednoho beránka . Odvoz vlastní.
Prodám plemené berany a jehničky s POP Skude
Prodám plemené berany Skude linie,Skype,Skate,Skull,Smoke,Stix s POP různé barvy, a jehničky linie Skull s POP doprava možná,,certifikát Eko chov,
Zakrsla holandska koza s PoP
Novy domov hleda krasna zakrsla kozicka(holandska) s PoP. Je ji necely rok. Dale letosni kuzlatka sourozenci (kozicka a kozlik) oba rodice s PoP.