inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožený měkký dámský dlouhý hnědý kabát PELLE vel. XL

Kategorie: Kožené oděvy



Kožený měkký dámský dlouhý hnědý kabát s pravou kožešinou PELLE

Velikost XL

Měkká ovčí kůže

Uvnitř celého kabátu kožešina

Lehký

Zapínání na knoflíky

Prsa 55 cm (110 cm obvod)

Délka 112 cm

Rukáv 66 cm (možnost libovolného ohrnutí)

V případě vážného zájmu pište do emailu.
Kožený měkký dámský dlouhý hnědý kabát PELLE vel. XL
Podobné inzeráty
Pánská zimní kožená bunda PELLE PELLE
Pánská zimní kožená bunda PELLE PELLE s kožešinovým límcem, velikost č.54, zapínání na zip, s úplety na rukávech, nová
Kožený měkký dámský hnědý kabát s pravou kožešinou v.M
Kožený měkký dámský hnědý kabát s pravou kožešinou OMNIA Velikost M Pravá kožešina i uvnitř kabátu Zapínání na knoflíky Měkká kůže Prsa 49 cm (98 cm obvod) Délka 73 cm Rukáv 64 cm V případě vážného zájmu pište do emailu.
Kožený měkký dámský černý dlouhý kabát BARNEYS v. S
Kožený měkký dámský černý dlouhý kabát BARNEYS Velikost S Zapínání na zip Prsa 47 cm (94 cm obvod) Délka 103 cm Rukáv 75 cm od krku V případě vážného zájmu pište do emailu.
Pánský kožený kabát,zn.Vera Pelle,vel.XL
Pánský kožený kabát,zn.Vera Pelle,vel.XL,pravá kůže
Kožený Dámský OVERSIZE kabát/POLAR LEDER hnědý
SKVĚLÝ KABÁT NA TOTO OBDOBÍ !! Nabízím k prodeji dámský oversize kabát Německé značky POLAR LEDER, modelový kabát z extrémně jemné kůže(zřejmě jehněčí,neb kozinka),barvy hnědé, velikostně číslo II. Ozdobný límec se dá nařasit,nebo nechat volně,kabát je s kapsami a jedna vnitřní,zapínání na knoflíky. Bez poškození. Zn.POLAR LEDER se specializuje na výrobky z extra jemné kůže,má více jak 30ti letou zkušenost a většina zboží je na objednávku.Výrobky jsou bez AZO, PCP a niklu. Rozměry: šířka ramen-obvod měřím 120cm šířka hrudníku-obvod měřím 132cm pas měřím obvod nad knoflíky kapes-140cm spodní odvod měřím-170cm rukáv-déka 55cm zadní délka kabátu-110cm PC přes 10tis. Prodám pouze za 1999,-kč. Osobní předání v Praze. PS:Pro info Foceno na ženě s výškou 179cm a váhou 69kg mající svou velikost L/XL KABÁT MÁ VELIKOST TAK 4XL PROTOŽE JE OVERSIZE-SCHVÁLNĚ VELKÝ-VOLNÝ!VHODNÉ PRO JAKOUKOLIV POSTAVU!
Kožený čokoládově hnědý dámský kabát
Krásný jarní, čokoládově hnědý, příjemně měkký kožený dámský kabát, vel. S (38-40). Délka 120 cm, elegantní rovný střih bez pásku, vhodný na vyšší štíhlou postavu. Dlouhé klopy, jemné sámky na límci a na manžetách. Má podšívku, ale není oteplený. Je nenošený, v naprostém pořádku. Velká sleva z pořizovací ceny, dohoda možná. Pište prosím přes odpovědní okénko, ne sms, děkuji.