inzerce, prodej, prodám, bazar

Křeslo kancelářské výškově nasavitelné - černé

Kategorie: Křesla a gauče

Prodám křeslo s polohováním výšky a vypínatelným houpacím mechanismem. Píst je OK a drží výšku. Spodní část (kříž, kolečka) je ve vynikajícím stavu. Sedací část a levá područka potřebuje opravit čalounění viz foto (žlutý polštářek není předmětem prodeje). Nové stálo okolo 5-ti tisíc. Nyní při rychlém odvozu přenechám za 1200 Kč,-. Pouze osobní odběr v Červeném Kostelci po tel. dohodě předem.
Křeslo kancelářské výškově nasavitelné - černé
Podobné inzeráty
Kožené kancelářské křeslo SPORT
Kožené kancelářské křeslo SPORT. Velmi pohodlné křeslo čalouněné do ekologické kůže s výraznou kombinací barev. Výplň čalounění je ze studené pěny s měkkým sezením. Plastová zesílená základna s univerzálními koly na všechny povrchy. Houpací mechanizmus s nastavením protiváhy sedícího s aretací v základní poloze. Výškové nastavení pomocí plynového pístu v kovovém pouzdře. Područky jsou plastové, horní část je čalouněna ve stejném materiálu. Nosnost 150 kg. Křeslo je jako nové, původní cena 4.999,-Kč. Osobní odběr.
Italské kožené křeslo ve stylu Bauhaus
Italské kožené křeslo VerDesign s kovovou (trubkovou) konstrukcí v Bauhaus stylu. Barva kůže je sytě vínová a hodně záleží na světle něna světle je sytá a výrazná, ve stínu je tmavší až do bordó viz rozdíl v barvě na fotkách. Kůže je nepoškozená, ve velmi pěkném stavu. Chrom je také v dobrém stavu. Sezení je v křesle díky velké hloubce pohodlné. Rozměry křesla jsou: výška 73 cm, šířka 73 cm, hloubka 83 cm. ______________________________ kožené křeslo Bauhaus křeslo italské křeslo VerDesign funkcionalistické křeslo trubkové křeslo
Kancelářské křeslo/židle
Plně funkční a pravidelně udržované kancelářské křeslo. Lze nastavit záhlavní opěrku, ruční opěrku jak výšku tak i dopředu a do stran, zdvih židle, posun sedáku, nastavitelnou bederní opěrku i sklon křesla. Spodek je plně kovový, zbytek zpevněný a místy měkčený plast s výpletem. Pište mi sms, to je ideál. Pod cenu nepůjdu, může být cash případně QR bankovní platba na místě. Křeslo rád přivezu v Praze 4, 10, Vestec, Písnice a kolem, jinak prosím o vlastní odvoz. Dokud tu nabídka je, křeslo je stále k dispozici samozřejmě.
Kancelàřské křeslo
Kvalitní a pohodlné kancelářské křeslo, vhodné i pro dlouhá sezení. Křeslo má viditelné známky používání - několik menších oděrek a ošoupané sedadlo viz. foto. Kromě vizuálních vad je ale křeslo plně funkční bez jakýchkoliv závad. Jednoduše se dá rozložit na dva kusy. Osobní předání na Praze 4. CENA: 999 Kč
Houpací křeslo Glider 20447 moření ořech nebo dub
Nové relaxační křeslo s houpacím mechanismem. Kostra je z masivního kaučukovníku v povrchové úpravě ořech nebo dub. Polstrování sedacích a opěrných částí křesla je samostatné a snímatelné, na konstrukci je uchyceno pomocí tkaniček. Potah je z hrubé látky v krémové barvě a s dekorativním prošitím opěráku, kopírujícím jeho zmenšený tvar. Výplň je z kvalitní PU pěny. Součástí je také polstrovaná houpací podnožka pro zvýšení komfortu při odpočinku či relaxaci. Spojovací a mechanické součásti jsou kovové, v černé matné povrchové úpravě. PARAMETRY PRODUKTU Šířka sedu: 48 cm Barva kostry: moření ořech Materiál sedáku: látka Výška (cm): křeslo - 93 Hloubka (cm): křeslo - 76 Šířka (cm): křeslo - 56 Materiál kostry: masiv Hloubka sedu (cm): 45 cm Výška sedu (cm): 44 cm Šíře područek (cm): 6 Výška područek (cm): 60-56 Nové zboží zabalené v originál krabici od výrobce, nebylo nikdy smontováno. Mohu zajistit dopravu za cenu 200kč po celé ČR, nebo je možný osobní odběr v Mladé Boleslavi. Běžná prodejní cena 6 561kč já křeslo nabízím za 3 999kč. K zboží dostanete fakturu, vydanou v den odeslání na vaší adresu.
Kancelářské křeslo
Prodám kvalitní kancelářské křeslo zn.IGO. Křeslo je plynule výškově stavitelné pomocí plynového pístu, vybaveno houpací mechanikou s aretací v základní poloze. Čalouněný sedák a opěrák z kvalitní síťoviny poskytuje prodyšnost při sezení a s ní spojenou i optimální cirkulaci vzduchu. Kovový zesílený kříž podsedáku a nožek, tvrdá kolečka na měkké podlahy, područky z tvrzeného ABS plastu. Nosnost 120 kg. Cena 2700 Kč. Možnost dovozu.