inzerce, prodej, prodám, bazar

Kytary

Kategorie: Strunné nástroje

Prodám tyto dvě starší kytary. Menší je funkční,větší má odlepeny držák strun,je součástí.
Kytary
Podobné inzeráty
Kytara Sigma SDM-ST
Akustické kytary Sigma nabízí tradiční vzhled i zvuk modelů proslulé americké značky, ovšem za mnohem příznivější cenu. Sháníte-li tradiční akustický nástroj, jistě si tyto kytary při výběru nenechte ujít. Model této kytary disponuje tvarem těla Dreadnought; ne nadarmo je jeho název odvozen od bojové lodě – tyto kytary nabízí zvuk, který se nikde neztratí a prorazí si cestu za každých okolností. Přední deska této kytary je vyrobena z masivního smrku Sitka, luby a zadní deska jsou z masivního mahagonu. Krk, který je k tělu standardně připojen na čtrnáctém pražci, je z mahagonu a najdeme na něm palisandrový hmatník s dvaceti pražci. Menzura kytary je 645 mm, šířka nultého pražce odpovídá rozměru 43 mm. Kobylka je z palisandru a je v ní umístěno sedlo, které je stejně jako nultý pražec z kosti. Tón tak má zaručený bohatý sustain. K ladění slouží chromované, die cast ladící mechaniky. Okolo ozvučnice je ozdobná rozeta. Použité materiály a příjemný feel dělají z této kytary velmi zajímavý nástroj, který jistě ocení řada hráčů.
KYTARA ELEKTROAKUSTICKÁ 6 STRUNNÁ Sigma Guitars SJM-SG
CELOMASIVNÍ KYTARA SJM SG45 s vestavěnou elektronikou. Sigma kytary Největší výběr celomasivních a limitovaných edic kytar Sigma v Čechách u nás v Trutnově Celomasivní kytary prostě hrají jinak , mají delší tón , více basují a více zvoní . Je to jako by jste hráli na kytaru měsíc a s celomasivem je to tak jako by jste hráli roky , nedá se to srovnat s ostatními kytarami . Tato další 45 je toho důkazem . Nejsou jiné značky kytar které by hráli za 40000,-kč tak jako hraje právě Sigma . OSOBNĚ VYBRANÁ - SEŘÍZENÁ Sigma SJM-SG45 je celomasivní elektroakustická kytara typu Slope shoulder Dreadnought, která kvalitou zpracování a herními i zvukovými vlastnosti jistě osloví i profesionální kytaristy s vysokými nároky. Přední deska nástroje je zhotovena z masivního smrku Adirondack, zadní deska a luby z masivního mahagonu. Kombinace těchto dřev je zárukou jasného a znělého zvuku, vyváženého v celém frekvenčním pásmu a skvělé dynamické odezvy. Díky tomu je kytara univerzální a skvělou volbou pro širokou škálu hudebních stylů. O ozvučení kytary se stará elektronika Fishman s ovládáním v ozvučnici nástroje. Na mahagonovému krku kytary je exkluzívní ebenový hmatník, s krásnými perleťovými značkami. Struny jsou na jedné straně uchyceny v kvalitních niklových ladících mechanikách Grover, na druhé v ebenové kobylce. Nultý pražec a kompenzované sedlo z kosti, zaručují ideální přenos vibrací strun a pevniost tónů. Stylový design podtrhuje barevná úprava sunburst, pickguard z imitace želvoviny, zdobná rozeta, bílá lemovka a logo na hlavici nástroje. Softshell case SSC-D je v ceně. Popis: Typ kytary: Dreadnought, Slope Shoulder Výřez: Ne Korpus: Celomasivní Přední deska: Smrk-masiv Zadní deska: Mahagon-masiv Luby: Mahagon-masiv Krk: Mahagon Menzura: 628 mm Počet pražců: 20 Šířka nultého pražce: 44,5 mm Hmatník: Eben Kobylka: Eben Nultý pražec: Kost Snímač: Ano Typ snímače: Piezo Model elektroniky: Fishman Sonitone Ovládání: Volume, Tone Integrovaná ladička: Ne Ladicí mechanika: Grover, otevřená, Nikl Povrchová úprava: lesk Softshell case SSC-D v ceně O značce Sigma Guitars: Pod jménem Sigma Guitars byla v r. 1970 zahájena japonská produkce jedné z nejvěhlasnějších amerických značek, která stála u zrodu akustické kytary pro kovové struny již v roce 1833 a která dodnes patří k nejlepším a také nejprestižnějším továrním výrobcům na světě. Právě tato firma navrhla a vytvořila akustickou kytaru pro kovové struny, tak jak ji známe dnes. Její model Dreadnought je nejčastěji napodobovaným modelem všech dob. Pod názvem Sigma Guitars byla zahájena japonská produkce této značky v roce 1970 a začla nabízet kvalitní kytary za mimořádně příznivé ceny. Po krátké době byla výroba kytar Sigma přesunuta do Korei, k
