inzerce, prodej, prodám, bazar

Krabička na sluchátka Honor

Kategorie: Huawei, Honor

Nalezena krabička od sluchátek Honor. V ulici Dělnická, Holešovice. Pro navrácení majiteli volejte
Krabička na sluchátka Honor
Podobné inzeráty
Mobilní telefon HONOR X8 stříbrný
Dobrý den, prodám telefon od značky Honor 6/128GB. Model: Honor X8 ve variantě stříbrné barvy. Málo používaný, funkční. Jako nový. V záruce. V případě zájmu mě kontaktujte přes SMS nebo e-mailem. Specifikace Honor X8 telefonu:
Obal na mobil Huawei, Honor
Obal na mobil je úplně nový, nepoužitý. Hodí se na typ mobilu Honor 5C, Honor GR5 mini, Honor GT3, Honor 7 lite.
Pěkný Mobilní telefon Honor 8X, 4GB RAM, 64GB,Dual,Octa core
Dobrý den, prodám mobilní telefon Honor 8X ,4GB RAM, 64GB,Dual,Octa core. Mobil je v pěkném stavu, dotykové sklíčko je bez škrábanečků. Prodávám mobil s obalem + nabíječka. Více originál foto. Užijte si všechny mobilní možnosti na rozsáhlém a téměř bezrámečkovém displeji. Honor 8X se pyšní 6,5palcovou obrazovkou a FullView displejem s technologií chip-on-film. Samozřejmostí je vysoké Full HD+ rozlišení. Připravte se na jedinečné a vysoce kvalitní snímky. Smartphone je vybaven duálním 20+2Mpix fotoaparátem s umělou inteligencí, která dokáže identifikovat různé scény a dle toho dosáhnout těch nejlepších výsledků. Nechybí ani režimy pro focení portrétů, sportu nebo fotografování v noci. Spolehněte se hladký a ničím nerušený chod svého smartphonu. Honor 8X je vybaven výkonným čipsetem a brilantním grafickým procesorem s technologií GPU Turbo. Ať už sledujete filmy, hrajete hry nebo pracujete – vše bude šlapat jako hodinky. Veškerou radost z mobilního telefonu si užijete v prostředí systému EMUI, který vám nabídne jasné a inovativní možnosti. Součástí výbavy je rovněž prostorná vnitřní paměť 64 gigabytů, která pojme všechna vaše data, a duální slot pro dvě SIM karty. Doporučená zásilka 90 Kč Dobírka 170 Kč Zásilkovna Osobní odběr Luhačovice, Uherský Brod, Zlín a okolí.
Honor 9 Lite
** PRODEJ ** Honor 9 Lite, 32GB Modrá se zárukou + DÁREK! Prodám Honor 9 Lite s kapacitou 32GB. Jedná se pouze o jeden kus! Inzerát platí do smazání. Zařízení je v TOP stavu. Na displeji ani na zádech není žádný škrábanec. Včetně příslušenství a záruky! Parametry: Model: Honor 9 Lite Kapacita: 32GB Barva: Modrá Kategorie: A OS: Android, odhlášený a připravený pro nového majitele Příslušenství: - nabíječka - kabel - dárek Vady: - žádné Fotografie produktu jsou reálné a stav zařízení je stejný jako na fotografiích. Na telefon je záruka! Pokud si na telefonu poškodíte displej nebo jinou část, tak vám zajistím levný servis! Cena: 2190,- Posílám také na dobírku pomocí DPD nebo na Zásilkovnu! Můžu zajistit expresní dovoz v rámci Ostravy a okolí za 149,-
Originální krabička od HONOR 10
Honor 10 originální krabička bez příslušenství, zbyla mi po prodeji telefonu.
Telefon HONOR 8x(MODRÝ)plus bezdrátová sluchátka
Dobrý den , prodám mobilní telefon Honor 8X modré barvy z důvodu koupě jiného telefonu, nabíjecí kabel samozřejmě součástí. Grátis přidám obal na telefon a bezdrátová sluchátka stejné značky i barvy. Telefonu i sluchátek se potřebuji opravdu jen zbavit , tudíž nechávám za cenu 2500,-. V případě zájmu či jiných otázek mě určitě neváhejte kontaktovat pomoci e-mailu(preferovaný způsob) Jinak také preferuji osobní předání v Praze.