inzerce, prodej, prodám, bazar

kožene motorkářské kalhoty, vel. 50

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

chrániče kolen, pas 2x40cm, délka 105cm, délka nohavice od rozkroku 79cm, top stav
kožene motorkářské kalhoty, vel. 50
Podobné inzeráty
Motorkářské kožené kalhoty vel. 58
Prodám motorkářské kožené kalhoty, velikost 58, zachovalé, cena 2000,- Kč.
Motorkářské rukavice Richa NV Evolution, vel.L
Prodám motorkářské rukavice Richa NV Evolution, vel. L, výborný stav, neodřené. Preferuji osobní odběr Kolín a Praha východ. V případě zaslání požaduji platbu předem na účet včetně poštovného. Možno dokoupit další motorkářské vybavení, viz. mé další inzeráty.
Motorkářské-kožené kalhoty,boty,rukavice
Prodám černo/bílé kožené motorkářské kalhoty značky Evolution,velikost 50,(mám 78kg,178cm),najeto 800km,stav velmi dobrý. Dále boty velikosti 43.najeto 800km.Stav dobrý. Přidám rukavice,velikost L-L8. Preferují SMS, zavolám zpět.Moravsky Krumlov.Cena komplet 3000Kč
Motorkářské kožené kalhoty
Motorkářské kožené dámské kalhoty. Jako nové. Minimálně nošené. Velikost 44/46 osobní vyzvednutí Vlašim / Praha - po dohodě. v případě dotazů kontakt p. Setnička: .
Pánské motorkářské rukavice - CRIVIT LIDL
Prodám nové Pánské motorkářské rukavice - CRIVIT LIDL. Více informací viz odkaz: Jedná se o podobný tip.
DAINESE kožené motorkářské kalhoty DELTA 3 vel. 50
Prodám DAINESE kalhoty DELTA 3 black/black/fluo red ve velikosti 50. Kalhoty byly zakoupeny v Bonmoto a ježděny jednu sezonu. Kalhoty jsou v naprostém pořádku (nikdy jsem se po nich nesvezl), mají akorát pár opravdu drobných oděrek u holenních chráničů. Nejezdil jsem na koleno a slidery jsou původní (drobné oděrky když jsem se s nimi odřel o zeď). Kalhoty jsou pohodlné a dalo se v nich na pohodu přečkat i v letních měsících. Podrobnější info zde: