inzerce, prodej, prodám, bazar

Kraťasy

Kategorie: Těhotenské oblečení

Prodám těhotenské kraťasy zn. Bonprix, úplně nové, pouze vyzkoušené. Vel. 38.
Kraťasy
Podobné inzeráty
Těhotenské kraťasy
2x kraťasy Bonprix 42 700,- 1x kraťasy bellybutom 42 150,- 1x teplákové kraťasy Esmara 42 60,- 1x tmavé kratasy esmara 40 70,- 1x světle kraťasy Esmara 42 70,- druhé světle zdarma (poškozené)
2x Těhotenské kraťasy BONPRIX
Nabízím těhotenské džínové kraťasy. Cena uvedena za kus. 1) Těhotenské riflové kraťasy ve světle modré barvě značky BONPRIX. PC 599,- Kč (vč. dokladu o koupi).. kupovány s 15% slevou. Velikost uvedena 40. V předu všitý pružný pás (přizpůsobí se rostoucímu bříšku). Lze nosit krátké ohrnuté, nebo delší. Rozměry cca: Pas 43 cm x 2 (lehce pružný). PS 24,5 cm. Vnitřní nohavice 23 cm (lze ohrnutím zkrátit). 2) Těhotenské riflové kraťasy ve světle modré barvě značky BONPRIX. PC 599,- Kč (vč. dokladu o koupi).. kupovány s 10% slevou. Velikost uvedena 44. Vpředu všitý pružný pás (přizpůsobí se rostoucímu bříšku). Rozměry cca: Pas 47 cm x 2 (lehce pružný). PS 24,5 cm. Vnitřní nohavice 23 cm (lze ohrnutím zkrátit).
2 ks těhotenské kraťasy  Esmara
Prodám těhotenské riflové kraťasy Esmara. Jsou velice pohodlné, pružné, dostatečně prostorný a poddajný šedivý lem. Bohužel jsem neměla kam nosit, takže oblečené jen párkrát na doma, protože jsem měla konec těhotenství vždy buď v zimě, nebo nyní na jaře. Vhodné od cca 4-5 měsíce těhotenství do 9 měsíce těhotenství. Pohodlné jak ve stoje, tak v sedě, nikde mi nepřekáží, netlačí a naopak zase nejsou volné a krásně drží tak jak mají. Tmavší kraťasy vel. 38 (10) jsem nosila dříve a ke konci těhotenství od 7. měsíce světlejší větší vel. 40 (12). Pokud máte jakékoliv otázky, odepište na email, ráda zodpovím či přeměřím. Prodávám pouze za 249 Kč za kus. Nebo za 425 Kč pokud zakoupíte dvoje kraťasy. Poštovné a balné (zásilkovna) 75 Kč. Osobní předání po domluvě možné. Na dobírku z důvodu předchozích špatných zkušeností již nezasílám.
Těhotenské kraťasy
Těhotenské kraťasy vel. L Prodám těhotenské kraťasy , vel. L , kupované nové , v pase regulace Boční délka 40cm , pas měřený na zadním díle přes pas , nikoliv přes gumu přes bříško má cca 47cm V nabídne mám i jiné těhotenské oblečení , mrkněte ????
Těhotenské kalhoty a kraťasy XS / 34
Rovné těhotenské džíny, vel XS, CaA, tmavě modré, jako nové. Moderní kraťasy s kapsami, 100% bavlna, H&M, vel 34, tm.modré, jako nové. Obojí s těhotenským pásem. Možné i samostatně džíny 120, kraťasy 70kč.
Těhotenské kalhoty, rifle, kraťasy/tříčtvrťáky
TĚHOTENSKÉ oblečení: 1.) černé kalhoty - velmi příjemný pružný materiál, spíše společenštější typ, po stranách nohavic jsou asi 5 cm široké ozdobné pruhy, - mají nastavitelnou šířku pasu - dají se vzít k nízkým botům i do kozaček, - délka od rozkroku dolů 80 cm, od pasu dolů (bez pruhu na bříško) 100 cm, šířka v nenataženém stavu v pase 42 cm, na stehnách přibližně 22 cm. 2.) těhotenské rifle - také velmi příjemný pohodlnný a pružný materiál, moderní vzhled, - také nastavitelná šířka pasu, - také vypadají velmi dobře jak k nízkým botám tak i v kozačkách, - délka od rozkroku dolů 80 cm, od pasu dolů (bez pruhu na bříško) 100 cm, šířka v nenataženém stavu v pase 50 cm, na stehnách přibližně 24 cm. 3.) riflové kraťasy/tříčtvrťáky - lehce pružný materiál, - dají se nosit buď jako kraťasy nebo tříčtvrťáky, - šířka v pase není nastavitelná, ale pokud budou sedět ty dlouhé, tak 100% budou sedět i tyto (je to na stejnou postavu), - celková délka od rozkroku dolů 42 cm, od pasu dolů (bez pruhu na bříško) 60 cm, šířka v nenataženém stavu v pase 48 cm, na stehnách přibližně 27 cm. Cena dlouhých kalhot 800 Kč/ks (PC 1500 Kč/ks). Cena kraťasů 400 Kč (PC 700 Kč). V případě zájmu o všechny tři kusy jsem ochotná se domluvit na slevě.