inzerce, prodej, prodám, bazar

Kůzlata

Kategorie: Ovce a kozy

Prodám kozlíky (dvojčata) narozena 13.3. 2023. Plemeno: Křížená koza (burská koza s holandským kozlem) s holandským kozlem. Odběr bude možný v květnu.
Cena: kozlík 800 Kč
Kůzlata
Podobné inzeráty
REZERVACE Holandská koza zakrslá
Dobrý den, prodám kůzlata (1 kozička a 2 kozlíci) narozená 30.09.2022. Kozlíci jsou vykastrovaní. Odběr možný ihned. Kůzlata vhodná na chov (jen kozička), jako společnice ke koni, mazlíčci (jejich matka velmi mazlivá a charakterní). Kůzlata samotná jsou velmi kontaktní a mazlivá. Zvyklá na hospodářská zvířata (kůň, drůbež, ovce) a další. Je možné se na kůzlata přijet osobně podívat. Kozička černá a kozlíci strakatí. Matka (mix Holandská koza zakrslá a Kamerunská koza) a otec kůzlat (Holandská koza zakrslá). Kozička 2000,- Kozlík 1500,-
Česká hnědá koza - kůzlata k rezervaci
Nabízím na prodej pouze na chov čistokrevná kůzlata české hnědé kozy po kozlovi linie Roklan/Othello a matkách linie Pauli a Roklan. Matky kůzlat mají nádoje 3-4 litry mléka, jsou dobře krmitelné, mají bezproblémové porody. Kůzlata se rodí od 22.2., jsou geneticky bezrohá i rohatá, zvyklá být na noc v kotci, přes den venku, budou zvyklá na pastvu a elektrický ohradník. K odběru budou od května. Cena za kozlíka je 1500 kč, za kozičku 2000 kč.
Kamerunská kůzlata
Darujeme dvě odrostlá kamerunská kůzlata. Nevhodný dárek
Kůzlata
2 kůzlata, kozičky, staří 12 měsíců, venkovní chov na volno, Dlouhá Třebová
Kůzlata
Nabízím kůzlata, podílové AN, většina kozičky.
Holandská zakrslá koza kuzlata koza i kozlík prode
Kuzlata narozena v únoru k odběru v polovině dubna 1x kozlík 3000kc 4x koza 4000kc za jednu