inzerce, prodej, prodám, bazar

Králíci Teddy

Kategorie: Králíci

Prodáme do dobrých rukou králičí holčičky Andělku a Bibi. Jsou zdravé, očkované, zvyklé na děti a mazlení. Spíše vhodné ke klidnějším dětem. Věnujeme jejich klec, záchod, senáček, misky, domeček, seno a krmení.
Cena za jednoho králíka 1500Kč.
Králíci Teddy
Podobné inzeráty
Králičí maso / králíci na chov
Nabízím králičí maso. Prodávám vč. drobů a hlavy. Jateční váha obvykle 1,8 Kg - 2,3 Kg. Cena 200 Kč/kg. K odběru dle domluvy. Odběr pouze osobní. Rozvoz možný při odběru více kusů naráz (10 a víc). Králíky možno také k chovu, plemena křížená. Králíci krmeni domácím senem, řepou, bramborami, pečivem, zrním.
Domácí KRÁLIČÍ maso
Králičí maso je libové a obsahuje vysoké procento snadno stravitelných bílkovin a nízký obsah tuku, zejména nízký obsah cholesterolu, v porovnání s dalšími druhy masa. Nabízím kvalitní králičí maso z domácího chovu. Králíci nejsou krmeni granulemi obsahujícími syntetická antikokcidika. Přijímám rezervace na BŘEZEN. Prosím jen seriózní zájemci.
Zakrslý teddy králík
Nabízím k rezervaci čistokrevné teddy králíčky s krásnou hustou srstí z hobby chovu Teddy Legends. Váha v dospělosti se pohybuje kolem 1 kg. Králíčci jsou chovaní uvnitř. Do nového domova s sebou dostanou rodný list a krmení do začátku (lze vystavit i VP). S chovem ráda poradím. Cena závisí na typu a váze prcka. Možná doprava po trase Frýdek-Místek - Brno. Podrobné informace zašlu emailem.
Nabízím zakrslého králíčka- Teddy samičku 3 měsíce
Nabízím zakrslého králíčka-Teddy samičku 3 měsíce. Odběr možný ihned . Králíček nekouše je zvyklá na děti .Od malička se učí na králičí záchůdek. Přeléčená proti kokcidióze .Do nového domova králíček dostane balíček krmení na které je zvyklí. Oba rodiče je u nás možno vidět. Cena 700,-kč .
Zakrslí králičci Teddy
Krásní Teddy králíci na mazlení. samička a jeden kluk. K odběru. Děkuji za zájem všem kteří si odvezli svého Teddiho ale i těm kteří se na mou nabídku podívali. Za nedlouho tu bude nová nabídka Teddi i Rex králilíčci. V
Zakrslí králíčci Teddy s VP - doprava po ČR zajištěna
Chovatelská stanice Z Kouzelného kopce nabízí k rezervaci zakrslé teddy králíčky s rodokmenem. Aktuálně k rezervaci dva samečci. Cena u každého králíčka uvedena na webu. Králíčci jsou odchováni doma, jsou navyknutí na ruch domácnosti, vymazleni, učeni chodit na záchodek s dřevěnými peletkami a budou preventivně přeléčeni proti kokcidioze. Každý králíček s sebou dostane výpis předků (rodokmen), očkovací průkaz (se záznamem o přeléčení proti kokcidioze a očkování proti moru2 vakcínou PESTORIN RHDV 2), rady na papíře co a jak s králíčkem, návod jak králíčka správně krmit a 1 kg krmiva na které je králíček navyknutý. Pomohu s dopravou do měst - Rakovník, Kladno, Praha, Mělník, Litoměřice, Česká Lípa, Mladá Boleslav, Hradec Králové, Brno, Olomouc, Ostrava, Klatovy, Plzeň, Nýrsko, Beroun, Příbram - jezdím po celé ČR takže se nebojte optat zda nebudu mít kolem Vás cestu. Do jiných měst ČR možno přes přepravu pro zvířátka (akreditovaná kurýrní služba). Více infa na webu