inzerce, prodej, prodám, bazar

Kreslo Usak retro Brusel k renovaci

Kategorie: Křesla a gauče

Kreslo Usak retro Brusel k renovaci
Podobné inzeráty
RETRO KRESLO USAK 70 LETA K RELAXACI
RETRO KRESLO USAK 70 LETA K RELAXACI PEKNE ZACHOVALE KRESLO USAK 70 LETA K DEKORACI SAMETOVY POTAH V KREMOVEM ODSTINU KRESLO NA MALYCH DREVENYCH NOZICKACH VIZ FOTO..... CELKOVA VYSKA 110 CM VYSKA POSEDU 40 CM SEDACI PLOCHA 57 X 57 CM OPERKY VE VYSCE 51 CM HORNI SIRKA USAKU 75 CM SEDACI POLSTAR SE DA VYNDAT, NA STRANE ZIP.... NA SEDACI PLOSE Z OBOU STRAN SCHAZI JIZ OZDOBNE KNOFLIKY, VIZ FOTO JINAK JE KRESLO PEKNE A STABILNI NEJRADEJI OSOBNI ODBER................. MOZNOST V KARLOVARSKEM OKRESE ZA POPLATEK PRIVEZEME......
Křeslo ušák - hořčicově žlutá
Nabízím k prodeji křeslo - ušák z obchodu KIK. Křeslo je ve výborném stavu, pouze na jedné ručce již lehce povolené švy, ale jinak prakticky netknuté (bylo používáno s přehozem). Odstín hořčicově žlutá (fotografie trochu zkreslují). Nabízím pouze při zajištění vlastního odvozu z Olomouce. Jedná se o tento typ: (bez taburetu)
Retro křeslo ušák Brusel 2x
Prodám kreslo usak Brusel Dva kusy. Stav molitanu a konstrukce ok, čalounění horší. Dá se použít potah od decodoma, viz poslední foto.
Křeslo ušák Ikea Strandmon
Prodám tmavě šedý ušák Ikea Strandmon s podnožkou. Je ve velmi pěkném stavu, před prodeje byl vyčištěný tepovačem. K vyzvednutí na Praze 7 nebo mohu dovézt za 400 Kč dovézt po Praze. křeslo, ušák, Ikea Strandmon, křeslo Ikea
Párová křesla Brusel - málo vídaný model
K prodeji párová retro křesla Brusel. Možné ihned použít. Pevná, nerozvrzaná. Osobní předání možné Praha, Chlumec nad Cidlinou. CENA ZA KUS! Podívejte se i na mé další prodeje. Inzerát je aktuální do smazání. Zasílám po dohodě. Po Praze možný dovoz na Vaší adresu. (retro / křeslo / Brusel / TON / židle / křesla / pár křesel / čalouněné / koktejlové křeslo )
Masážní křeslo Ušák
▪️Nabízím nové luxusní designové MASÁŽNÍ KŘESLO UŠÁK, které se hodí do každého interiéru. ▪️3.automatické programy, 2.manuální a relaxační druh masáže, který přináší tělu a duši uvolnění od stresu a napětí. ▪️Křeslo dále nabízí možnost otáčení, vyhřívání a připojení Bluetooth, čili připojení relaxační či jiné hudby z Vašeho mobilu a zároveň na boku křesla USB pro dobíjení. ▪️Materiál - kvalitní koženka / potah designový dekorační filc, ▪️Celé křeslo je velice kvalitní a dokonale zpracované v každém detailu. původní cena 50.000,- cena po slevě 29.900,- křeslo je nové, jen rozbalené.