inzerce, prodej, prodám, bazar

Krabice pro děti

Kategorie: Doplňky

Barevná krabice s textem. Velikost této je 30 x 32 cm. Vyrobeno z kvalitní 8 mm bukové překližky, lepené. Vhodné na hračky pro děti.
Krabice pro děti
Podobné inzeráty
Krabice na stěhování
Plánujete stěhování a sháníte ideální krabici? Nabízím za symbolickou cenu 20 ks POUŽITÝCH kartonových krabic zn. Tavočer z pevné 5-vrstvé lepenky s nosností až 35 kg. Spoje na krabici jsou lepené. Krabice jsou rozložené, před použitím je třeba je složit a klopy podlepit lepící páskou. Na kratších stranách krabice jsou otvory pro snazší přenášení. český výrobek odnosné otvory nosnost 35 kg materiál kartonů: 5-vrstvá lepenka váha prázdného kartonu cca 1,20 kg krabice jsou lepené (nejsou sešité kovovými sponami) krabice jsou rozložené rozměr složené krabice 60 x 40 x 40 cm původní cena 45 Kč / ks nyní 15 Kč / ks tedy 300 Kč všechny krabice. Případně nabídněte, dohoda možná.
DHL-krabička
Nabízíme obalové kontejnery pro přepravu skla nebo rozbitných předmětů, produktů vyžadujících chlazení (po dohodě je možné dokoupit chladicí pytle). Vnější kartonová krabice DNL s bočními úchyty pro snadnou přepravu. Vnější rozměry krabice Délka 63 cm Šířka 53 cm Výška 50 cm. Vnitřní rozměry pěnové krabice Délka 50 cm Šířka 40 cm Hloubka 38 cm. Objem krabice je 76 l K dispozici je několik kus. Vnitřní pěnový box stojí - 50 Kč Kompletní sada se vnějšími obaly -150 Kč Nejlepší varianta, osobní předání v Praze
Prodám stěhovací krabice
Prodám velké stěhovací krabice s úchyty pro ruce. Krabice jsou nové od počítačů. Mám jich asi 10 ks. Cena za kus 10 Kč. Odvoz z Benátek nad Jizerou po tel. dohodě.
Prodám obraz reprodukce - Chobotnice - pro dítě, děti, A4
Obrázek pro děti na stěnu s rámem - Chobotnice břišní tanečnice - humorný, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Veselý obrázek pro děti  Kočky malovaný obrázek do  pokojíku
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Kočky - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Kombinovaná technika s fotografií. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Nabízím veselý obrázek pro děti - Šnek a šnečkové obraz A4
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Šnek a šnečkové - humorný, ručně malovaný obrázek s bílým rámem, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.