KYTARA AKUSTICKÁ 6 STRUNNÁ LAG Tramontane T270ASCE PPP
KYTARA 6 STRUNNÁ AKUSTICKÁ LAG Guitar LAG Tramontane T270ASCE SLIM Slim verze kytar z pravidla hrají slabě akusticky , to ale neplatí u tohoto modelu . Zvukově výrazná hlavně středy a výšky doslova zvoní . Ač je to skutečně úzká kytara , tóny jsou dlouhé a krásně přeznívají hlavně u vybrnkávání . Jakmile ji zapojíte do reprosoustavy hraje výborně .Ideální pro podiové hráče . Krom toho LAG kytary jsou nádherné , otevřené póry - velmi málo laku tím kytara je hlasitá a určitě překvapí mnoho kytaristů . Díky tomu tato kytara potěší a překvapí i pokročilejší hráče. Navíc uzavřené olejové mechaniky Diecast zaručují perfektní držení ladění. Lag kytary mají velmi dobrou výstupní kontrolu u výrobce . Na pohled jsou kytary jedny z nejhezčích vůbec - skvělá povrchová úprava PROČ JSOU U NÁS KYTARY ZA TAK PŘÍZNIVÉ CENY, KDE ZVUK A PŘÍJEMNÁ HRA NA NĚ DALEKO PŘEVYŠUJE JEJICH CENU ? CHCEME, ABY KAŽDÝ NÁSTROJ S JEHO MAJITELEM NEJEN TVOŘIL SVŮJ PŘÍBĚH, ALE TAKÉ ABY MUZIKA DÁVALA RADOST A POTĚŠENÍ KAŽDÉMU MAJITELI, KTERÝ SI U NÁS NÁSTROJ POŘÍDÍ A DĚLAL TAKÉ RADOST VŠEM KDO HO USLYŠÍ. SAMI TO PRAKTIKUJEME UŽ SPOUSTU LET A VÍME, JAK DŮLEŽITÉ JE MÍT V RUCE NÁSTROJ KDE JE UŽ ZÁŽITKEM A POTĚŠENÍM NA NĚJ HRÁT. seřízená LAG Tramontane Slim T270ASCE Natural Elektroakustická kytara s tvarem těla typu slimbody Auditorium s výřezem. Tělo kytary je vyrobeno ze dřeva mexican snakewood s přední deskou z masivního smrku. Celé tělo je zhotoveno v matném provedení. O uchycení strun se stará kobylka z dřeviny Brownwood s černým grafitovým struníkem. Krk nástroje je vyroben ze dřeva Khaya, také v matném provedení. Stejně, jako kobylka, i hmatník je vyroben z dřeviny Brownwood a osazen 20 pražci typu Medium Jumbo. Menzura krku je 650mm a šířka nultého pražce zhotoveného z grafitu je 43 mm. Hlava nástroje je zdobena intarzií ve tvaru loga LAG a po obou stranách má umístěnou trojici mechanik v černém matném provedení. Kytara je osazena elektronikou Fishman Ink3. Barevné provedení: Natural. Parametry a specifikace Funkce Počet strun 6 Vlastnosti Preferovaná ruka Pravá ruka Výřez (cutaway) Ano Barva Natural Počet pražců 20 Snímače Ano Barva podle výrobce Natural Materiál Přední deska Smrek masivní Hmatník Brownwood Příslušenství Struny D’Addario EXP Rozměry a hmotnost Šířka nultého pražce (mm) 43 Velikost pražců Medium Jumbo Menzura (mm) 650 ! Kytary u nás prochází výběrem a seřízením !
KYTARA ELEKTRO AKUSTICKÁ 6 STRUNNÁ Sigma Guitars DT-42 NASHV
KYTARA 6 STRUNNÁ ELEKTRO - AKUSTICKÁ Sigma Guitars DT-42 NASHVILLE - NOVINKA 2022 S POUZDREM - JAKO 1. JE U NÁS V ČECHÁCH - V TRUTNOVĚ Osobně vybraná - seřízená - Velmi příjemná do ucha , pro sólové hráče kteří nechtějí dražší celomasiv , ale dobrý polomasiv . Kytara je v černém lesklém provedení a v kombinaci s perletí je skutečně nádherná a krom toho výtečně hraje . Kytary u nás prochází výběrem z nekolika kusů a seřízením . DT-42 Nashville EAN: 4280 Velikost těla: D-14 pražec Konstrukce: Dovetail Neck Joint Vrch: masivní smrk Sitka Zadní strana a boky: Tilia Krk: mahagon, nízký profil Ořech a sedlo: kost Hmatník a můstek: Micarta Délka měřítka: 25,4” (645 mm) Šířka krku na matici: 1-3/4” (44,5 mm) Příhradová tyč: Dvoucestná příhradová tyč Ladící stroje: Grover Gold Open-Geard s knoflíky Butterbean Povrchová úprava: Leštěný lesk Elektronika: Fishman Sonitone Softshellové pouzdro: SSC-D součástí Struny: D´Addario EXP16 O firmě Sigma Guitars Pod značkou Sigma Guitars byla v roce 1970 zahájena japonská produkce jedné z nejvěhlasnějších amerických značek, která stála u zrodu akustické kytary s kovovými strunami a jejíž model „Dreadnought“ je nejčastěji napodobovaným modelem všech