inzerce, prodej, prodám, bazar

Kuchař - kuchařka

Kategorie: Pohostinství a ubytování

Na motorest ZD Kokory přijmeme na HPP kuchaře - kuchařku. Nástup možný ihned. Požadujeme samostatnost, zodpovědnost. Pracovní doba pondělí - pátek, v sezonu pondělí - neděle. Možnost ubytování.
Bližší informace na tel. čísle 582 652 p. Bajcar
Kuchař - kuchařka
Podobné inzeráty
Holandsko - Hotelový Personál - Od €11.75 N/H Netto
Pre nášho overeného klienta hľadáme hotelový personál do Holandska. Hotely a dovolenkové rezorty ponúkajú zaujímavé pracovne ohodnotenie. Hotely sa nachádzajú vo vyhľadávaných turistických destináciách. Ubytovanie a strava je zabezpečené zadarmo alebo za zvýhodnené ceny. Pracú nájdeme jednotlivcom, párom, ale aj skupine kamarátov. Miesto výkonu práce: 4* a 5* hoteli v Holandsku Termín nástupu: ihneď, alebo podľa dohody Obsadzovaná pozícia: - umývač riadu - čašník / čašníčka - kuchár / kuchárka - pomocný kuchár / kuchárka - šéfkuchár / šéfkuchárka Plat: - od €1900 Netto/ mesačne *Rôzne platové ohodnotenie závislé od pracovnej pozície/ praxe* + tip approx €400/ mesiac + 20% extra platený nadčas + 18% extra dovolenka platená Podmienky na kandidáta: - pracovné skúsenosti na danej pozícii - znalosť jazyka na úrovni A2, B1 Klientela: Európska Komunikačný jazyk: Anglický Výhody a benefity: - Holandska zmluva - Dlhodobá stabilná práca - 13 plat, ,prepitné, dovolenka 25-30 dní - Príplatky za odpracované sviatky - Zamestnanecké zľavy - Vybavenie BSN čísla, bankový účet Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Martina Zámečníková 00421 911784430 martina@ Nájdete Nás-
Kuchař/kuchařka - Luhačovice
Hotel v Luhačovicích příjme do svého týmu kolegu nebo kolegyni na pozici kuchař/kuchařka. Nástup možný ihned. Práce na ranní směnu. Nabízíme Nabízíme odpovídající platové ohodnocení, možnost ubytování zdarma, zaměstnanecké stravování a sleva 50% na wellness. Možnost HPP i zkráceného úvazku.
Kuchař / kuchařka (m/ž/jiné) - Bavorsko
Místo výkonu práce: Oberschwarzach (mezi Würzburgem a Bamberkem) - ubytování zajištěno - nástup možný ihned Náš idylický venkovský hostinec se nachází v jedné z nejkrásnějších vinařských oblastí v Bavorsku. Máme pivní zahrádku se 100 místy k sezení a 120 míst uvnitř. Klademe velký důraz na čerstvou, sezónní a regionální kuchyni. Za to jsme již získali mnoho ocenění. Otevřeno máme od středy do neděle od 11 do 20 hodin, kuchyně zavírá v 19 hodin. K okamžitému nástupu hledáme do našeho angažovaného týmu kuchaře nebo kuchařku (i genderově diverzní) na plný úvazek (možný je ale i částečný úvazek nebo mini job). Vaše pracoviště: Der Brunnenhof, francký venkovský hostinec Handthal 6, 97516 Oberschwarzach Bavorsko/Německo Nabízíme: - nadstandardní mzdu (nástupní mzda 18 eur/hod., po třech měsících 18,50 eur) - čtyř/pětidenní pracovní týden (40 hodin) - pracovní doba: od středy do neděle mezi 10:00 a 20:00 (bez dělených služeb) - pomoc s jednáním na úřadech - samozřejmostí je u nás pomoc se vším, co vám usnadní stěhování k nám - pokoj v obci (stojí asi 300 eur/měsíc) - stravování zdarma během pracovní doby - pokud dojde k přesčasům, budou kompenzovány volnem nebo proplaceny - 30 dní dovolené ročně Vaše úkoly: - Budete nám pomáhat při přípravě jídel (příprava pečených pokrmů, omáček, polévek, výroba příloh, dezertů, parírování masa, porážka ryb (siveni). - Budete nám pomáhat během servisních hodin při přípravě masa, ryb a příloh a při úpravě pokrmů. - Budete nás podporovat nás při příjmu a naskladnění zboží, při kontrole data minimální trvanlivosti, při realizaci naší koncepce HACCP. Váš profil: - odborné vzdělání v oboru kuchař/kuchařka nebo vyučení s odpovídající odbornou praxí - jste připraveni pracovat i o víkendech a svátcích - jste spolehliví a angažovaní - mluvíte německy (úroveň alespoň A2) Kontakt: Máte zájem? Těšíme se na Vaši přihlášku e-mailem na adrese info@, kontaktní osoba: Christian Hemmert Těšíme se na setkání s Vámi. Der Brunnenhof - das fränkische Landgasthaus Ïnh.: Thomas Sauerbrey Handthal 6 97516 Oberschwarzach info@ Další informace a kontaktní formulář:
Hospůdka na Lanštejně
Do rodinné restaurace hledáme schopné kolegy na pozici kuchař/kuchařka, pomocný kuchař/kuchařka, číšník/servírka. Sezónní provoz ( květen až září ), možnost ubytování, smlouva na HPP nebo i brigáda.
Kuchár/ka do Nemecka
Ako certifikovaný poskytovateľ personálnych služieb, teraz pre našeho zákazníka hľadáme zamestnanca na pozíciu ako: Kuchár/ka m/ž Kde: 06842 Dessau-Roßlau (Sasko-Anhaltsko) Váš profil: - Nemecký jazyk minimálne B1 - Vyučenie ako kuchár - Odborná prax minimálne 4 roky - Ochota pracovať na zmeny Vaše úlohy: - Príprava jedla (nemecká kuchyňa) - Upratovanie kuchyne Zamestnávateľ ponúka: - Pracovná zmluva na dobu určitú (priamo so zamestnávateľom) – možnosť predĺženia - Skúšobná doba 2 mesiace - Plat 2 000 - 2 500 €/mesiac v hrubom - Pracovná doba 40 hodín/týždeň od pondelka do nedele (2 dni/týždeň voľno) od 11:00 do 22:00 (skorá a neskorá zmena) - Bezplatné nápoje (voda, sóda, káva alebo čaj) a jedno jedlo - Ubytovanie zdarma (1 izbový apartmán) V prípade záujmu posielajte svoj životopis v nemeckom jazyku na uvedenú emailovú adresu.
Kuchař, kuchařka, pomocná,,Německo
Hledáme posily pro doplnění našeho týmu do kuchyně na pozici Kuchař-ka a dále pomocnou sílu do kuchyně do dobře zavedené restaurace v blízkosti českých hranic. Kuchyně česko-bavorská, nic složitého. Vyžadujeme flexibilitu a spolehlivost. Klidné rodinné zázemí a pěkné výdělky. znalosti němčiny nejsou podmínkou. Více info telefonicky