inzerce, prodej, prodám, bazar

Kovový věšák na ručníky

Kategorie: Koupelny

Prodám dvojramenný věšák na ručníky v lesklé úpravě. Uchycení buď vrutem nebo na přilepení (případně kombinace obojího).

My jsme měli věšák přilepený, vrut tedy není součástí balení. Věšák jsme používali jen krátce, na úchytové straně má zbytky lepidla, jinak je však ve výborném stavu.

Celková délka 39 cm.

Doprava: Zásilkovna 85 Kč
Zásilkovna s dobírkou 100 Kč
Osobní odběr

Pro další vybavení domácnosti se můžete podívat na mé další inzeráty.
Kovový věšák na ručníky
Podobné inzeráty
Dvojitý kovový držák/věšák na ručníky
Prodám zachovalý věšák/držák na 2 ručníky, délka ramene 40 cm.
Věšák/držák na ručníky
Tyčový věšák na ručníky, délka 60 cm, jako nový. Užitečný doplňekm v koupelně pro zavešení ručníku nebo osušky - materiál pochromovaný kov. Osobní odběr Strašnice nebo Nádraží Libeň.
Nový věšák na ručníky Axor Hansgrohe
Nový věšák na ručníky Axor universal od Hansgrohe, ještě originál zabalené. Klient neodebral. Povrchová úprava zlatá : Polished Gold Optic. Rozměr 800mm vnitřní, celkova delka 894mm. Osobní předání Liberec, Jablonec. Zaslání možné zásilkovna, balíkovna + cena za zaslání. Ceníková cena 11 000,-
Věšák na ručníky Gessi
Věšák na ručníky Gessi. Původní cena 3500,- Nyní 600,-/ks - 3ks
Prodám koupelnovou soupravu
Prodám nepoužitou TOP kvalitní kovovou, chromovanou koupelnovou soupravu : držák kartáčků, 2x magnetická mýdlenka, trojitý věšák na ručníky, věšák na ručník, sušák na 2 ručníky. Ihned k osobnímu odběru. Cena 1.800 Kč
Dvojitý věšák na ručníky
Prodám nový nepoužívaný věšák na dva ručníky. Umístění na stěnu. Provedení kov, chrom. V původním balení, nerozbaleno. Koupeno v Baumaxu.