inzerce, prodej, prodám, bazar

LAMAZE PEJSEK

Kategorie: Hračky

Pestré barvy, oo zmáčknutí čumáku začne pejsek štěkat a funět, řada šustivých a cinkavých zvuků - uši šustí, některé nohy cinkají, jiné mají v sobě ukryty různé tvary pro stimulaci hmatu. Když se s pejskem zatřese, začne chrastit.
Jako nový, jen kost zbarvená.

LAMAZE PEJSEK
Podobné inzeráty
Hračky Lamaze, KS Kids, Fisher price, Baby mix aj. 0-1 rok
- Lamaze světluška Freddie PRODÁNO. - Lamaze páv Emil PRODÁNO. - Lamaze pejsek PRODÁNO. - Lamaze panenka Emilka PRODÁNO. - Lamaze tučnák PRODÁNO - Alexis Baby Mix KROKODÝL 120 kč prodano - Ponožky 40 kč prodano - Kývací hračky Panda 30 kč hodně hrané ( barva místy sloupaná), ale v pořádku, prodano - Kývací žlutý medvídek už necinká ( padl na zem), na funkci nemá vliv, 10 kč prodano - Babymoov chrastící ponožky - koala/tucan 40 kč prodano - Látková šustící knížka PRODÁNO. - Fisher Price Chrastítko plyš sloník 80 kč - Usínaček pejsem 20 kč - Nini plyšový míček 100 Kč Osobní odběr v Úvalech. Při odběru hraček nad 100 kč možné zaslání zásilkovnou při platbě předem.
Panenka Lamaze
Panenka Lamaze, hezký stav. Pc 389,- LAMAZE panenka Emilka nová od narození Naše půvabná Emilka se jiště brzy stane nejlepší kamarádkou Vašeho dítěte. Emilčiny pestrobarevné a šustivé satičky a botičky vyrobené z různých typů materiálů stimulují hmatové receptory i zrakové orgány. Chrastítko v náhrdelníku a pískátko v bříšku zase pomáhají rozvíjet sluch a motorické dovednosti. Charakteristický tvar očí panenky využívající efektu upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace. Díky novému Lamaze klipu hračku připevníte na dětskou postýlku, či stříšku kočárku stejně snadno jako např. na nákupní vozík nebo k přenosné autosedačce. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na to, pro jakou věkovou kategorii jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71 a ASTM F963-96.
Hračky,oblečky,potřeby pro miminko,Lamaze,Chicco..
Prodám pěkné značkové věci pro miminka,něco nové,ostatní jako nové,značky Chicco,Fischer Price,Lamaze...ponožky řehtají,náramek brouček Lamaze také řehtá,pejsek Fischer Price vibruje,řehtá,dá se zavěsit,rybka kousátko s pohyblivými kroužky také řehtací,brouček Lamaze vydává zvuky,čepka nová,pouzdro na lahvičky termo,velikost 20cm,průměr 8cm,kryt na dudlíky Chicco vejdou se 2/3 dudlíky....vše moc hezké,cena za vše,už bez pouzdra.
Hračky plyšové, Lamaze.
Prodám plyšové hračky, super stav. Lamaze štěkající pejsek, Lamaze robot. Velký plyšový pes, délka cca 120cm, cena 500 Kč.
Závěsná hračka pejsek Lamaze
Prodám závěsnou hračku do kočárku Lamaze. Pejsek obsahuje rolničku, má šustící uši, pískátko už bohužel nefunguje. Osobní odběr Praha 10 (Petrovice).
Pejsek Lamaze
Pejsek Lamaze, píská, šustí, štěká....výborný stav