inzerce, prodej, prodám, bazar

Krásná angličtina + CD

Kategorie: Dětská literatura

Krásná angličtina + CD
Podobné inzeráty
Knížky pro děti Atlas Comics Encyklopedie Angličtina Učebni
Příroda v ČSSR nakladatel Práce, rok vydání 1988, vydání 3., rozšířené vydání, Praha, stran 426, rozměry 28 cm (A4). PC: 105kčs Vazba pevná s obálkou. Obsáhlá publikace s ilustracemi Jaromíra Zpěváka./ 1988, 426.stran 440kč *** Tajemství, záhady, rekordy v přírodě. Nakladatelství Svojtka&Co.stran 192 stran. Rok vydání2016. Nádherná knížka zpracovana jako encyklopedie vhodná i pro menší děti. Spousta obrázků a zajímavosti o rostlinách i zvířatech. 180kč *** Kocour v botách a jiné románské pohádky Jan Červenka. Svoboda | 1988. 271 stran 150kč *** Deník mimoňky: Příběhy nepohádkový budoucnosti Rachel Renée Russellová. 2015, Mladá fronta 304 stran. 150kč. *** Karel May: Vinetou, Petrolejový princ, Poklad ve stříbrném jezeře - prodano. Dobrodružná retro klasika divokého západu - indiání, kovbojové, prérie, mustangové, zlato. 4 klasické knihy otce indiánek Karla Maye s ilustracemi Zdenka Buriana. Nakladatelství Olympia + Albatros. Pěkný stav. Kniha za 220kč. *** Dětská encyklopedia - slovensky (Říha) 150kč *** Komix v češtině. Nejmocnější hrdinové Marvelu 058: Jessica Jonesová. Nové 250kč *** Interaktivní Atlas světa - posuň a objevuj.240kč *** RETRO Nová ilustrovaná encyklopedie rocku. Více než 700 hesel. Přes 500 fotografií. 400kč. *** Velká encyklopedie vína - super kniha pro vinaře a sommeliery a milovníky / znalce vín. 350kč *** České pověsti O Žižkově stole u Luže ajiné pověsti. Adolf Wenig 200kč *** Sběratelská alba na fotbalové nálepky Panini. MS fotbal. Album na fotbalové kartičky Panini FIFA 365 + Russia 2018 150kč kus. *** Klasika: KOD Ernest Thompson Seton: Dva divoši. Rok: 1971, Cena 260kč. *** Osobnosti Česko Ottův slovník - encyklopedie. Rok vydání: 2008 350kč. *** Interaktivní kniha Graviton plná dobrodružství. 450kč *** Angličtina pro samouky. 160kč *** Angličtina pro základní školy. 130kč *** Francouzština pro samouky s klíčem 250kč A další - pohádky, angličtina, encyklopedie pro děti, atd.
Angličtina pro nejmenší
Prodám nepoužívanou učebnici Angličtina pro nejmenší. Přidám zelenou zdarma (částečně popsaná). Tato knížka je pro děti předškolního věku a pro první třídu. Pošta 30,-Kč obyčejně.
Obrázkový slovníček angličtina pro děti
Prodám Obrázkový slovníček - angličtina pro děti, velmi málo používaný. Koukněte i na další mé inzeráty. Možný osobní odběr Praha 4. Poštovné dle tarifů pošty, možno zaslat přes Zásilkovnu
nové knihy anglická slova a obrázková angličtina
Nabízím dvě nové anglické knihy 1. Moje první anglická slova- seznamuje děti zábavnou formou se slovy, obsahuje barevné samolepeky,obrázky se dají vybarvit pastelkami, pro děti od 3let.cena 100,-Kč 2. Veselá obrázková angličtina - hravou formou naučí děti, jak rozpoznávat svět kolem sebe ve dvojjazyčném provedení. U každého anglického slova najdete i výslovnost. vhodné i jako vánoční dárek cena 190,-Kč za obě knihy k tomu přidám knihu Popelka a další pohádky . Ta již čtená a část samolepek již nalepených.
Angličtina pro děti
Prodám nezničené knížky Kam rádi chodíme - Veselá angličtina, tvrdá vazba a První anglická slovíčka - měkká vazba A4.Zdarma přidám Pexeso - anglické číslovky DITIPO.
Angličtina pro děti
Angličtina pro děti je knížka z pevných desek a je formátu A3. Každá stránka má své téma, kde se děti naučí spoustu slovíček. Osobní předání nebo pošta:)