inzerce, prodej, prodám, bazar

Kozlečí maso stažené. Připravené k pečení. Cena 99Kč/kg. KT

Kategorie: Potraviny

Nabízím v Klatovech:
Kozlečí maso.
Stažené a připravené k pečení.
Mladí kozlíci kastrovaní.
Nebo vhodní k dětem.
Kdo má chov.
Cena 99Kč/kg.
Osobní odběr v Klatovech.
Info na telefonu:
T: .



Kozlečí maso stažené. Připravené k pečení. Cena 99Kč/kg. KT
Podobné inzeráty
Klokaní steak z Australie
Klokaní steak z Australie Cena 555kč/kg. Klokaní maso je červené a chutí připomíná zvěřinu. Je však mnohem křehčí a šťavnatější. „Důležité je, že obsahuje minimum tuku, a to 0,17 g na 100 g, má relativně vysoký obsah bílkovin, tedy 21 g, a je dobrým zdrojem železa a zinku. Klokaní maso je všestranně použitelné červené maso, které obsahuje mnohem méně tuku a cholesterolu než běžně rozšířená masa jako je hovězí, vepřově nebo jehněčí a má dokonce nižší obsah tuků a cholesterolu než maso kuřecí, zároveň se pyšní vyšším obsahem proteinů a minerálů. Díky těmto vlastnostem doporučují lékaři a experti na výživu konzumaci tohoto masa především lidem s nadváhou, vysokým obsahem cholesterolu v krvi a vyšším krevním tlakem, ale také diabetikům nebo sportovcům. Klokaní maso je rovněž vhodné zařadit do žlučníkové diety nebo jiných žaludečních obtížích. Chutí a vůní připomíná klokaní maso srnčí zvěřinu, ale zároveň se jedná o maso velice křehké a šťavnaté. Jeho příprava není složitá, přičemž tento druh masa lze použít pro přípravu celé řady pokrmů od guláše přes steaky až po špízy. Stačí zkrátka vyměnit hovězí nebo vepřové za klokaní a použít své oblíbené recepty. Klokaní maso je možné nakládat také do marinád, grilovat nebo péci.
Tradiční uzeniny z Vysokých Tater
Tradiční, poctivé uzeniny zpod Tater, vyráběné podle rodinných receptu, bez chemických přísad, úzené na studeném dýmě z bukového dřeva. Z Vysokých Tater přímo na Váš stůl, rodinná tradice od roku 1919. Nabízíme: foto 1 - Telgártska sušená klobása:vepřové maso 96%,sůl 2%, přírodní kořeniny 1%, česnek 1%.Bez alergenů, bez lepku. Průměrná hmotnost 1ks/180g. Cena 1kg / 400 kč . Foto 2- Egerská sušená klobása : vepřové maso 76%,hovězí maso 19%, sůl 2%, přírodní kořeniny 2%, česnek 1%. Průměrná hmotnost 1ks/200g. Cena 1kg/430 kč . Foto 3- Furkotská sušená klobása : Jelení maso 48%, hovězí maso 48%, sůl 2%, přírodní kořeniny 2%. Průměrná hmotnost 1ks/200g. Cena 1kg/550kč . Foto 4- Oravská sušená slanina: vepřové maso 92%, sůl 8%, přírodní kořeniny. masitá, prorostlá, sušená slanina , s jemně slanou až máslovou chutí, vhodná na studenou i teplou kuchyni. Průměrná hmotnost 1ks/500g. Cena 1ks/ 250kč . Trvanlivost výrobků je 30 dnů a teplota skladování je NEOMEZENÁ. Doprava : objednané výrobky zasíláme kurýrem SK-CZ , cena dopravy : do 5kg - 210kč , do 10kg - 310kč, nad 10kg je doprava ZDARMA. Objednávky přijímáme na mailu : objednávky.ugazdy@ nebo WhatsApp +421911924076. Minimální objednávka : 1kg. V případě zájmu, kompletní nabídka výrobků mailem. Děkujeme za Vaši objednávku, budeme se těšit na Vaši zpětnou vazbu mailem :).
Sušené jelení maso
Sušené maso, je z jelení kýty. Jedná se o zvěřinu, žijící ve volné přírodě. Dá se říct, že takové maso je v biokvalitě. Balení obsahuje 40g (110kč) nebo 100g(265kč) Příchuť Argentina, cayenský pepř, pečené maso, adamova žebra, sůl. Při objednání 3 balení po 100g je pošta ZDARMA.
Jehněčí maso 185Kč/kg. Čerstvá porážka duben 2023. Půlky
Nabízím prodej: Jehněčí maso, 185Kč/kg. Čerstvé jehně v celku. Nebo objednám Naporcované díly od řezníka: Kýta bez kosti: 370Kč/kg. Plec a hrudí: 330Kč/kg. Kotlety: 330Kč/kg. Maso na guláš bez kosti: 320Kč/kg. Osobní odběr ve Strašicích u Rokycan nebo dovezu do Plzně. Možno celé jehně, nebo půlka nebo čtvrtky. Domácí chov. T:
Jehněčí maso, beránek, ovečka, Suffolk & Oxford Down
Prodám jehněčí maso, beránek, ovečka z domácího chovu. Čerstvé jehně v celku nebo půlky za 200 Kč/kg. Nebo menší díly za 300/kg, např.: - Kýta - Plec a Hrudí - Hřbet, Krk, Kotlety - Maso na guláš bez kosti Osobní odběr Koněprusy u Berouna Možno celé jehně, nebo půlka nebo menší díly dle dohody. Porážka v so 18. 3. - 14 kg, nebo o víkendu dle dohody. Volejte či pište sms / WhatsApp: 646 607
Jehněčí maso (Jehně, Ovce)
Nabizím čerstvé jehněčí maso, Razitkované (přimo z játky) Plameno je karakula, původně pochází z blízkého východu a jižní Afriky. Ovce karakulské patří do skupiny plemen s tlustým ocasem, která se vyznačuje ukládáním tuku na kořeni ocasu. Maso tohoto plemene ovcí má dobrou kvalitu a tuk z ocasu má výraznou texturu a chuť, které jsou vysoce ceněné nejen ve středoasijské kuchyni! Pro zajmu napiste prosim sms nebo zavolejte.