inzerce, prodej, prodám, bazar

Kúpim Logitech Z-5500 Riadiacu jednotku

Kategorie: Repro soustavy

Dobrý deň, rád by som kúpil riadiacu jednotku / control panel pre Logitech Z-5500.


Mám záujem čisto o riadiacu jednotku a diaľkové ovládanie (diaľkové nemusí byť ale môže). Musí sa jednať o riadiacu jednotku s PID číslom (zobrazené na zadnej strane modulu alebo na dolnej strane subwoofera):
PID 631
PID 844 alebo čísla blízke tu menovaným.

Svoje veci od Logitech NEMÁM NA PREDAJ takže ma prosím nekontaktuje ohľadom odkúpenia.

V prípade ak máte celú zostavu / control panel so subwooferom vedel by som zaplatiť aj za to.

Poprosím vás ponúkajte rozumné ceny... Podarilo sa mi kúpiť novú nerozbalenú jednotku za 40 eur a za 35 eur jemne použitú s dialkovým ovládaním.

Poprosím kontakt najprv mailom a neskôr sa dohodneme telefonicky... Na SMS neodpovedám ( ak niekto má čas písať sms tak nech napíše mail zadarmo alebo nech zavolá).
Cena je dohodou s poštovným.






Hľadať: Logitech, Logitech Z, Z 5500, Z-5500, audio, THX, DTS, hifi, 5.1, 24 Bit
Kúpim Logitech Z-5500 Riadiacu jednotku
Podobné inzeráty
Reproduktory 5.1 - Logitech Z-5500 (rezervováno)
Prodám plně funkční repro soustavu Logitech Z-5500. Více info zde: K reproduktorům přidávám i několikametrové kabely - 2x optický + 1x 3.5 jack. Prodej možný pouze s vlastním odvozem.
Logitech Z-5500 Digital THX
Logitech Z-5500 Digital jsou surroundový systém šestikanálového zvuku s certifikátem THX, podporou Dolby Digital ProLogic II i DTS Digital Surround 96/24. Tento výčet sice mluví sám za sebe, nicméně to není vše, čím se může tato "digitální" souprava pochlubit. Disponuje totiž reálným výkonem neuvěřitelných 505 wattů, čímž náležitě roztancuje nejméně celou ulici. Silný subwoofer s driverem o průměru deseti palců a výkonu 188 wattů však není to nejdůležitější. Díky pěti satelitům o celkovém maximálním výkonu 317 wattů poskytuje vynikající parametry při jakékoliv hlasitosti a podává vynikající úrověň reprodukce na celém frekvenčním rozsahu, který se pohybuje mezi 33 Hz a 20 kHz. Je vybaven digitálním dekódováním zvuku 96/24, které slouží jak pro platformu PC, tak i pro systémy domácí zábavy. Nový formát 96/24 se v současnosti používá u některých rozšířených DVD a audio disků, zvukových systémů s vysokým rozlišením na PC stejně jako u vyspělého zpracování signálu jakéhokoli zvuku, včetně her pro PlayStation, Xbox, filmů na DVD a mnoha dalších. Systém je vyveden především v chromu a leštěném černém kovu, čímž budí i dobrý estetický a vizuální dojem, ať jej nainstalujete kamkoliv. Satelitní reproduktory s fázovou vložkou s digitální ekvalizací, středový kanál i výkonný subwoofer nejen úžasně zní, ale také skvěle vypadají. Satelitní reproduktory mají odnímatelné textilní mřížky a díky jejich otočným podstavcům je lze snadno instalovat na jakoukoli stěnu. Hlavní prvek systému, Digital SoundTouch, provádí dekódování zvukových stop ve formátech Dolby Digital, DTS a DTS 96/24 a vytváří nedostižnou čistotu zvuku, aktuální konfiguraci vždy zobrazuje na LCD displeji. Reproduktorový systém Logitech Z-5500 Digital je možné připojit přímo k DVD přehrávači nebo herní konzoli bez potřeby samostatného receiveru. Systém je navržen rovněž pro spolupráci s PC a přenosnými přehrávači hudby. Ve skutečnosti systém ve své standardní konfiguraci podporuje připojení až šesti různých druhů zařízení – přes optický port, koaxiální vstup a čtyři stereo vstupy.
Reprosoustava Logitech Z906
Prodám málo používanou repro soustavu Logitech Z906. Plně funkční, ve velmi záchovaném stavu, hrají perfektně. Po domluvě přidám delší draty pro zadní reproduktory, optický kabel. Cena nového na Heurece od: 5490 Logitech Z906 podporuje připojení více různých druhů zařízení – přes optický port, koaxiální vstup, RCA a 3,5 mm vstupy. Disponuje totiž výkonem neuvěřitelných 500 wattů (špičkově 1000W), čímž náležitě roztancuje nejméně celou ulici. Silný subwoofer o výkonu 165 wattů však není to nejdůležitější. Díky pěti satelitům o celkovém maximálním výkonu 335 wattů poskytuje vynikající parametry při jakékoliv hlasitosti a podává vynikající úroveň reprodukce na celém frekvenčním rozsahu. Reproduktory Logitech Z906 jsou surroundový systém šestikanálového zvuku s certifikátem THX, 3D stereo zvukem, podporou Dolby Digital 5.1 decoding i DTS. Díky tomu bude sledování oblíbených filmů daleko více pohlcující než dříve a vy tak budete moci naplno docenit, jak hudební doprovod dokáže zlepšit atmosféru v místnosti. Osobní odběr je možný v Brně. Kontaktujte mě přes SMS/Telegram/email.
Logitech LS21
Prodam tuto repro soustavu. Plne funkcni, hraje skvele, ale poridil jsem novou, takze nemam pro tuhle vyuziti. Podrobny popis zde:
Logitech LS21 reproduktory a subwoofer
Užívejte si vyváženého a plného zvuku Vašeho počítače, nebo notebooku, díky stereo systému reproduktorů Logitech LS21. Vysoko-tónové reproduktory společně se subwooferem nabízejí vyváženou kvalitu zvuku, kterou každý od společnosti Logitech očekává. Vstup pro sluchátka umožňuje poslech v soukromí. Správa kabelů eliminuje jejich změť. Nemám pro ne další využití.
Reproduktory Logitech Speaker System
Prodám téměř nepoužívané reproduktory Logitech Speaker System Z533 Black. Podrobnosti na ALZE: Pouze osobní předání v Havířově nebo Hranicích na Moravě.