inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožený organizér Kingdom

Kategorie: Kabelky

Prodám nepoužitý kožený organizér s kalkulačkou, hnědý, ve velmi dobrém stavu, velikost A5. Nálezový stav. viz. Foto. Kapsy pro karty, Kromě kalkulačky a listů pro pozámky a plánování obsahuje kapsy na karty, vizitky a oddělenou část pro peníze včetně vnitří kapsy na zip na drobné. Cena 350,- Kč plus doprava. V případě zájmu prosím pište na registr001@
Kožený organizér Kingdom
Podobné inzeráty
organizér do kabelky+kosmetická taška
obě nové,nepoužívané. Poštovné dle ceníku ČP,na dobírku neposílám. Pokud si sami vyřídíte zásilkovnu nebo balíkovnu mohu poslat i tak.
Taška přes rameno Porsche design
Prodám novou nepoužitou luxusní pánskou tašku přes rameno vybalenou jen na focení.Taška je voděodolná,uvnitř organizer, rozměry 20x27x7 cm,případná dohoda možná.
Kabelka Obag Moon
Originál O bag. Nošená párkrát. Bez vad. Cena je za tělo, vnitřní organizer s dva ramenní popruhy.
Papírenka Havlíkova apotéka
Dostala jsem jich k nákupu více, úplně nové nerozbalené. Do papírenky se s přehledem vejde notebook. Má prodloužená ouška, pevný materiál a vnitřní organizační taštičku ze 100% bavlny. Organizér je odepínací a pratelný. Rozměry spodek: 27 cm vršek: 40 cm šířka: 13 cm výška: 30cm délka uší: 50 cm PC. 562,- osobní předání Plzeň nebo přes Zásilkovnu +79 a platba předem na účet.
Kabelka tmavě červená krokodýlí
Prodám pouze jednou použitou kabelku do ruky (na ples). Černá poutka - rukojeti, možnost pověsit na dlouhé odnímatelné poutko přes rameno, barva tmavě červená, imitace krokodýlí kůže, vysoký lesk povrchu, hodně kapes na zip, uvnitř organizér.
Prodám kabelku
Prodám nepoužívanou kabelku v super stavu . Nevhodný dárek .Dokupovaný vnitřní plátěný organizér . Cena za vše .