inzerce, prodej, prodám, bazar

KÚPIM Karel May - Po stopě zlého činu I-VI KÚPIM

Kategorie: Historické romány

Cena za jednu knihu medzi 1500-2000 Kč (v závislosti od stavu, viď tiež ďalej), respektíve dohodou. Kúpim celú sériu Po stopě zlého činu (Pouští, Divokým Kurdistánem, Z Bagdadu do Stambulu, V roklinách balkánských, V zemi Škipetarů, Šut) od Karla Maya v dobrom stave - s nepotrhanými a nepolepenými vnútornými stránkami a s nepoškodenou (nepolepenou) väzbou - s pôvodnými pevnými väzbami, preväzbami alebo v časopiseckom vydaní. Zháňam 1. vydanie z rokov 1898-1900 alebo 2. vydanie z rokov 1904-1905 od nakladateľstva Josef Richard Vilímek.
KÚPIM Karel May - Po stopě zlého činu I-VI KÚPIM
Podobné inzeráty
Mayovky - Návrat, Albatros, Olympia
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. TITULY, KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ V POPISE INZERÁTU, SÚ UŽ PREDANÉ. Karel May / Karl May - Quimbo JEDINÉ VYDANIE U NÁVRATU. Román s Charleym (a.k.a Old Shatterhand či Kara ben Nemsí). V dobrom stave, kniha nebola čítaná, knižné dosky nesú známky po manipulácii, obálka Josef Pospíchal, vydalo nakladateľstvo Návrat v roku 2000. CENA: 1600 Kč Karel May / Karl May - Pouští a prérií 1. ČESKÉ VYDANIE, SLOVENSKY NEVYŠLO. Obsahuje poviedky z Ďalekého východu (príbehy s Karom ben Nemsím /a.k.a Old Shatterhand/ a hadžim Halefom Omarom) a Divokého západu (príbehy s Vinnetuom a Old Shatterhandom). V dobrom až veľmi dobrom stave, ilustroval Zdeněk Burian, vydal Albatros v roku 1974. CENA: 300 Kč Karel May / Karl May - Žut PREDLOHA ROVNOMENNÉHO FILMU S LEXOM BARKEROM. Obsahuje mapy deja knihy. Román s Karom ben Nemsím (a.k.a Old Shatterhand) a hadžim Halefom Omarom. Vo veľmi dobrom stave, ilustroval Gustav Krum, vydala Olympia v roku 1973. CENA: 300 Kč Karel May / Karl May - Kapitán Kajmán SLOVENSKY NEVYŠLO. Prostredný diel románu Old Surehand. Obsahuje mapy deja knihy. V dobrom až veľmi dobrom stave, ilustroval Gustav Krum, vydala Olympia v roku 1980. CENA: 300 Kč Poštovné cca 300 Kč - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
KÚPIM Karel May - Mahdí I-VI KÚPIM
Kúpim román Mahdí v šiestich zväzkoch, vo výbornom stave, vydanie z rokov 2002-2003 od nakladateľstva Návrat.
Karel May - Old Surehand I. a II.
Karel May - Old Surehand I. a II. 40 kč za kus
Poklad Inků - Karel May - 1971
Ilustrace Zdeněk Burian. Bez poškození. Frenštát pod Radhoštěm. Pošta nebo Zásilkovna při platbě předem na účet.
Vinnetou - 1. díl + 2. díl - z roku 2014
Karel May - Vinnetou 1. + 2. díl - nové - 2014 - Naše vojsko - za obě pouze = 200 Kč.
Karel  May Vinetou Toužimský
Vinetou rudý gentleman nakladatelství Jan Toužimský roku 1930 ilustrace Zdeňek Burian. Kniha je poškozená, avšak má kompletní stránky, které drží při sobě(nerozpadají se). Chybí hřbet a zadní krycí strana knihy, viz. Fotky. Pište prosím pouze na mail. Děkuji a podívejte se také na další mé nabídky.