inzerce, prodej, prodám, bazar

Krátké chapsy (čapsy) Kentaur

Kategorie: Kožené oděvy

Koně už nemám, tak prodávám ... velikost M. Cena vč.poštovného - zásilkovna, pošta.
Krátké chapsy (čapsy) Kentaur
Podobné inzeráty
kožichy krátké
Prodám krátké dámské kožichy viz. foto. V případě vážného zájmu mohu zaslat více fotek a rozměry. Cenu nabídněte. Dohoda. Při odběru více kusů sleva. Osobní odběr. Inzeruji i další kožichy.
PULL-BEAR málo použitá pánská  hezká kožená bunda M-L
Zapínání na zip, dvě kapsy, nahoře dvě kapsičky, na rukávu krátké zipy. Označení je M, prosím měřte. Prsa 90cm, délka 67cm, rukáv od krku 80cm. Kvalitní pěkná bunda, bez vady - jen na rukávu je ve švu kousek odpáraná - nejde to moc vidět, jen sešít je to ve švu. Barva tmavší hnědá - není tak lesklá jak na fotu - je to od blesku. Poštovné 120Kč.
HARLEY-DAVIDSON pánská kožená bunda-bomber L-XL
Originál. málo použitá krásná černá kožená bunda na zip a cvoky, dvě kapsy na cvok - všechny cvoky s logem, na rukávech krátké zipy, důle na bocích pružné gumy. Označení je L, prosím měřte. Prsa 110cm, délka 66cm, rukáv od krku 79cm. Poštovné 120Kč.
Lederhosen , kožené kalhoty 58 .
Prodám tradiční krojové Tyrolské kožené kalhoty, nenošené, krátké velikost 58 . Ještě se daji upravit a protože je to kůže budou se tvarovat podle těla. Ja zhubnul 14 kg tak mi jsou velké.Pas 112v nejužším provedení, mozno povolit pres tkaničky , délka 54 cm, Nenosene !!! Osobně nebo po zaplacení přes zásilkovnu.