inzerce, prodej, prodám, bazar

Kulate led svetla nove na zapusteni

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodam nove led svetilka 12v.na zapusteni v provedeni nerez kulate.barva svetla warm white 3000k
Cena za kus
mam 8kusu
Kulate led svetla nove na zapusteni
Podobné inzeráty
Led svetla do lode
Prodam nove led svetla barva svetla bila 6400k,svetla jsou v hlinikovem provedeni cena za kus(mam celkem 5kus)
Svítilna Sporasub Eyelight k potápění
Prodám novou, nepoužitou potápěčskou led svítilnu, malá s vysokým výkonem. Světelný zdroj je LED XM-L T6 s výkonem 800 lumenů. Bezelektrodový magnetický spínač. Lehce se ovládá i v tlustých rukavicích. Hliníková slitina 6061 vyvinutá pro letectví výborně odvádění tepla a proto je vhodná i pro běžné použití krátkodobě i mimo vodu. Technický popis: Zdroj světla: LED XM-L T6 Životnost LED: 50000h Maximální výkon LED: 800 lumenů Dosah až 250metrů (nad vodou) Akumulátor: 1x Li-ion bateriový článek (součástí balení) Povrch: hladký leštěný, Barva těla: Černá. Doba svícení: 1h12min (maximální výkon) Celková doba svícení: 3h36min Odolnost vůči nárazu: z 2m výšky ano. Maximální hloubka až 100m. Obsah balení: Svítilna, lanko na zápěstí, náhradní o-kroužky, náhradní vypínač, nabíječka + adaptér 220V + autoadaptér + adaptér USB, akumulátor Li-ion, manuál, cestovní kufřík. Kratke video na youtube: Cena včetně Zásilkovny.
Nove svetla pod vodu na zad lode
Prodam nove podvodni led svetla,svetla jsou nova bile sviti 710Lm,42ledek,cena za par
Salpa Laver 23X
Prodám krásnou zánovní kajutovou sportovní loď SALPA LAVER 23X r.v. 2021 s motorem SUZUKI DF250APX s přepravníkem BRENDERUP Ellebi r.v. 2021. Moderní loď Salpa Laver 23x splní Vaše náročné požadavky nejen na prožití úžasného víkendu, ale i pro rodinnou dovolenou. Díky výkonnému motoru s nízkou spotřebou je vhodná i k vodním sportům a rybářským výpravám.  Po třech schodech sejdete do velice dobře prostorově řešené velké kajuty která je vybavena velkým množstvím odkládacích skříněk a spoustou úložných prostor. Dvě oddělené postele zaručují maximální pohodlí pro spánek až pěti lidí. Elektrické WC a sprcha s teplou vodou se nachází v samostatné koupelně pro zajištění Vašeho maximálního soukromí a pohodlí. Pro požitek na otevřeném moři za slunečných dní je loď vybavena  velkým opalovacím platem jak na přídi, tak i na zádi. Obrovská variabilita úprav a rozložení sezení v kokpitu umožňuje upravit ležení pro pohodlné opalování až 6 ti osob. Díky venkovní kuchyňce lze připravovat jednoduché pokrmy bez zápachu v kajutě. Parametry: – délka 7,35 m – šířka 2,54 m – ponor 0,40 m – maximální počet osob na palubě 8 Motor Suzuki DF250APX - rok výroby 2019 - výkon 183,90 kW - najeto pouze 110 Mth. Příslušenství: – kompletní bimini včetně nerezové konstrukce a bočních oken – persenik na kompletní zakrytí lodi při transportu nebo v doku – zadní plato + schůdky do vody – přední i zadní opalovací matrace – antifouling – elektrický naviják kotvy, – nerez řetěz délky 30 m – nerez kotva – počítadlo kotevního řetězu Quick – příďový propeller ovládaný Joystickem – LED osvětlení vnitřní i venkovní – hloubkoměr, kompas – Garmin GPS navigace se sonarem vč.spárování motorových dat – sprcha s teplou vodou a elektrické WC – stůl v kokpitu - stůl v salonu - hydraulické řízení - břehová  přípojka 230V / 16A - vyhledávací LED reflektor - modrá led světla pod vodu - fekální nádrž 80L - nádrž na pitnou vodu - bojler 25L s teplou vodou – rádio – nerez  lednice 42 L – plynový vařič - moderní nezávislé naftové topení 5 kW - dvojice baterií - monitor baterií Victron BMV-712 Smart - automatická nabíječka baterií Victron Bluesmart BT 30A - možnost bezdrátového ovládání veškérých spínačů -boční přídavné vazáky – přepravník r.v 2021 s celkovou hmotností 3500 kg, technická do 28.1.2025, rezervní kolo 2 690 000,- Kč +21% DPH       (3 254 900,- Kč vč.DPH)
Bayliner 2052 LS Capri 4,3L mercury - nová noha
Prodám nebo vyměním motorový člun/loď Bayliner 2052 LS s motorem mercury 4,3l alpha 2. Oboustranný doplatek! Loď prošla kompletní mechanickou i vizuální renovací. Minimálně používaná, skladovaná v hale pres zimu, v létě na říčních vodách. - kompletní servis na motoru - Nová noha a šroub z důvodu nefunkčnosti - Nové svíčky - Nový karburátor filtr - Nový startér - Nová baterie 100A - Kompletní RGB led systém - Nové Usb a 12v zásuvky 3x - Bluetooth rádio s repro a subwoferem - Přešití zipů u bimini - Nové oka u bimini i coveru - Kompletní nová elektronika na vozíku - Servis vozíku - brzdy, nové světla, - nové STK 09/2022 Přenechám místo v pražské maríně také zajistím na zimu převezení do haly plus servis k lodi dle vašich požadavků. (Není součástí ceny) = O nic se nestaráte, jen jezdíte. S lodí jsme přes léto najeli cca 80-100 moto hodin. Parádní, rychlá, spotřeba 7-12L/mh záleží na provozu. Cena bez vozíku 469.000 Cena s vozíkem cena s vozíkem 499.000
Nerezove drzaky na piti
Prodam nove nerezove kulate duraky na piti viz foto Cena za kus