inzerce, prodej, prodám, bazar

Kuchař přijme práci na letní sezonu celá ČR-HORY

Kategorie: Pohostinství a ubytování

Vyučený kuchař ,dlouholetá praxe, abstinent, přijme na letní sezonu práci. /i na horách./
Celá ČR.

Kuchař přijme práci na letní sezonu celá ČR-HORY
Podobné inzeráty
Kuchař příjme nabídku
Kuchař s dlouholetou praxí v gastronomii příjme nabídku k práci samostatného kuchaře. Ranní směny.Praha.
Kuchár/ka do Nemecka
Ako certifikovaný poskytovateľ personálnych služieb, teraz pre našeho zákazníka hľadáme zamestnanca na pozíciu ako: Kuchár/ka m/ž Kde: 06842 Dessau-Roßlau (Sasko-Anhaltsko) Váš profil: - Nemecký jazyk minimálne B1 - Vyučenie ako kuchár - Odborná prax minimálne 4 roky - Ochota pracovať na zmeny Vaše úlohy: - Príprava jedla (nemecká kuchyňa) - Upratovanie kuchyne Zamestnávateľ ponúka: - Pracovná zmluva na dobu určitú (priamo so zamestnávateľom) – možnosť predĺženia - Skúšobná doba 2 mesiace - Plat 2 000 - 2 500 €/mesiac v hrubom - Pracovná doba 40 hodín/týždeň od pondelka do nedele (2 dni/týždeň voľno) od 11:00 do 22:00 (skorá a neskorá zmena) - Bezplatné nápoje (voda, sóda, káva alebo čaj) a jedno jedlo - Ubytovanie zdarma (1 izbový apartmán) V prípade záujmu posielajte svoj životopis v nemeckom jazyku na uvedenú emailovú adresu.
Kuchař/kuchařka - Luhačovice
Hotel v Luhačovicích příjme do svého týmu kolegu nebo kolegyni na pozici kuchař/kuchařka. Nástup možný ihned. Práce na ranní směnu. Nabízíme Nabízíme odpovídající platové ohodnocení, možnost ubytování zdarma, zaměstnanecké stravování a sleva 50% na wellness. Možnost HPP i zkráceného úvazku.
Manželé hledají práci
Manželský pár hledá práci v okolí Tábora v oboru kuchař/ka, pomocný kuchař/ka správce kempu apod. Volejte na tel:
Kuchař hledá práci v DE/AT
Vyuceny kuchar s praxi hledá práci v DE/AT Znalost Bavorské a Italské kuchyně Částečná znalost němčiny Tel: + 420 776264 E-mail : seanjohn78@ Dekuji za nabídky
Kuchař hotovkař
Zkušený kuchař/šéfkuchař s mnohalet.praxi s českou klas.kuchyni,hotovky, minutky, rauty.. hledá nové pracovní uplatnění s nástupem ihned. Nejlépe JM a ZL kraj.. hory prosím nevolat. Děkuji.