inzerce, prodej, prodám, bazar

kozačky

Kategorie: Boty

Prodám, dámské zateplené kožené kozačky ECCO, nové, vel. 41.
Možnost osobního předání.
kozačky
Podobné inzeráty
Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY
Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - [16.11. 2020] Smazat/ Upravit/ Topovat Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 1 Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 2 Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 3 Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 4 Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 5 Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 6 Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 7 Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 8 Značkový nové kvalitni kozačky botky VEL.38 FALKY - 9 Prodám uplne nové nepoužité velmi kvalitni kožené značkový kozačky botky značky FALKY velikost 38. Krásná barva. Ortopedicky tvarovaný vnitřek, tvarovaná podešev proti uklouznutí, lehké, skvelý moderní vzhled. Na vrchu je pravá kůže. Mít nohy v teple - zdravé a radost ze zimních radovánků. Jsou hezké ke kalhotům i k sukni, dělají hezký tvar lýtka. A obuv FALKY navíc i velmi dobře vypadá. Délka podrážky 26,6 cm, délka stélky asi 25,1 cm, výška 31,7 cm, podpatek výška asi 3,7 cm. Značka FALKY je synonymem pro módní, pohodlnou a kvalitní obuv. Pro výrobu jsou používány ty nejkvalitnější ekologicky zpracované usně, je využíván tzv.flexibilový způsob výroby (tzn. obuv je vysoce ohebná a poddajná), dbá se na maximální vnitřní výbavu a komfort během nošení. Na základě zásadních principů výroby a nashromážděných využitelných poznatků je značka FALKY celosvětově vnímána jako značka vysoce komfortní. Jsou úplně nové, nepoužitý - nevhodný dárek. Je opravdu úžasný! Stav jsem se snažila co nejlépe nafotit. Prodávám to co je na fotce. Cena 1390,- Kč.
Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33
Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - [16.11. 2020] Smazat/ Upravit/ Topovat Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 1 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 2 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 3 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 4 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 5 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 6 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 7 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 8 Prodám velmi kvalitni nové dětské kožené na suchý zip botičky PRIMIGI velikost 33. Pohodlné zapínání na dva suché zipy,ortopedicky tvarovaný vnitřek, lehké, podrážka se dobře ohýbá, skvelý moderní vzhled. Délka podrážky 24 cm, délka stélky asi 22,3 cm, výška 12 cm. Výrobky PRIMIGI se vyznačují vysokou funkčností a kvalitním zpracováním. Dětské botičky PRIMIGI jsou úplně nové, nepoužitý - nevhodný dárek. Stav jsem se snažila co nejlépe nafotit. Prodávám to co je na fotce.Výrobce: PRIMIGI. Cena 1390,- Kč. Možno využít jako pěkný dárek!!!
Moderní dámské kozačky značky Mustang
