inzerce, prodej, prodám, bazar

Krásné nové zlaté hodinky s kamínky Alexander Milton

Kategorie: Hodinky

Dobrý den,

prodávám tyto krásné zlaté hodinky značky Alexander Milton s kamínky. Jedná se o velmi kvalitní hodinky, které jsou nové a zabalené v krásné dárkové krabičce.

Možné osobní předání v Praze či zaslání přes poštu/Zásilkovnu.
Krásné nové zlaté hodinky s kamínky Alexander Milton
Podobné inzeráty
Krásné nové modré  kvalitní hodinky značky Alexander Milton
Dobrý den, prodávám tyto krásné modro-zlaté hodinky značky Alexander Milton s kamínky kolem ciferníku. Jedná se o velmi kvalitní hodinky, které jsou nové a zabalené v krásné dárkové krabičce. Možné osobní předání v Praze či zaslání přes poštu/Zásilkovnu.
Krásné nové černo-zlaté hodinky značky Alexander Milton
Dobrý den, prodávám tyto krásné černo-zlaté hodinky značky Alexander Milton. Jedná se o velmi kvalitní hodinky, které jsou nové a zabalené v krásné dárkové krabičce. Možné osobní předání v Praze či zaslání přes poštu/Zásilkovnu.
Krásné nové bílo-zlaté hodinky značky Alexander Milton
Dobrý den, prodávám tyto krásné bílo-zlaté hodinky značky Alexander Milton. Jedná se o velmi kvalitní hodinky, které jsou nové a zabalené v krásné dárkové krabičce. Možné osobní předání v Praze či zaslání přes poštu/Zásilkovnu.
Nové dámské černo-zlaté hodinky Alexander Milton
Dobrý den, prodávám tyto krásné dámské černo-zlaté hodinky značky Alexander Milton. Jedná se o velmi kvalitní hodinky, které jsou nové a zabalené v krásné dárkové krabičce. Možné osobní předání v Praze či zaslání přes poštu/Zásilkovnu.
Krásné nové kvalitní hodinky značky Alexander Milton
Dobrý den, prodávám tyto krásné hnědo-zlaté hodinky značky Alexander Milton. Jedná se o velmi kvalitní hodinky, které jsou nové a zabalené v krásné dárkové krabičce. Možné osobní předání v Praze či zaslání přes poštu/Zásilkovnu.
Krásné nové kvalitní hodinky Alexander Milton s Eiffelovkou
Dobrý den, prodávám tyto krásné černo-zlaté hodinky značky Alexander Milton se symbolem Eifellovky. Jedná se o velmi kvalitní hodinky, které jsou nové a zabalené v krásné dárkové krabičce. Možné osobní předání v Praze či zaslání přes poštu/Zásilkovnu.