inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená semišová košile

Kategorie: Kožené oděvy

Velmi kvalitní kůže. Prakticky nenošená. Výborný stav. Míry:prsa 99cm, pas 100cm,záda 71cm, rukáv 63cm.
Předání Praha a okolí, poštou na dobírku nebo pres Zásilkovnu.
Kožená semišová košile
Podobné inzeráty
Kožená semišová bunda
prodám koženou semišovou bundu - kabátek, velmi málo nošená, přes prsa 100 cm, délka 74 cm
Kožená bunda dámská C&A
Málo nošená semišová bunda značka C&A Yessica, velikost 40
Kožená bunda semiš s kapucí Emporio Fashion - nová
Nabizim značkovou koženou bundu s kapucí znacky Emporio fashion, svetle hneda semisova, je z antilopi kůže, viz. foto, kde je ale barva trochu zkreslena, je to opravdu svetle hneda. K dispozici velikosti L, XXL. Šířka přes prsa L 57 cm, XXL 63 cm. Jsou uplne nove, nenosene. V Pardubicich a blizkem okoli mohu zdarma i dovezt. Dale take za mirny poplatek. Na trase Pardubice - Praha lze take dorucit, pomerne casto tam jezdim. Bude to za max 100kc podle delky odchylky od trasy. Dale lze i na trase Pce - Dvur Kralove.
Kožená bundička vel. 40/42
Prodám dvě kožené bundičky-sáčka. Velikost uvedená 42,ale na menší prsa (ne D). První je barvy holubí šeď, druhá spíše semišová barvy šedomodré-nutné nechat vyčistit, viz foto. Cena 1000,-/ks, při rychlém jednání sleva. Možno osobní předání,vyzkoušení,poštovné dle tarifu pošty.
Kožená bunda semiš s límcem Emporio Fashion - nová
Nabizim značkovou koženou bundu s limcem znacky Emporio fashion, svetle hneda semisova, je z antilopi kůže, viz. foto, kde je ale barva trochu zkreslena, je to opravdu svetle hneda. K dispozici velikost XL, šířka přes prsa 62 cm. Je uplne nova, nenosena. V Pardubicich a blizkem okoli mohu zdarma i dovezt. Dale take za mirny poplatek. Na trase Pardubice - Praha lze take dorucit, pomerne casto tam jezdim. Bude to za max 100kc podle delky odchylky od trasy. Dale lze i na trase Pce - Dvur Kralove.
Kožená semišová bunda/sako Esprit, vel. 36/38, barva nude
Prodám kožené - semišové sako, vypasovaná bundička zn. Esprit, vel. 36, obleče i méně prsatá 38. Krásně měkký jemný semiš, barva světlá káva - nude. Zapínání na dvoucestný zip, bez kapes, se stojáčkem, na zádech ozdobné prošití, vypasovaný projmutý střih na tělo, zdůrazňující postavu. Rozměry: délka od krku 57 cm, délka rukávu od ramene 63,5 cm, pod rukávy 46 cm, přes prsa 46 cm, pas 39 cm, spodní okraj - boky 49 cm. Nová, nenošená, pouze doma vyzkoušená, bez poškození. Cena Kč =2.000,- + pošta