inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím prodejní pult OZAP SU5, prosklený, tmavě modrý

Kategorie: Ostatní nábytek

Koupím prodejní pult OZAP SU5, prosklený, s tmavě modrým lemováním.
Koupím prodejní pult OZAP SU5, prosklený, tmavě modrý
Podobné inzeráty
Prodejní pult / prodejní stůl
Prodejní pult / prodejní stůl / pult do provozovny.. Top stav! Velmi kvalitní, těžký. Dřevo. Barva: bílá Rozměry: doplním POLICE SE POUZE VYSUNULA Z DRÁŽKY. Lze jednoduše nasunout zpět. Pult je 100% ok. Je možné zařídit i dovoz k vám. Po Brně cena symbolická.
Regál regálový koš na časopisy
Svařenec drátěných komponentů a závěsů do stojiny, pětiřadý zásobník v kompletu se speciálními konzolami (umístění konzol ve stojině umožňuje změnit naklopení drátěného roštu). L = 1000mm, H = 800mm zcela nový, nevyužívaný. Kompatibilní do regálového systému SU5 (Dodavatel např.ATIS-em, OZAP a.s.).
OZAP regálový systém
Nabízím regálový systém od společnosti OZAP. Ve velmi dobrém stavu. Ideální pro obchod, provozovnu prodejny atd. 32x kovová kazeta 25k skleněná polička s úchytem 3x regálová nástěnná lišta
Prodejní pult ve stylu "provance"
Velký pevný prodejní pult určený pro 2 pokladny ve světlém provedení s detaily do stylu provance, mnoho úložného místa v části pro obsluhu, z přední strany jsou 4x dvířka za kterými je přístup do užší části, kde se pult připojuje k sítím viz. foto po otevření Rozměry: šířka 160 cm výška 107,5 cm hloubka 95 cm výška pracovní plochy pultu 89,5 cm rozměr pracovní plochy 148x75 cm Pult je v pěkném stavu, na hranách místy malá odřenina Velký, pevný, pro instalaci je možné odmontovat horní rám, pokud by se muselo projít užšími dveřmi V sobotu 11.3.2023 možnost i dopravy v Praze případně někde po okolí pak po D1 (budu mít naloženo v dodávce)
Pult proskleny a stojany
Proskleny pult přiložene rozměry stáří cca 3roky cena 9000kč a stojany 2ks na kolečkách cena 1000kč/ks
Rohový prodejní pult OZAP
používaný, v dobrém stavu, uzamykatelný. Pište prosím na black.box@