inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená-textilní bunda na moto Macna Chameleon

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Koženo-textilní bunda Macna Chameleon XL .
Původní cena 14 000 kč
Bunda se skládá ze třech vrstev - základní koženo-textilní bunda+ vnější nepromakavá textilní bunda+ vnitřní termo vložka . Precizně provedená, spoje vložek na rukávech pomocí zipů , vnější super nepromok .
Původní cena 14 000 kč
Bunda je pár roků používaná . Odloupaly se částečně reflexní prvky , jinak v pořádku

Info od výrobce:
- celosezónní
- určena pro touring
- kožená spodní bunda poskytuje optimální ochranu proti nárazu a odření; přímo laminovaná nepromokavá vrstva zamezuje vniknutí vody a profouknutí a udržuje vás i vaši spodní bundu stále v suchu
- materiály:
nepromokavá vrstva: Durylon, R-Tech
spodní bunda: kůže, Dynamic
- podšívka: membrána Raintex DL součástí nepromokavé vrstvy a odnímatelná termo vložka v samotné bundě
- viditelnost: boční reflexní pruhy Side Eye, příprava pro reflexní vestu Vision Vest
- odvětrávání: průduchy na rukávech v samotné bundě
- chrániče: Sas-Tec CE protektory na ramenou a loktech, příprava pro páteřový CR protektor, ramenní protektory R.I.S.C.
- věšák, nastavitelná šířka rukávů, pásky pro lepší uchopení, Easy Cuff manžety, krátký i dlouhý zip pro spojení s kalhotami, 3D síťovina
Kožená-textilní bunda na moto Macna Chameleon
Podobné inzeráty
Kalhoty na moto Macna Bedoine šedé, vel.M, pův.cena 6tis Kč
Končím s moto, prodám kalhoty na moto Macna Bedoine šedé, málo používané, včetně termo a nepromokavé vložky. Původní cena 6000Kč, nechám za 1990Kč.
Kalhoty na moto Macna Club, vel.M, pův.cena 3tis Kč
Končím s moto, prodám kalhoty na moto Macna Club, včetně termo vložky, málo používané. Původní cena 3000Kč, nechám za 790Kč.
Bunda na moto | Macna Savage | vel. L | NOVÁ
Prodám úplně novou textilní bundu na moto Macna Savage, vel. L (EU 52/US 42/UK 42), v pěkném a decentním barevném provedení, viz přiložené fotografie. Bunda je úplně nová, nikdy nepoužitá (jsou na ní stále ještě původní visačky), je nepromokavá a je k ní k dispozici i vnitřní odnímatelná termo vložka. Rozměry bundy jsou: Obvod přes prsa - 110-116cm Délka zad - 70cm Délka rukávu - 67cm Prodávám vč. veškerého originálního příslušenství tak, jak jsem ji zakoupil před pár lety (PC.: 4.990CZK), tj. samotná bunda, ramenní + loketní chrániče. Bunda je připravena i na vložení vnitřního páteřového chrániče (nabízím taktéž v rámci dalšího inzerátu). Po autonehodě končím kompletně s motocykly a prodávám veškerou svou výbavu, což je i důvod prodeje. Preferuji osobní odběr/vyzkoušení, zaslání přes některého z dopravců (GLS/DPD/PPL apod.). V případě dalších dotazů mne kontaktujte nejdříve na e-mailu (zde uvedené telefonní číslo je neplatné!) - rád zodpovím vše potřebné. Děkuji za zájem.
Bunda a kalhoty MACNA,vel. S
Prodám: Bunda MACNA Fusor black Lady, vel. S, cena 5.000 Kč. Kalhoty MACNA Forge black Lady , vel. S, cena 2.000 Kč.
NOVÁ kožená pánská moto bunda SPARK Romp vel. L
Prodám NOVOU (pouze vyzkoušenou) pánskou koženou bundu na motorku SPARK Romp vel. L. Ale je to spíš menší M. Mám 179 cm a 75 kg a při zkoušení mi byla velmi těsná s protektorama a po jejich vyndání stále těsná, ale bez silné mikiny už použitelná. Prodloužený střih, extra jemná kůže, odnímatelné protektory ramen, loktů a zad, dotahování v pase, elegantní prošívání, velké množství kapes, ventilační otvory. Detailní popis produktu Pánská kožená moto bunda Spark Romp, černá Pánská kožená moto bunda SPARK Romp s prodlouženým střihem je vyrobena z extra jemné hovězí kůže. Nabízí perfektní spojení kvalitních materiálů spolu s pevností a ochranou. Od ostatních modelů se liší elegantním prošitím v oblasti ramen a předloktí. Pánská kožená moto bunda SPARK Romp disponuje vyjímatelnými CE protektory, které jsou umístěny v oblasti ramen, loktů a zad. Odnímatelná vnitřní vložka Thermomix se stará o vhodný tepelný komfort při různých povětrnostních podmínkách. Ventilační otvory spolu s membránou zajišťují odvod přebytečného tepla a dostatečnou prodyšnost. Navíc díky prodlouženému střihu s dotahováním v pase už během jízdy nikdy neprochladnete. Bundu lze spojit s kalhotami pomocí YKK zipu. Praktičnost bundy je podpořena šesti předními a dvěma vnitřními kapsami. Pánská kožená moto bunda SPARK Romp dokonale sedne a lze ji používat také pro běžné nošení. Specifikace: svrchní materiál: měkčená hovězí kůže vnitřní materiál: polyamid, taffeta, thermomix elegantní prošití v oblasti ramen a předloktí velké množství kapes odnímatelná tepelná vložka vyjímatelné CE protektory ramen, loktů a zad překrytí zipu. vsezapar@
Koupím Macna kalhoty
Koupím kalhoty Macna v černo šedé barvě velikost L.Jen super stav.Například Macna novado i jiné.Inzerat platí do smazání.