inzerce, prodej, prodám, bazar

Kvalitní lžíce pro naklápěcí rotátor Engcon Rototilt a jiné

Kategorie: Stavební stroje

Prodám lopaty pro naklápecí hlavy všech značek, steelwrist hks smp . uchycení pro rýchloupínač S50 S60 S70 a iné. Tiež v ponuke aj lopata s uchycením Volvo S1 a S2. Lžice vyrobené vo švédsku. Kvalitní švedská ocel , hardox HB500.
Liebherr, Hitachi
V ponuke kabelová lžíce 40cm a 50cm , lopata 90cm , svahovací lžíce severskeho typu 150cm 160cm , trapezová katrovací lopata, prosevaci tridici prikopová lopata, paletizační vidle, rovnací trámec s valcem nebo bez valca a jiné.
cena podle typu prislušenstvi
možnost poslať do celej čr nebo osobný odber.
vice info na tel. čísle +421917648288
JCB CAT Doosan
Kvalitní lžíce pro naklápěcí rotátor Engcon Rototilt a jiné
Podobné inzeráty
Tiltrotator, rototilt, engcon,  s60
Koupím tiltrotator engcon se spodním rychloupínákem s60 na bagr o váze 12-16t Engcon, tiltrotator, HKS, Rototilt, steelwrist
Wacker Neuson ET 90 rototilt Engcon EC209
Prodám velmi zachovalý Wacker Neuson ET 90 s krátkou zádí, třídílným výložníkem, přídavným závažím Naklápěcí rotátor Engcon EC209 po velkém servisu (přetěsnění rozvaděče a převaděče, čepy a vložky, přetěsněné písty) Systém Ec-Oil - automatické propojení hydrauliky Joysticky Mig2 Jednotka DC2 Hydraulický rychloupínač nahoře i dole Kompletní příprava a kabeláž pro nivelační systém IDig Centrální mazání včetně hlavy Nové pásy Sledovací GPS systém Comand Kompletní LED osvětlení včetně majáků Zatmavená kabina CB vysílačka Kamera do boku a dozadu Čerpadlo na naftu K bagru Sada náhradních pásů a nové vodící kolo Široká paleta příslušenství - drapák, vidly, rovnací hranol, atd.. 12/2016 6.500mth Servis jen originál Wacker Stroj v provozu Maximálně vybavený stroj s širokou paletou příslušenství jako například sortýrovací drapák, roštová lopata, rovnací hranol s válcem, atd.... Důvod prodeje - v zimě přijde nový bagr Preferuji sms, nestíhám brát telefony..
Lžíce na rototilt (rotátor)
Prodám lzici na rotátor (rototilt) naklápěcí nebo pevnou... šířka 120 ale není problém jiný rozměr a úchyt..na všechny značky VOLVO YANMARR TAKEUCHI JCB TEREX KOMATSU DOOSAN NEW HOLLAND KUBOTA SCHAEFF CAT CATERPILLAR ZEPPELIN ATD .
Paletizační vidle pro bagry , uchyceni S60 nosnosť 5000kg
Paletové vidle, nosné vidlice na rameno bagra. Veľmi kvalitné provedení - vyrobené ve Švédsku. Rôzne nosnosti a typy uchyceni severký standard: S40 S50 S70 a iné . Na takmer všetky typy bagrov, traktorbagr, pásové rypadlo. Vice info na tel. čísle +421917648288. Volvo, caterpillar a iné. Odporúčam pozrieť všechny mé inzeráty vidle pro rototilt, naklapeci rotator engcon , steelwrist a jiné V ponuke aj vidle s uchycením Volvo S1 , S2 na sklade - rychle dodaní , možnosť poslať kurirem do cele čr liebherr, doosan hitachi cena podle modelu a nosnosti v ponuke aj prodloužení videl, svahovací lžíce, kabelová lopata, ripper a jiné vice info na tel. čísle: +421917648288
Kolový bagr CAT M314F - 2016 - 7.537mth - ENGCON MIG2
Dobrý den, prodám kolové rypadlo Caterpillar M 314F s čtyřválcovým motorem CAT o výkonu 100 kW. TOP výbava: Tiltrotator ENGCON EC219 s hydraulickými vývody, přípravou pro nivelaci a modulem DC2, joysticky Engcon MIG2 včetně řízení kol, 2x hydraulický rychloupínák S60, automatická aretace náprav, nezávislé topení, 2x kamera, led osvětlení, centrální mazání, odpružený výložník BSS, 3x dělené rameno, tankovací čerpadlo, hydraulický vývod pro vlečku včetně elektriky, … Stroj je po prvním majiteli, pravidelný servis CAT. V ceně je lžíce 160cm, možnost dokoupit další lžíce, vidle, … Více fotografií na Rok 2016; najeto 7.537mth; hmotnost 15,1t; hloubkový dosah ramene 5,8m a výsypná výška 7,2m; šířka: 2,54m; výška 3,1m. Kabina s topením a klimatizací, vyhřívaná a klimatizovaná sedačka, výklopné okno, roletka, rádio, automatické snížení otáček, elektronické přepnutí na okruh kladivo, kompletní hydraulické vývody, a mnoho dalšího… Mohu vykoupit Váš stroj protiúčtem s oboustranným doplatkem. Kontaktní údaje: tel.: , email: dominik@ Cena je uvedena bez DPH, stroj si můžete prohlédnout v Brně. Dopravu mohu zajistit.
Naklápěcí rotátor, samotný rotátor
Prodám bezúdržbový naklápěcí rotátor HKS (tzn. bez nutnosti servisních prohlídek, výměna olejové náplně po 4000 mh) Vyrobeno v Německu. Nabízí širokou škálu využití díky kombinaci otáčení nástrojů kolem své osy s možností mimoosého natáčení. Zaručuje dlouhou živostnost a bezproblémové užívání. (možno zakoupit i samotný rotátor) Více info Ing. Hájek, tel: .