inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím sklo

Kategorie: Obývací stěny



Sháním levně kouřové skleněné dveře do vitríny obývací stěny viz foto..Míry 56,5cm šířka a 126 cm výška...Děkuji za nabídky. Zn:...levně....
Koupím sklo
Podobné inzeráty
koupím nový nebo starý nábytek
koupím nový nebo starý nábytek postele,. skříně , židle , stoly , křesla , lampy , sedačku, a jiné. za nabídky děkuji
koupím
Koupím jednoduchou obývací stěnu v bílé barvě s doplňky barvy betonu nebo mramoru.
Skříňka pod televizi - bílý lesk + sklo
Prodám skříňku pod televizi v bílém lesku. Na horní části je položeno sklo, které je ze spod bílé. Skříňka je ze dvou částí. Uprostřed má dva šuplíky a na v krajních dvířkách je uvnitř police. Nad oběma šuplíky je otvor pro elektronická zařízení (sat, Wi-Fi, DVD,...) Skříňka je zavěšena na zdi, ale lze ji postavit i na zem, má šroubovací nožičky. Rozměry jednotlivé části: výška 39cm, šířka 120cm, hloubka 40cm. Celková šířka obou dvou skříněk dohromady je 240cm.
Skříňky
Prodáme jednotlivé skříňky nábytkové stěny, libovolně sestavitelné. Provedení dřevo (laťovka), dřevěná tmavá dýha. Rozměry modulu š - 80 cm, v – 73 cm (šatní skř. V – 145 cm), h – 40 cm. K dispozici 1x skř. sklo levé křídlo, 1x skř. sklo pravé křídlo, 1x skř prosklená, 1x skř otevřená (pro TV), 1x skř. šatní s policemi. Cena 400 Kč/ks. Při odběru všech cena 1500 Kč. Osobní odběr Loučeň.
Komoda
Koupím komodu viz foto. Šířka 120 cm Výška 55cm
koupím , či za odvoz starší obýv.stěnu či skříně z ložnice
Potřebuji do prostoru do 3,5metrové délky a 2,5m výšky starší stěnu (univerzál a pod.) na uskladnení lůžkovin a prádla. Lépe vše rozebiratelné a nejlépe v karlovarském kraji.