Prodávám 2 x nošené moderní krásné dámské kozačky Mustang Pořizovací cena 2299,- Teď pouze 699,- !!! Velikost 38 Moderní kozačky Mustang s ozdobným zipem Tyto nápadné kozačky jsou tuto zimu nezbytné pro každou ženu s módním vkusem. Díky teplé podšívce a teplé stélce udrží nohy v teple. Ozdobné nýty, aplikace s logem a ozdobné zipy krásně doplňují celkový design. Kombinujte tyto skvělé kozačky s přiléhavými džíny, s kterými skvěle vyniknou. Tyto robustní kozačky jsou ideální na chladné dny. Informace o výrobku Materiál:Vrchový materiál: Umělá kůže, Podrážka: syntetika, Vnitřní stélka: textilBarva:bíláVzor:jednobarevnéAplikace:ozdobný zipTyp podpatku:trychtýřový podpatekVýška podpatku:8.5 cmšpička boty:kulatáVýška holeně:27 cmObvod:32 cmŠířka obuvi:klasickéZapínání:zippodrážka:profilovanáFunkce:s podšívkou CENA : 699,- !!! + ( 150,- předem poštovné na dobírku a nebo 100,- doporučený balík při celé platbě předem )
ZIMNÍ OBUV+KOZAČKY+SPORT. + VYCHÁZK. OBUV.+LYŽÁKY
PŘI KOUPI VÍCE KS-SLEVA -ceny jsou tak nízké-končím. PRODÁM NOVÉ -ZATEPLENÉ KOŽÍŠKEM- ŠNĚROVACÍ ZIMNÍ BOTY-PODRÁŽKA NEKLOUŽE-VHODNÉ NA ŠIRŠÍ NOHU I S VYŠŠÍM NÁRTEM. SLEVA NA 100 KČ.NEUTREFILA JEM VELIKOST.ODPOVÍDÁ 24,5-25. PRODÁM KOZAČKY NA KLÍNKU VEL. 40-STÉLKA 26 CM.CELÉ VYTEPLENÉ BERÁŠENÉ,SLEVA NA 60 KČ. PRODÁM KOTN. KOZAČKY SLEVA NA 90 KČ-KOŽEŠINKA SE DÁ OHRNOUT. PRODÁM VELMI EFEKTNÍ-DECENTNĚ ŘEŠENÉ KOZAČKY NA KLÍNKU-SLEVA NA 50 KČ.VN. ST.--24.5-25 CM. KRÁSNÉ SYTĚ ČERNÉ-KŮŽE-SEMIŠ-KOTN. PŘECHODNÉ BOTY NA KLÍNKU-POUZE 80 KČ-7X OBUTÉ-ZDRAV. STAV NEDOVOLUJE. zlaté střevíčky-2x obuté-sleva na 70 kč- VELMI POHODLNÉ ZAČK. PŘEZKÁČE-ALPINA-NA VEL. NOHY-3-4/ 23-24 CM/-CENA POUZE 90 KČ.CENY NA FOTU NEPLATÍ.černé lodičky-2 typy-sleva na 50 kč kus-jako nové.KČ. hnědé kož. ktn. kozačky graceland-100 kč KVALITNÍ PEVNÁ PLÁŠTĚNKA NA KOLO-PONČO-NOVÁ-SLEVA NA 100 KČ tenisky-botasky-po 40 kč kus TEL.-NE SMS KUKNĚTE I NA OSTATNÍ NABÍDKY.DĚKUJI VANA SE ZÁSTĚNOU, ČERPADLO, DECIMÁLKA,BOTY, VĚCI DO DOMÁCNOSTI,.PLAVKY, PODPRSENKY,.BRUSLE,, hrníčky, BUNDY,PLES.BLEJZRY,KNIHY, AJ
ZIMNÍ OBUV+KOZAČKY+SPORT. + VYCHÁZK. OBUV.
PŘI KOUPI VÍCE KS-SLEVA -ceny jsou tak nízké-končím. PRODÁM KOZAČKY NA KLÍNKU VEL. 40-STÉLKA 26 CM.CELÉ VYTEPLENÉ BERÁŠENÉ,SLEVA NA 70 MČ. PRODÁM KOTN. KOZAČKY SLEVA NA 100 KČ-KOŽEŠINKA SE DÁ OHRNOUT-. PRODÁM VELMI EFEKTNÍ-DECENTNĚ ŘEŠENÉ KOZAČKY NA KLÍNKU-SLEVA NA 70 KČ.PRODÁM ZÁNOVNÍ ČERNÉ KOTNÍKÁČE-KŮŽE SEMIŠ-80 KČ.NOVÉ.KOTNÍKOVÉ ZATEPLENÉ BERÁNKEM-NOVÉ ŠEDÉ BOTY-SLEVA NA 120 KČ-PODRÁŽKA-NEKLOUŽE.-VELKÁ SLEVA.VELMI POHODLNÉ ZN. KOZAČKY-GRACELAND-SLEVA NA 120 KČ.ZÁNOVNÍ ZLATÉ STŘEVÍČKY-70 KČ. TÉMĚŘ NOVÉ-2 TYPY-UZAVŘENÉ ČERNÉ STŘEVÍČKY-PO 60 KČ OSTATNÍ BOTASKY,TENISKY, NA KLÍNKU-CENA 40 KČ KUS. DŽÍSKY-PO 60 KČ.ČERNÉ KALHOTY-KUS 40 KČ-JAKO TEL.-NE SMS.
KOZAČKY+SPORT. + VYCHÁZK. OBUV.+ZLATÉ STŘEVÍČKY.
PRODÁM VELMI EFEKTNÍ-DECENTNĚ ŘEŠENÉ KOZAČKY NA KLÍNKU-SLEVA NA 70 KČ-ČOK. HNĚDÉ. HNĚDÉ ZNAČK.KOTN. ZATEPLENÉ KOZAČKY-GRACELAND-120 KČ.VELKÁ SLEVA černé kozačky vyteplené celé beránkem na klínku-dají se ohrnout, sleva na 70 kč. KRÁSNÉ SYTĚ ČERNÉ PŘECHODNÉ BOTY NA KLÍNKU-NOVÉ-POUZE PÁR KRÁT VZITÉ- CENA POUZE 80 KČ-ZE ZDRAV. DŮVODŮ PRODÁM krásné KOTN. KOZAČKY NA PODPATKU- SLEVA NA 100 KČ-KOŽEŠINKA SE DÁ OHRNOUT.NOVÉ-ŠEDÉ KOTN. OVEČKOU ZATEPLENÉ BOTY-SLEVA NA 120 KČ--NEUTREFIA JSEM VELIKOST..ZLATÉ STŘEVÍČKY-NOVÉ-1XOBUTÉ-SLEVA NA 70 KČ. ČERNÉ ZÁNOVNÍ STŘEVÍČKY-PO 50 KČ KUS. OSTATNÍ BOTASKY-A BOTY-PO 40 KČ ,BIŽUTERIE-40-70 KČ. TEL.-NE SMS KUKNĚTE I NA OSTATNÍ NABÍDKY.DĚKUJI BOTY, VĚCI DO DOMÁCNOSTI,.PLAVKY, PODPRSENKY,.BRUSLE,, hrníčky, BUNDY,PLES.BLEJZRY,KNIHY, AJ