inzerce, prodej, prodám, bazar

Kovy - Ovšem

Kategorie: Pro mládež

Prodám knihu od Karla Kováře - Kovy - Ovšem. Kniha je jako nová, má 221 stran.
Ve sbírce osobních příběhů, básní a fotek sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama. Od téměř idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na YouTube a smíření se se svou identitou. O stránce života, která byla důsledně skryta. O rodině a snaze zůstat sám sebou. O slzách smutku, štěstí a hlavně smíchu, protože toho není nikdy dost... Jednoduše o všem
Kovy - Ovšem
Podobné inzeráty
Kovy ovšem
Kovy o všem
Kniha Karla Kováře "Kovy"
Prodám knihu : Kovy ovšem, je ve skvělém stavu původní cena 329. Má 220 stran. Mohu poslat přes zásilkovnu či Českou poštu. Koukněte i na moje další inzeráty :)
iPOHÁDKA - Karel KOVY Kovář
Prodám knihu iPOHÁDKA - Karel KOVY Kovář v TOP stavu.
Já jůtuber 1-4, kovy, stolní hra, (časopisy)
-Knihy já jůtůber 1-4: 499kč,- (Jedna má trochu načatý vnějšek- zalepeno) -Stolní hra: 199kč,- -Kovy: 149 kč,- -Časopisy: bonus při koupi všeho, nebo knih já jůtuber - (cena za vše 549kč) Zásilkovnou: 1. Napište, pokud máte zájem 2. Napište, jestli chcete platbou předem, nebo na dobírku. 3. Napište informace k zásilkovně 》Pak pošlu knihy.
Kovy ovšem, Karel Kovář
Jednou přečtená
knížky ze série Deník malého poseroutky
autor knih je Jeff Kinney stav - úplně nové (pevná vazba) cena 160,- za knihu, pokud budou zakoupeny jednotlivě cena 440,- za všechny tři při společné koupi možnost zaslání přes Zásilkovnu + 80,- k celkové ceně objednávky Deník malého poseroutky 4 - Psí život Nenechte si ujít další báječné pokračování zápisků úžasného Grega Heffleyho! Jsou letní prázdniny – počasí je skvělé a všechny děti si užívají venku. Tak kde vězí Greg Heffley? Je zalezlý doma a za zataženými závěsy hraje videohry. A moc si tuhle svoji verzi léta užívá – žádné povinnosti, žádná pravidla. Ovšem Gregova máma má očividně jinou představu o ideálním létě... plnou venkovních aktivit, které rodinu udržují pohromadě. Deník malého poseroutky 7 - Páté kolo u vozu Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je chabá útěcha. Nečekanou souhrou náhod se to Gregovi nakonec podaří a páté kolo u vozu je Rowley. Ovšem toho večera se odehraje spousta věcí a nakonec není tak docela jisté, kdo vlastně bude mít štěstí v lásce. Deník malého poseroutky 8 - Fakt smůla Nenechte si ujít nového poseroutku! Gregu Heffleymu ujíždí půda pod nohama. Jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson se na něj vybodnul a najít si nové kamarády bude fakt fuška. Aby obrátil štěstí na svou stranu, Greg se rozhodne, že zariskuje a nechá svá rozhodnutí na náhodě. Bude mít kliku, nebo se mu smůla bude lepit na paty až do konce života?