inzerce, prodej, prodám, bazar

Křeček zlatý

Kategorie: Drobní savci

Daruji Křečka zlatého. To to je fazole(holka) jedno z dětí mého Křečka, bohužel si ji nemůžeme nechat tak doufáme že si najde domov někde jinde
Křeček zlatý
Podobné inzeráty
Hamaky- čtvercové, obdélníkové, trojúhelníkové- různě velké
Prodám nové doma šité pelíšky do klece pro drobná zvířata, co ráda šplahají. Různé tvary, velikosti, materiály a barvy. -Hamak obdélníkový 29x18 cm, bavlněné froté, modrý, (potkan, činčila, osmák apod), cena 50 Kč. -Hamak rohový trojúhelník 36x27x27 cm, bavlněné froté, modrý, (potkan, činčila, osmák, apod), cena 45Kč. -Hamak čtvercový 30x30 cm, klasická bavlna, červená barva, (fretka, potkan, činčila, osmák, apod), cena 50 Kč. -Hamak čtvercový 30x30 cm, bavlněné froté, barva bledě zelená, (fretka, potkan, činčila, osmák apod.), cena 70 Kč. -Hamak odbélníkový maličký 20x15 cm, klasická bavlna, barva růžová s veselými obrázky koťat, (myš, křečík, křeček, pískomil apod), cena 20 Kč. -Hamak obdélníkový maličký 19x15 cm, bavlněné froté, odstíny modré pruhy (myš, křečík, křeček, pískomil apod), cena 30 Kč. K vyzvednutí osobně ve Strnadicích (okres Benešov) nebo po dohodě přivezu do Prahy na Kavčí hory. Případně zašlu kamkoli poštou jako doporučený dopis (na podací lístek) nebo zásilkovnou, v tom případě prosím o úhradu i s poštovným předem na účet. Po špatných zkušenostech nezasílám na dobírku. V nabídce mám několik dalších šitých pelíšků, můžete mrknout na mou další inzerci. V případě výběru více věciček lze zaslat vše za jedno poštovné ( cena je pak dle celkové hmotnosti). Pište mailem nebo volejte, pokud se mi hned nedovoláte, prosím zanechte sms, ozvu se nazpět, v práci nemůžu zvedat telefon.
Kreček syrský/zlatý - samička 2
IHNED K ODBĚRU nabízím krásnou bílou (žlutě dominantně tečkovanou) samičku křečka syrského,nar.24.2.23 do dobrých rukou. Miminka jsou téměř od prvního dne brána do ruky. Maminka je skořicová saténová,tatínek je tmavě šedý(sobolí), oba jsou moc hodní kontaktní.Jsou krmení pestrou stravou ,vajíčko,ovoce,zelenina,granulky,tvaroh apod.Jsou učeni na záchůdek s pískem pro činčily. Pouze osobní odběr. Na posledních fotkách jsou rodiče. Byli bychom rádi za fotku ubikace, ve které bude miminko bydlet..NEVOLEJTE,pište SMS, WhatsApp, email.
Křeček syrský/zlatý-samička/SATÉN -3-REZERVACE
REZERVACE Prodám(rezervuji) krásnou stříbrnou satén samičku křečka syrského,nar.24.2.23 do dobrých rukou. Miminka jsou téměř od prvního dne brána do ruky. Maminka je skořicová saténová,tatínek je tmavě šedý(sobolí), oba jsou moc hodní kontaktní.Jsou krmení pestrou stravou ,vajíčko,ovoce,zelenina,granulky,tvaroh apod.Jsou učeni na záchůdek s pískem pro činčily.K odběru budou od přístího týdne cca od 24.3., pouze osobní odběr. Na posledních fotkách jsou rodiče. Byli bychom rádi za fotku ubikace, ve které bude miminko bydlet..NEVOLEJTE,pište SMS, WhatsApp, email.
Křeček syrský/zlatý – sameček-6
Prodám(rezervuji) krásného samečka křečka syrského v bílé barvě, nar.31.12.22 do dobrých rukou i podmínek. Miminka jsou od prvního dne brána do ruky. Maminka je skořicová saténová,tatínek je tmavě šedý(sobolí), oba jsou moc hodní kontaktní.Jsou krmení pestrou stravou ,vajíčko,ovoce,zelenina,granulky,tvaroh apod.Jsou učeni na záchůdek s pískem pro činčily.K odběru budou od 23.3 2023 pouze osobní odběr. Na posledních fotkách jsou rodiče..Byli bychom rádi za fotku ubikace, ve které bude miminko bydlet.NEVOLEJTE,pište SMS, WhatsApp, email.
Křeček syrský/zlatý – sameček – 5
Prodám(rezervuji) krásného samečka křečka syrského v šedé (sobolí)barvě, nar.31.12.22 do dobrých rukou i podmínek. Miminka jsou od prvního dne brána do ruky. Maminka je skořicová saténová,tatínek je tmavě šedý(sobolí), oba jsou moc hodní kontaktní.Jsou krmení pestrou stravou ,vajíčko,ovoce,zelenina,granulky,tvaroh apod.Jsou učeni na záchůdek s pískem pro činčily.K odběru budou od 23.3 2023 pouze osobní odběr. Na posledních fotkách jsou rodiče..Byli bychom rádi za fotku ubikace, ve které bude miminko bydlet.NEVOLEJTE,pište SMS, WhatsApp, email.
Křeček syrský/zlatý
Prodám mláďata křečka syrského/zlatého. Zvyklí na kontakt s lidmi, nekoušou. Odběr Praha nebo Český Brod. Cena podle zbarvení.