inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožich pravý tuleň

Kategorie: Bundy a Kabáty

Prodám kožich pravý tuleň dovoz Dánsko.Kožich je úplně nový nenošený,velikost 42.Nevhodný dárek.Kožich je opravdu krásný.
Kožich pravý tuleň
Podobné inzeráty
Pravý dámský kožíšek z nutrie, velikost 38
Na míru šitý kratší dámský kožíšek s límcem, téměř nenošený, dobře skladovaný. Velikost 38, celková délka 83 cm, délka rukávu od ramenního švu 62 cm. Uvnitř šedá podšívka, skryté zapínání na knoflíky, boční kapsy, konce rukávů mírně zúžené do manžety. Na kožíšku je třeba opravit kousek jednoho švu (viz poslední foto), jinak je ve velmi dobrém stavu. Osobní odběr kožich, kabát, kožíšek, kabátek, pravý kožich, dámský kožich, krátký kožich, zimní kožich, kožich z nutrie, hnědý kožich, kožich s kapsami, pravá kožešina
Pravý norkový kožich
Prodám pravý norkový kožich (pravý norek). Barva čokoláda s čilli (tm. hnědá s červeným nádechem). Velikost M/L (40-42). Výborná evropská kvalita, krásně se leskne! Obvod hrudníku (v zapnutém stavu) cca 106 cm. Šířka ramen cca 40 cm. Délka rukávu (od ramene) cca 60 cm. Délka (bez límce) cca 96 cm. Zapínání na kožešnické háčky. Uvnitř kapsa. Čistý, bez zápachu a škůdců. Kožich není nový, ale je ve výborném stavu. Možné osobní předání v Kralupech nad Vltavou nebo poštou. Na dotazy odpovím. Při rychlém jednání sleva.
Pravý dámský norkový kožich
Prodám pravý dámský norkový kožich... není uvedena velikost, asi 40-42. Důvod prodeje: Kožich je nevyužitý Při rychlém jednání možná dohoda.
Dámský KOŽICH KARA Trutnov
Prodám pravý kožich KARA Trutnov z kozy. Kožich je v perfektním stavu, nikdy nebyl nošen. Míry: prsa 127cm,spodní lem kožichu 160cm, délka 85.
Kožich Kara
Prodám pravý kožich z berana modrošedivý (na první fotografii barva kožichu sedí), velikost S (celková délka je 109 cm, rukáv 68 cm, lze shrnout na 61 cm, ramena 49 cm, pas 39 cm). Kožich je nošený minimálně, stále v top stavu bez žádného poškození. Velmi hřejivý a příjemný. Původní cena 20 000 Kč, nyní 9 000 Kč. Možné předání v Karlových Varech nebo pošlu poštou. Záleží na domluvě. Volat pouze na toto číslo .
Pravý kožich kozinka dámský
Nabízím ke koupi pravý kožich ´´kozinka´´. Zakázková práce.Málo nošený. Rukáv-63cm,Ramena 50cm,Výška od švů ramen 77cm, obv.přes prsa 135.Rozměry orientační-nejsem krejčí. K vyzkoušení Brno.Abych předešel reklamacím,nezasílám. Dotazy prosím na mail,mobil.Na SMS neodpovídám!