inzerce, prodej, prodám, bazar

Králíkárna pro dva králíky

Kategorie: Králíci

Králíkárna pro dva králíky
výška 100cm, šířka 70cm, hloubka 60cm
úprava rozměrů možná
Králíkárna pro dva králíky
Podobné inzeráty
Králíkárna,králikárna,domeček
Králíkárna,králikárna,domeček, výběh 102x60x100cm. Použité - foto je pouze ilustrativní!
Králíkárna
Celkem 6 kotců, v každém patře lze vyndat přepážku mezi kotci takže vznikne velký prostor pro samici s králíčaty. Celá králíkárna je potažená silnou, nezničitelnou koženkou takže králíkárna je dobře chráněná proti povětrnostním vlivům. V králikárně jsou košíčky na seno či trávu. Použitá jednu sezónu. Tel. na sms nereaguji. Přidám 1malý balík sena krmítko a napáječku.
Králikárna s krmnými chodbičkami skladem
Králikárna 6kotců, 95x80cm v. 53cm, je zhotovena z pevné kostry a pobita palubkami o síle 19mm. Králikárna má krmné chodbičky které slouží k delší zásobě sena a čistotě. Střecha je pokryta pískovanou lepenkou. Cena 15.900kč.
Venkovní králíkárna 3 dvířka šedá dřevěná
Dřevěná králíkárna na ven s dvěmi patry s nepromokavou stříškou. Horní patro má vyšupovací šuplík na snažší úklid. Dolní patro má prázdný dno takže tam Králíček má prostor na travičku. Králíkárna je sestavená a je úplně nová není ani poškozená. !!! Pouze Osobní odběr !!! !!! Při dopravě byli poškozené schody !!!
Venkovní králíkárna
Venkovní králíkárna vhodná pro velké i malé králíky či morčata. Uvnitř jsou lišty pro zasunutí "prkna" s otvorem, čímž se vytvoří budka vhodná pro úkryt na zimu. U okna (mřížky) jsou částečné okenice, které lze zavřít pro krytí před větrem. Bílorůžová barva Pozinkovaný stojan Plastové dno Rozměry stojanu (cm): 150š x 40v x 80h Rozměry králíkárny (cm): 150š x 73v x 80h Kvalitní, odolná, v dobrém stavu. Doprava v okolí Karlových Varů a Prahy zdrama.
Králíkárna
Prodám 30ti koncovou kralikarnu. Králíkárna je dva roky používaná. Při rychlém jednání sleva!