inzerce, prodej, prodám, bazar

Kytara classical guitar Strunal

Kategorie: Strunné nástroje

Velikost: 4855
Sériové číslo: 3/4
Možnost obalu ke kytaře v ceně: 3800,-Kč
Mírné poškození jedné struny
Kytara classical guitar Strunal
Podobné inzeráty
Prodám kytaru Strunal
Prodám kytaru Strunal Classical Guitar Model: 467 H Velikost: 7/8 Kytara má popraskané zdobení kolem ozvučného otvoru. Má známky používání, ale u amatérského hudebníka jistě ještě dobře poslouží. Bez strun, ty na ní jsou již staré. Včetně fajn funkčního černého obalu. Drobným vadám uzpůsobena cena - nabídněte, domluvíme se. Mohu detailněji nafotit
Klasická kytara STRUNAL
STRUNAL SCHÖNBACH 300 EKO 4/4 OP Kytara je nepoužívaná a ve 100% stavu. Je nožné koupit i s futrálem silver line za 400 Kč. Podrobnější info:
KYTARA AKUSTICKÁ 6 STRUNNÁ LAG Tramontane T270ASCE PPP
KYTARA 6 STRUNNÁ AKUSTICKÁ LAG Guitar LAG Tramontane T270ASCE SLIM Slim verze kytar z pravidla hrají slabě akusticky , to ale neplatí u tohoto modelu . Zvukově výrazná hlavně středy a výšky doslova zvoní . Ač je to skutečně úzká kytara , tóny jsou dlouhé a krásně přeznívají hlavně u vybrnkávání . Jakmile ji zapojíte do reprosoustavy hraje výborně .Ideální pro podiové hráče . Krom toho LAG kytary jsou nádherné , otevřené póry - velmi málo laku tím kytara je hlasitá a určitě překvapí mnoho kytaristů . Díky tomu tato kytara potěší a překvapí i pokročilejší hráče. Navíc uzavřené olejové mechaniky Diecast zaručují perfektní držení ladění. Lag kytary mají velmi dobrou výstupní kontrolu u výrobce . Na pohled jsou kytary jedny z nejhezčích vůbec - skvělá povrchová úprava PROČ JSOU U NÁS KYTARY ZA TAK PŘÍZNIVÉ CENY, KDE ZVUK A PŘÍJEMNÁ HRA NA NĚ DALEKO PŘEVYŠUJE JEJICH CENU ? CHCEME, ABY KAŽDÝ NÁSTROJ S JEHO MAJITELEM NEJEN TVOŘIL SVŮJ PŘÍBĚH, ALE TAKÉ ABY MUZIKA DÁVALA RADOST A POTĚŠENÍ KAŽDÉMU MAJITELI, KTERÝ SI U NÁS NÁSTROJ POŘÍDÍ A DĚLAL TAKÉ RADOST VŠEM KDO HO USLYŠÍ. SAMI TO PRAKTIKUJEME UŽ SPOUSTU LET A VÍME, JAK DŮLEŽITÉ JE MÍT V RUCE NÁSTROJ KDE JE UŽ ZÁŽITKEM A POTĚŠENÍM NA NĚJ HRÁT. seřízená LAG Tramontane Slim T270ASCE Natural Elektroakustická kytara s tvarem těla typu slimbody Auditorium s výřezem. Tělo kytary je vyrobeno ze dřeva mexican snakewood s přední deskou z masivního smrku. Celé tělo je zhotoveno v matném provedení. O uchycení strun se stará kobylka z dřeviny Brownwood s černým grafitovým struníkem. Krk nástroje je vyroben ze dřeva Khaya, také v matném provedení. Stejně, jako kobylka, i hmatník je vyroben z dřeviny Brownwood a osazen 20 pražci typu Medium Jumbo. Menzura krku je 650mm a šířka nultého pražce zhotoveného z grafitu je 43 mm. Hlava nástroje je zdobena intarzií ve tvaru loga LAG a po obou stranách má umístěnou trojici mechanik v černém matném provedení. Kytara je osazena elektronikou Fishman Ink3. Barevné provedení: Natural. Parametry a specifikace Funkce Počet strun 6 Vlastnosti Preferovaná ruka Pravá ruka Výřez (cutaway) Ano Barva Natural Počet pražců 20 Snímače Ano Barva podle výrobce Natural Materiál Přední deska Smrek masivní Hmatník Brownwood Příslušenství Struny D’Addario EXP Rozměry a hmotnost Šířka nultého pražce (mm) 43 Velikost pražců Medium Jumbo Menzura (mm) 650 ! Kytary u nás prochází výběrem a seřízením !
Spanish Guitar (Model unknown): needs to be fixed
Spanish Classical Guitar Model unknown, but when bought at the guitar shop, they said it was made in the 80’s. Needs fixing. We attempted to glue it but it was not strong enough to hold the neck to the fretboard. Please see the images. Fixing will involve removing the old glue and using a very strong adhesive for repair.
Squier Jazzmaster 40th Anniversary Gold Edition
For sale is my Squier Jazzmaster 40th Anniversary Gold Edition Olympic White Electric Guitar, purchased just 4 months ago from Muziker. This guitar is in pristine condition, with no scratches, dents, or dings. It plays like a dream, with a smooth, comfortable neck and a bright, punchy sound that's perfect for a wide range of styles, from blues and rock to jazz and funk. This limited-edition model is finished in stunning Olympic White with gold hardware and a matching gold anodized pickguard, giving it a classic, retro look that's sure to turn heads on stage or in the studio. It's equipped with two specially designed Jazzmaster pickups that deliver a rich, articulate tone with plenty of definition and clarity, as well as a unique rhythm/lead circuit that allows you to switch between two distinct sounds with ease. I'm only selling this guitar because I need urgent cash, but I can guarantee that whoever buys it will be getting a top-quality instrument that's built to last. It comes with a gig bag and all the original documentation, so you can rest assured that you're getting the real deal. Don't miss out on this opportunity to own a piece of guitar history - contact me today to arrange a viewing!
Strunal 4655 4/4 + Bag
Nová kytara(nehraná) Důvod prodeje: Nevhodný dárek Klasická kytara ze série 4655 v standardní velikosti 4/4. Kytara disponuje smrkovou vrchní deskou a mahagonovou zádí a luby. Osazená je mahagonovým krkem, palisandrovým hmatníkem a kobylkou. O ladění se starají mosazné ladící mechaniky. Kytara je dodávána s nylonovými strunami značky Savarez. Barva: Natural