inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožený Datový Kabel Lightning, microUSB

Kategorie: Nabíječky

Černý nebo Hnědý

NOVÉ.

1x Datový kabel je vhodný pro synchronizaci vašeho jablka s počítačem nebo jen na dobíjení.
Na výběr:
Lightning - USB
microUSB - USB

Díky kabelu můžete zálohovat své fotografie, videa či hudbu.
Pro svou jednoduchost a rychlost přenosu dat je datový kabel stále nepostradatelným příslušenstvím.

Info na EMAIL
(Kontaktovat inzerenta).

Pište pouze na email, SMS nereaguji.

POŠTOVNÉ .
Doporučeně při platbě předem: +81,-Kč

NA Dobírku NEPOSÍLÁM

Emaily typu nabízím nebo koupím za, mi NEPIŠTE Nereaguji !!
Kožený Datový Kabel Lightning, microUSB
Podobné inzeráty
Nabíječka Xiaomi, datový-nabíjecí kabel MicroUSB 1,1m.
Prodám nabíječku Xiaomi s datovým-nabíjecím kabelem Micro USB. Nabíječka byla cca měsíc používána, je plně funkční i s kabelem, prodávám jen jako celek! Kabel má oboustrannou koncovku MicroUSB, délka kabelu je 1,10m. Osobní odběr v Kopřivnici, také zasílám přes Balíkovnu za 70,-Kč!!!, při převodu peněz na můj účet předem, na dobírku nic Neposílám! Pro rychlou komunikaci používám Viber, WhatsApp, Signal. Cena nabíječky Xiaomi+kabel je jen 150,-Kč.
Baseus Tungsten Gold Kabel USB-C - Lightning pro iPhone 20W
Extrémně rychlý značkový kabel Baseus Tungsten Gold USB Type-C - Lightning. Určeno pro zařízení od společnosti Apple. Podporuje nabíjení pomocí 20W technologie Power Delivery a 480Mbs přenos dat. Vysoce kvalitní materiály - hliník a prvotřídní nylon. Řídicí čipová sada přizpůsobuje proud zařízení a chrání jej před poškozením. Parametry: Délka: 100 cm Barva: černá Výkon: 20 W Přenos dat: 480 Mb/s Povrchová úprava: hliník + nylon Kompatibilita: Zařízení Apple s konektorem Lightning Kabel je nový, pouze rozdělaný. Osobní odběr, nebo přes Zásilkovnu. Na dobírku nezasílám.
Xiaomi originální datový kabel 6A USB-C
Popis produktu: Xiaomi nabíjecí a datový kabel z USB-A konektoru na USB-C s délkou 1metr. Kabel podporuje nabíjecí proud až 6A Tělo kabelu je vyrobeno z odolného TPU materiálu pro dlouhou životnost. Vlastnosti - konektory USB na USB-C - délka kabelu 1metr - podporuje nabíjecí proud až 6A - podporuje nabíjení a rychlý datový přenos - materiál TPU - vhodné pro všechna zařízení s těmito konektory Možnost zaslat na dobírku nebo osobně v Brně.
Nabíjecí stojánek pro Micro USB / Lightning / USB-C
Prodám nabíjecí stojánek pro Micro USB / Lightning / USB-C s magnetickými konektory. Stojánek se k nabíječce připojuje pomocí kabelu s konektorem USB-C (není součástí). Obsah balení 1x stojánek, 3x magnetický konektor (1x Mikro USB, 1x Lightning, 1x USB-C). Stojánek podporuje pouze standardní nabíjení - nepodporuje datové připojení k PC. Kontaktovat prosím pouze na email pomocí formuláře níže, zaslání možné Zásilkovnou nebo Balíkovnou za 90Kč.
Nabíjecí,datový magnetický kabel
Prodám nový značkový magnetický nabíjecí a zároveň datový kabel Ugreen.Chrání konektor telefonu před poškozením,výborná manipulace jednou rukou v autě při nabíjení.V provedení micro USB i USB-C. Stačí, když je zapojíte do vašeho mobilního telefonu a poté přiložíte kabel. Ten se díky magnetu spojí s konektorem a napájení zařízení se automaticky spustí. Konektor v mobilu můžete nechat stále zapojený, šetříte tak konektor vašeho telefonu od neustálého odpojování a zapojování při častém nabíjení
Suntaiho datový a nabíjecí kabel - konektor USB Type C 3.1 1
Suntaiho USB Type C 3.1 kabel Premiový datový (synchronizační) a nabíjecí USB Type C 3.1 kabel Vhodný k nabíjení mobilů, přenosu dat atd. Vhodný jak pro auto nabíječky tak pro domácí použití. Parametry: 5V/3A max. Délka: 100cm Materiál: Nylon / PVC / Hliník Barvy: black/white silver grey gold pink