dob. Od počátku byly kytary Sigma vyrobeny speciálně vyškoleným personálem v nejlepších kytarových továrnách v Japonsku, a poté odeslány do USA na kontrolu, než byly uvolněny do prodeje a distribuovány do obchodů s hudebními nástroji. V pozdějších letech se výroba Sigma Guitars přesunula do Koreje a již brzy měly tyto kytary vynikající, dokonce legendární pověst, a to jak konstrukčně, tak zvukově velmi kvalitních nástrojů, na které je radost hrát. Proto je nepřekvapivé, že nejsou v prodeji téměř žádné kytary Sigma z druhé ruky. Naprostá většina majitelů stále přísahá na své nástroje a nikdy by se s nimi nerozloučila. Existuje mnoho fanoušků a sběratelů Sigma Guitars po celém světě, různé komunity na sociálních sítích jako třeba sigmaguitarsfamily na Facebooku, webové stránky Sigma Guitars a a mnoho jiných. V roce 2011 značku Sigma Guitars koupila německá firma A.M.I. a výrobu přesunula do Číny, k jednomu z nejuznávanějších výrobců kytar s mnohaletou praxí. Spolu skvěle navázali na tradici a dobrou pověst výrobce osvědčených nástrojů a nijak neslevili z kvality. Proto je i u nejlevnějších modelů samozřejmostí masivní horní deska, kostěný nultý pražec a kobylka, výběrové materiály a precizní dílenské zpracování. Sigma Guitars stále aktivně reaguje na přání a potřeby zákazníků a každým rokem rozšiřuje nabídku modelů, tak aby si každý našel ten svůj. Budeme rádi, když si vyberete i vy. Sigma Guitars- kytary, které si zamilujete!
LEVORUKÁ akustická kytara Cort
Dobrý den, rád bych prodal levorukou akustickou kytaru Cort model AD880 CE. Kytaru jsem zakupoval v kamenném obchodě za účelem naučení se. Kytaru jsem ale použil jen párkrát a od té doby ji mám nevyužitou na stěnovém držáku. Kytaru bych prodal s ladičkou značky Korg a trsátkem. popis: Přední deska kytary je zhotovena z vrstveného smrku, zadní deska a luby z překližovaného mahagonu. K též mahagonovému krku je přilepen hmatník ze dřeva merbau osazený dvaceti pražci, orientaci po jeho ploše usnadňují poziční tečky. Spodní výřez těla nabízí dobrý dohmat i na vyšších polohách hmatníku. O snímání zvuku se stará firemní preamp Cort CE304T s třípásmovým ekvalizérem, ovladačem hlasitosti a zabudovanou ladičkou. Uchycení strun ve speciálně tvarované kobylce z merbau a chromovaných Die-Cast mechanikách zaručuje kytaře dobrý sustain a stabilitu ladění. Stylové zpracování podtrhuje lemovka z imitace slonoviny, výložka a zdobná rozeta z imitace perleti, logo na hlavici kytary a černý pickguard, který zároveň chrání lak kytary před poškrábáním. Řada Standard s modely označenými zkratkou AD je pomyslnou vstupní sérií akustických kytar značky Cort vhodných pro úplné začátečníky či kytaristy, kteří nechtějí do nového hudebního nástroje investovat větší obnos. I při nižší ceně nabízí kytary Cort Standard velmi dobré zpracování a zvuk. Parametry Barva výrobce: Natural Satin Barva: Natural Povrchová úprava: Pololesk Typ kytary: Dreadnought Výřez: Ano Korpus: Vrstvený Přední deska: Smrk Zadní deska: Mahagon Luby: Mahagon Krk: Mahagon Menzura: 643 mm Počet pražců: 20 Šířka nultého pražce: 43 mm Hmatník: Merbau Kobylka: Merbau Nultý pražec: Plastový Snímač: Ano Typ snímače: Piezo Model elektroniky: Cort CE304T Ovládání: Volume, Bass, Middle, Treble, Tuner Integrovaná ladička: Ano Ladicí mechaniky: Cort Hardware: Chrom Kufr: Ne Pouzdro: Ne Struny: Coated Strings Země výroby: Indonésie (Zadní deska je lehce poškrábaná od sťenového držáku viz. Foto)
Kytara IBANEZ GRG 140 SB + prislusenstvi
Kytara IBANEZ GRG 140 SB - /ibanez-grg-140-sb/HN129100 Obal PERRI'S LEATHERS - /perris-leathers-electric-guitar-accessories-pack/HN222185 Kombo CORT CM 15R BK - /cort-cm-15r-bk/HN184084 Stojan ROCKSTAND RS 20802 B - /rockstand-rs-20802-b/HN081352 Kabel FENDER Professional Series 10'(funguje ale v nejakom uhle nechyta kontakt) - /fender-professional-series-10-instrument-cable/HN199829