inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožena sedačka

Kategorie: Křesla a gauče

Prodám koženou sedačku 145cm
Tmavě zelená
Kožena sedačka
Podobné inzeráty
Obyvakova sedačka
Obyvakova sedačka Dobrý den. Budeme předělávat byt a nabízíme k prodeji obývakovou sedačku a manželskou postel. Sedačka by byla k mání ihned, postel až v půlce dubna, ale není problém přijet se podívat ( vyzkoušet J).Obýváková sedačka - rozkládací Venkovní rozměr 285 cm délka (šířka) a hloubka 195 cm ( od zdi do prostoru). Šířka sezení 215 x 150 cm Lko). Výška opěrky zad 57 cm. Opěrky sklopné. V levé části úložný prostor. Sedačka je rozkládací na spaní. Rozměr spaní 215 x 130 cm. K prodeji sedačky i konferenční stolek. Sedačka i stolek kupovány v roce 2018. Cena sedačky byla 13 200, stolek 2000 Kč. Při rychém a solidním jednání necháme gauč za 8800 kč a stolek za 1200 Kč. Dohromady. Máme dvě malé děti, a aby se gauč neumazal, necháváme a dáváme tam deku. Jsou tam dva malé fleky. Je tam jeden problém. Když jsme to koupily, byla tam utržená chromovaná nožička. No utržená, byla úplně vylomená. S reklamací jsme neuspěli. Zpravili jsme si to a gauč nám sloužil normálně.
Rohová kožená sedací souprava rozkládací
Bílá kožená sedačka, rozkládací, úložný prostor, starší, použitá. Potřebuje vyčistit, látkový potah je roztržený, ale dá se našít nový. Kožená sedačka se neloupe a je velmi kvalitní. V případě zájmu volejte na:
Kožená rozkládací sedačka + jedno křeslo.
Kožená rozkládací sedačka + jedno křeslo. Rozměry (sedačka Délka 190cm×Hloubka70cm; křeslo Délka 85cm×Hloubka70cm). Stav - běžné opotřebení (oděrky). Vínově hnědá. Cena 5000 Kč.
Kožená sedačka do L
Kožená sedačka do L. V dobrém stavu. Vada pouze na sedáku, kde je lehce odbarvený flíček (viz foto). Šířka 240 cm, hloubka 80 cm (detailnější rozměry viz náčrtek v obrázcích). Prosíme pouze vázné zájemce, co si zajistí vlastní odvoz. Děkuji. Sedačka se dá pro přepravu rozložit na dva díly.
Kožená sedačka 3+1+1 karamel
Finská kožená sedačka výška 85,výška sedu 40,hloubka sedačky 85,délka 190, křeslo šířka 90. Koupena v prosinci 2008 za vysokou PC. Sedačka uprostřed poškozená v sedu(viz foto)-ošoupané spoje, opěrky v pořádku. Křesla nepoškozená. Není rozkládací.
Trojmístná pratelná sedačka Bomsund IKEA
Trojmístná sedačka Bomsund z IKEA v tmavě šedé barvě na černých nožkách. Sedačka je jako nová. Celý potah (potahy polštáře, sedačky a sedáku) lze prát na 40°C. Lze vyprat i kryt sedáku (kryt molitanové sedící části). Sedačka je bez poškození. Rozměry sedačky 212x78x69 cm. Sedačka lze rozložit a k dispozici je i návod na složení. Původní cena 8000,- Kč. Sedačku je možné vyzvednout v centru Ostravy.