inzerce, prodej, prodám, bazar

Křepelčí vajíčka ITALSKÝ GIGANT,

Kategorie: Ostatní domácí

konzumní - větší, než snůšková plemena, hmotnost + - 15 g. Prodám přebytky - plato 18 ks - 50 kč. Možno i do vlastních obalů - 2,50 kč / ks. Chutná, zdravá. Osobní odběr vítán po tel. domluvě.
Křepelčí vajíčka ITALSKÝ GIGANT,
Podobné inzeráty
Krepelči vajíčka
Prodám čerstvé domácí krepelči vajíčka kus 2,50kc , násadová 5 kč. tel
Křepelky Japonské
Domácí křepelčí vajíčka Konzumní a násadová platíčko 18ks- 60kč. Možnost zaslání. Máme dobré zkušenosti: Se zasíláním Zásilkovnou.
Vajíčka
Domácí vajíčka 5kč za kus
křepelčí vejce
vyfouknuté, cena za všechny
Prodej domácích vajíček
Prodám domácí vajíčka od slepic z domácího volného chovu, cena 8 Kč za kus. Osobní odběr po tel. domluvě v Ostravě Porubě - Martinově. Kontakt pevná 596956951, mobil 74 868.
Anentome helena / surmovka
Dobrý den, nabízím z domácího akvária zajímavý druh předožábrých plžů, který může pomoci vyřešit problém s jinými šneky v akváriu. Žádné zvláštní nároky na kvalitu vody nemají. Krmení: Kořistí jsou jiné druhy plžů, úměrně k jejich velikosti (troufnou si ale i na větší kusy). Svoji kořist vysají. Podle dostupných informací jako potravu upřednostňují jiné druhy plžů a loví je tak dlouho, dokud v akváriu jsou. Obecně to jsou všežravci, pokud nemají k dispozici svoji oblíbenou potravu, konzumují prakticky cokoliv jiného - krmiva pro ryby, zelené krmení, zbytky rostlin, uhynulé ryby. Rostliny nepoškozují, snad jen při absolutním nedostatku jiné potravy. Odchov: Mají oddělená pohlaví a nemnoží se příliš rychle. Vajíčka jsou kladena jednotlivě nebo v malých skupinkách na pevný povrch v nádrži. Mláďata se líhnou po cca měsíci, ale dospělosti se jich dožije jen velmi málo. Sladkovodní. Fungují v nádrži jako „zdravotní policie.“ Pokud chcete v akváriu chovat i jiné plže, nelze tento druh doporučit. Foto ilustrační. K dispozici cca 8 ks. Možné předat i v Praze.