inzerce, prodej, prodám, bazar

Kufřík s 949 dílu..Nový

Kategorie: Nářadí

Prodám zcela novou SADU NÁŘADÍ S 949 KUSU..
Tento kufr na nářadí je ideálním základním vybavením vaší hobby dílny. V široké nabídce nářadí najdete pro každou práci ten správný nástroj. Šrouby, hřebíky a další drobné díly jsou součástí dodávky, takže můžete začít hned. Nástroje jsou vyrobeny z chromvanadiové a uhlíkové oceli a jsou robustní a přesné. Ty lze přehledně uložit a pohodlně přepravovat v praktickém hliníkovém kufříku. Pořiďte si tuto šikovnou sadu nástrojů a realizujte své DIY projekty!
949 nářadí a malých dílů v praktickém kufříku
Náčiní pro utahování a povolování všech typů šroubů a matic všech velikostí
Pět kleští pro různé kutilské a opravářské práce
Kladivo, vodováha, měřicí páska a tavná lepicí pistole doplňují sadu
Včetně spotřebního materiálu, jako jsou hřebíky, šrouby a stahovací pásky
Stabilní a uzamykatelný hliníkový úložný kufřík
Snadná přeprava díky teleskopické rukojeti a kolečkům
Nářadí z uhlíkové oceli a chromvanadu odolné proti korozi
Pohodlné rukojeti nářadí vyrobené z termoplastického materiálu
Technické specifikace:
Materiál pouzdra: hliník
Materiál nástroje: uhlíková ocel, CrV ocel
Barva: jak je znázorněno
Hmotnost: cca 12 kg
Rozměry pouzdra: 37 x 19 x 100,5 cm (Š x H x V)
Osobní převzetí v Karlových Varech,nebo muzu zaslat na dobírku ,nebo po dohodě Praha mohu dovézt ..
Kufřík s 949 dílu..Nový
Podobné inzeráty
27791 kufr na nářadí dílenský kufřík box
Cena je včetně poštovného, platba na dobírku. Doručení kurýrní službou. Pro objednání zavolejte nebo napište adresu + tel. číslo. Tento kufřík byl poškozen přepravou. Má mírné poškození rámu (po nárazu), lehce se kolíbá a má malé oděrky a škrábance laku. Toto jsou ale pouze kosmetické vady. Kufřík je nový, obsah balení kompletní. Hmotnost 27 kg Celkové rozměry: 668 x 316 x 386 mm Rozměry přenosného boxu (vnější): 490 x 205 x 44 mm Rozměry odkládacího prostoru (nahoře) (vnější): 1x 660 x 300 x 53 mm Rozměry zásuvek (vnější): 2x 120 x 279 x 44 mm
Kufrik s 799 dílu..Nový
Prodám zcela novou SADU NÁŘADÍ s 799 DÍLŮ.. Tento kufr na nářadí obsahuje širokou škálu základního vybavení pro vaši dílnu. Každý šroub a matici lze utáhnout nebo povolit pomocí příslušných nástrojů. Součástí je také kladivo a četné hřebíky. S vodováhou a metrem můžete přesně měřit své obrobky. Rozsáhlý obsah kufru doplňují další praktické nástroje a užitečný spotřební materiál. Díky teleskopické rukojeti a kolečkům se hliníkový kufr snadno přepravuje. Nastartujte svůj další DIY projekt s pomocí těchto těžkých nástrojů z uhlíkové oceli! 799 nástrojů a malých dílů v praktickém kufříku Náčiní pro utahování a povolování všech typů šroubů a matic všech velikostí Kladivo, kleště a měřicí přístroje doplňují sadu Včetně spotřebního materiálu, jako jsou hřebíky, šrouby a stahovací pásky Stabilní a uzamykatelný hliníkový úložný kufřík Snadná přeprava díky teleskopické rukojeti a kolečkům Nářadí z uhlíkové oceli odolné proti korozi Pohodlné rukojeti nářadí vyrobené z termoplastického materiálu Technické specifikace: Materiál pouzdra: hliník Materiál nářadí: uhlíková ocel, TPR Barva: stříbrná / černá / červená (dle obrázku) Hmotnost: 7,5 kg Rozměry pouzdra: 52 x 38 x 16 cm (d x š x v) Osobní převzetí v Karlových Varech,nebo muzu zaslat na dobírku ,nebo po dohodě Praha mohu dovézt ..
Hitachi CJ90VST Kufřík od přímočaré pily 1x. Nový.
Hitachi CJ90VST - prodám levně kufřík od nářadí přímočaré pily. Nový velice prostorný v hodný i třeba na nářadí. Prodám za 99,-Kč. Balíkovna Česká Pošta 59,-Kč.
Gola sada 94 dílů
Kvalitní gola sada v kufru - 94 dílů. Kvalitní zpracování z kvalitního materiálu. Nepostradatelný pomocník do každého auta a dílny. Kufr obsahuje: Nástrčná hlavice - 10 - 32 mm (1/2´´) - 18 dílů Hluboká nástrčka - 14 - 19 mm (1/2´´) - 4 díly Nástrčná hlavice - 4 - 14 mm (1/4´´) - 13 dílů Hluboká nástrčka - 6 - 13 mm ( 1/4´´) - 8 dílů Nástrčka - BIT - 17 dílů BIT - 16 dílů Ráčna 1/2´´ - 1 kus Ráčna 1/4´´ - 1 kus Nástavce k nástrčkovému klíči - 4 kusy Univerzální kloub - 2 kusy Nástrčkový klíč pro zapalovací svíčky automobilů a motocyklů - 2 kusy Posuvná ,,T,, rukojeť pro nástrčkový klíč - 1 kus Hlava TM - 1 kus Flexi nástavec k nástrčkovému klíči - 1kus Rukojeť křídlové matice - 1 kus Adaptér na bity - 1 kus Imbus klíče - 3 kusy Nepoužité a zabalené
Prodám  nářadí
Prodám kufřík s nářadím. Kufřík je kovový, s výsuvnou rukojetí, na kolečkách. Je úplně nový, nepoužitý. Veškeré nářadí pro profesionála i pro kutila. Jsou to 4 poschodí různého nářadí. Domluva o ceně je možná.
Kufřík s nářadím 39ks ( sada nářadí)
Prodám nový malý kufřík s nářadím Sada obsahuje 39ks Viz foto