inzerce, prodej, prodám, bazar

Křeslo Ektorp Ikea s potahem Totebo světle béžová

Kategorie: Křesla a gauče

Prodám křeslo viz nadpis inzerátu. Používané, zakoupené v 10/2020. Pěkný stav. Potah jeví známky běžného opotřebení.
Křeslo Ektorp Ikea s potahem Totebo světle béžová
Podobné inzeráty
Křeslo Ikea Ektorp
Prodám moc pohodlné křeslo Ikea Ektorp. Potah je lehce vyšisovaný a našla jsem jeden malý flíček. Nový potah lze koupit již od 990 Kč a křeslo bude jako nové;) Cena nového křesla je 6.990 Kč. Vyzvednutí Předměrice nad Labem, dohoda možná.
EKTORP 3místná pohovka - nerozkládací
Prodám 1,5 roku starou pohovku Ikea Ektorp + jedny potahy. Oboje potahy jsou šedivé, jedny světlé-viz.foto, druhé tmavší-viz.odkaz. Pohovka ve skvělém stavu, potahy po běžném užívání. Pohovka není rozkládací! V den vyzvednutí budou potahy čerstvě vyprané. Cena 9500 Kč včetně náhradních potahů, odvoz nutno vlastní. Okr. Chrudim
Ektorp 3 místná pohovka
Prodám tří místnou pohovku Ektorp Ikea s potahem Totebo světle béžová. Korpus je straší, potah používáme od ledna/23. Sedačka je plně funkční, jen už občas trochu vrže. Jedna se o původní korpus ještě s částečně vycpanými polštáři peřím. Původně byla sedačka v prostředí kde byl pes, proto nedoporučuji pro alergiky. Cena sedačky je za cenu potahu. K odvozu koncem března, je to na domluvě.
Pohovka a křeslo EKTORP Ikea
Prodám 3-místnou pohovku Ektorp Ikea, v dobrém stavu, vyčištěná, cena 5.900,-Kč Potah na pohovku béžový, cena 700,- Kč Potah na pohovku červený, cena 900,- Kč Křeslo Ektorp Ikea, cena 3.500,- Kč Dva potahy na křeslo - béžový + červený, cena 1.300,- Kč Vše je v dobrém stavu, vyčištěné, vyprané. Při zakoupení všech věcí sleva podle dohody.
IKEA Ektorp
Prodám 2místnou pohovku IKEA Ektorp s červeným potahem. 1 rok stará, téměř nepoužívaná, jako nová. Možno změnit barvu zakoupením jiného potahu. Původní cena 8500 Kč, aktuálně stojí 9500 Kč. Pouze vlastní odnos a odvoz. Preferuji e-mail nebo SMS.
Italské kožené křeslo ve stylu Bauhaus
Italské kožené křeslo VerDesign s kovovou (trubkovou) konstrukcí v Bauhaus stylu. Barva kůže je sytě vínová a hodně záleží na světle něna světle je sytá a výrazná, ve stínu je tmavší až do bordó viz rozdíl v barvě na fotkách. Kůže je nepoškozená, ve velmi pěkném stavu. Chrom je také v dobrém stavu. Sezení je v křesle díky velké hloubce pohodlné. Rozměry křesla jsou: výška 73 cm, šířka 73 cm, hloubka 83 cm. ______________________________ kožené křeslo Bauhaus křeslo italské křeslo VerDesign funkcionalistické křeslo trubkové křeslo