inzerce, prodej, prodám, bazar

Krátký pravy liščí kožíšek s kapucí.

Kategorie: Kožené oděvy

Kožíšek jako nový,značkový,sedí na S,M,lehký,středně teplý.
Krátký pravy liščí kožíšek s kapucí.
Podobné inzeráty
Teplý liščí kožíšek.
Kožíšek z kousků liščí kožešiny,sedí na velikost do 42,lehký rovný volný střih s kapsami,délka 82 cm,šířka prsa 54 cm,boky 57 cm,rukáv ok krku 77 cm.Drobne vady na podšívce,kožešina v pořádku.Osobne Praha 8,Ládví nebo zásilkovnou po platbě předem.
Krásny pravý liščí kožíšek.
Krásny kožíšek,jako nový lehký, délka 65 cm,šířka 51 cm,rukáv od ramene 60 cm,vhodný na velikost 38 až 40 ,Zásilkovnou po platbě předem nebo osobně,volejte
Huňatý kožich z bilé polární lišky.
Kožíšek z liščí kožesiny v pěkném stavu,lehký,poddajny a teply, sedí nejlépe na 42. Delka 85 cm,šířka přes prsa 55 cm,boky 58 cm.Rukav 65 cm na postavu okolo 170 cm.Osobně Praha 8 nebo zásilkovnou po platbě předem.
Pravý kožíšek
Prodám 3/4 pánský kožíšek, velikost M, velmi dobrý stav. Pravý kožený velur s beránkem uvnitř, v rukávech a na límci. Sir Astor. Viz obrázky. Cena 2900 Kč. Preferuji osobní předání v Praze.
Dámský kožíšek, paleto
Prodám dámský, krátký kožíšek, paleto z pravé ovčí kůže, světle šedý, vel.: 42, délka 88 cm. Málo nošený, v bezvadném stavu. Cena 500,- Kč. Podmínkou osobní odběr Praha 10 - Zahradní město. Bližší informace na tel.:
Kožich,kožíšek dámský
Dámský kožíšek s kapucí.Velmi pěkný,nenošené.Vel. 40 Levně kabát,bunda,kožich Tel.