inzerce, prodej, prodám, bazar

Kulečníkový stůl z limitované edice Longoni Italia

Kategorie: Vše ostatní

Prodám kulečníkový stůl z limitované edice Longoni Italia.

Stůl je z masivního tvrdého dřeva a má velmi stabilní konstrukci s uloženou silnou břidlicovou deskou. Hrací plocha 224 x 112 cm.

Případně lze ještě prodat: tága (včetně stojanu), světlo a příslušenství (koule, křída a trojúhelník). V hodnotě 10000kč

V případě zájmu o stůl včetně příslušenství lze o celkové ceně jednat.
Kulečníkový stůl z limitované edice Longoni Italia
Podobné inzeráty
Prodam vybaveni kulecnikove herny+taga
Prodam vybaveni zavodni kulecnikobe hermy +taga longoni + naheadni špičky longoni, elrktronicka pocizadla na dalkove ovladani i normalni pocitadla atd. vice info a ceny po tel.
Kulečníkový stůl + karambolová vložka + příslušenství
Prodám kulečníkový stůl včetně karambolové vložky a kompletního příslušenství.(připraveno ke hře)Na stole a karambolové vložce je nové plátno a komplet nové mantinely. Vnitřní rozměr stolu 210x105. Příslušenství: Karambolová vložka Koule na karambol (aramith) 2 ks. karambolové tágo 2 ks. počítadlo Koule na pool (aramith) Koule bílá na učení se falší 2 ks. pool tágo 1 ks. univerzální zkrácené tágo (pro případ problému s prostorem) Nástěnný stojan na tága Trojúhelník na pool Kosočtverec na 9-ku Hrabičky Kulečníkové osvětlení Nástěnné hodiny (kulečník) Dva kusy zarámované pravidla (pool, karambol) Nezbytný smetáček. Odděleně prodávám také nábytek do domácí herny: Kožená holandská sedačka + dvě křesla Komody Stolečky Barové židle V případě dotazů prosím volejte. Nemám čas na SMS atd. tel:
vystřelovací nůž Italia mafia 33 cm AKC
vystřelovací nůž Italia mafia 33 cm 1-vystřelovací nůž Italia mafia, ostří 12,5cm, čepel 15cm, zavřený 18cm, otevřený 33cm, pojistka, dřevěná rukojeť, pouzdro, ocel 440C,váha 178 g.
Prodám kulečníkový stůl
Rozměry cca 220 x 130, deska a mantinely v pořádku, plátno protržené stůl je rozložený.
Kulatý kulečník, jediný v republice
Jediný kulatý kulečníkový stůl v republice, průměr 2 metry. V ceně 2 tága a jedna sada kulečníkových koulí. Pro komerční použití můžeme nabídnout Timer na koule, cena ke kulečníku 4.000,- Kč. Rychlé jednání.
Batoh
Prodám kvalitní, pevný, batoh limitované edice Malboro. Párkrát nošený, jako nový. Prosím volejte, nepište sms. Pouze osobní odběr na smluveném místě v Avion Shopping Park nebo Ostrava Poruba. Děkuji